Contact us

Napierdalamy po polsku

blue00eyes

Well-known member
Tymczasem natomiast 22 czerwca nowy singiel Edyty! :D Będzie to ostatni singiel przed wydaniem płyty, które nastąpi mam nadzieję po 1szym września. xpray

Czy ten singiel będzie podobny do tego, co znajdzie się na plycie?

lilka

Well-known member
[MENTION=13224]blue00eyes[/MENTION] Rozumiem, że pytasz o to, czy będzie to singiel podobny do tego tajemniczego singla prawie eurowizyjnego? Nie mam pojęcia, wiem tylko tyle, że będzie nowy trzeci singiel. Nie wiem w jakim będzie stylu. ;)

blue00eyes

Well-known member
Szkoda.
Zżera mnie ciekawość z czym Edyta chciała pojechać. Czy to jakaś petarda, czy Edyta pod wpływem jakiegoś dźwięku wpadła w samozachwyt :lol:

lilka

Well-known member
Ona pisała kiedyś, że ten eurowizyjny numer ma być na płycie jako bonus track, więc to co ma wyjść za tydzień to raczej nie będzie to.

Do 1-ego września niecałe 3 miechy... xpray

Jak ona w piątek zaśpiewała tę piosenkę Skaldów! Po prostu rewelacja! xheart

lilka

Well-known member
No właśnie nie, wkurzyło mnie to trochę, bo czekałam. :mad:
Ponoć jakieś problemy w wytwórni. Ludzie na jej forum piszą (z niektórych wypowiedzi wynika, jakby mieli jakieś zakulisowe informacje), że ponoć ma być premiera jutro, że niby przesunięta została. Inni żartują z kolei, że się divie pomyliły miesiące i że pewnie singiel wyjdzie w lipcu. :p

lilka

Well-known member
Ok, potwierdzone, nowy kawałek Edki będzie jutro po 19:00 w Zetce. :cool: Piosenka nosi tytuł "Oczyszczenie", a więc najprawdopodobniej jest po polsku.

lilka

Well-known member
Ponoć to wolny kawałek.

blue00eyes

Well-known member
To czekamy, może w końcu coś dobrego ktoś z Polski wypuści, bo nie mamy z czego wybierać na Forum Song Contest :(

lilka

Well-known member
Słyszałam piosenkę właśnie, jest to taka lekka, elektroniczna ballada po polsku. Nie wiem czy jest już na youtube.

blue00eyes

Well-known member
Mógł jechać w tym roku :p

Jeśli ma piosenkę i pomysł na występ, niech jedzie. Publiczność eurowizyjna go polubi xD

lilka

Well-known member
1)Edyta Górniak - "Oczyszczenie"
https://www.youtube.com/watch?v=GWAlAO4ycM0
Nie jest to oficjalne audio, więc polecam słuchać szybko, zanim Universal usunie. Swoją drogą dziwna ta ich polityka, że nie dodali od razu. :?

2) Doda - "Nie pytaj mnie"
https://www.youtube.com/watch?v=wzDs20V_dC4

Co sądzicie o obu piosenkach? Ja ze swojej strony przepraszam najmocniej fanów Dody, ale zostaję przy Edycie. Ten nowy kawałek Dody to totalna kaszana. Już wolę Riotkę, bo jest ciekawsza muzycznie od tego czegoś. Zwykła potupajka w stylu Lisowskiej, Farnej itp.

Co do Szpaka, to ja nadal jestem na nie. Wokalnie jest dobry, fakt, ale cała reszta jego wizerunku mnie razi, a ta jego piosenka z Opola mnie nie przekonuje.

blue00eyes

Well-known member
Oczyszczenie już zablokowane :(

Średnia ta nowa piosenka Dody. W Riotce były lepsze zwrotki, ale gorszy refren.

Top Bottom