Generalnie wczoraj sobie trochę poszperałem profile i komentarze i jakaś kwaskowata sytuacja jest związana z tymi eliminacjami. Najpierw ktoś na Pudelku (XD) w komentarzach napisał ile kasy dostaje Pudel za manipulowanie komentarzami o Ochmanie, więc wszedłem na newsa o nim i tam faktycznie z ogromną przewagą są plusowane komentarze raczej mało przychylne dla utworu i samego wokalisty, ale manipulowanie nimi to chyba dość częsta praktyka na tej stronie.
Później odkryłem, że Margaret na instagramie wymiałczała "Paranoię" co wzruszyło Darię, więc wszedłem na jej profil i one sobie tam pogadały w komentarzach, z których wynika, że Margaret chyba jest za Paranoją. Obejrzałem też relacje tej Darii i poza tym, że moim zdaniem wygląda trochę jak klon Cleo to wrzuciła jakieś dziwne relacje dot. hejtu, który prowadzi do samobójstwa.
No i imba w komentarzach Fani Darii vs. Fani Ochmana, ale prawda jest taka, że dość średnie dla ucha wykonywanie "Paranoi" było komentowane znacznie wcześniej niż wyszło River. Nie wiem jakie wiadomości ona dostaje na priv, ale hejtu na nią nie zauważyłem, po prostu oceny.
Ach, ale będą emocje... a pojedzie Lovesick albo Lidia. XD