Contact us

Govorimo HRVATSKI!

apasionata

Veteran
Pa videću još ali to je samo prvi utisak. ;)
Stara verzija je bila mnoooo...ooogo bolja. xheart :(

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Ma da, razumijem što misliš.....ja vjerujem da će ispasti dobro uživo. Ne bih se htio razočarati:) ali Nina je to, očekujem iznenađenje još poneko (pozitivno):)

vatroslav_cro

Active member
Hahaha i upravo to!:) Navodno, prema nekim izvorima - ma da kažem i kojima, naime Dubravka (Jukica) je to napisala na temi za izvođače ovdje na forumu - Nina je na twitteru napisala da želi pozvati 2CELLOS da nastupe s njom u Bakuu!:) Ajme to bi bila stvarno ubitačna kombinacija. Dečki su zakon, odsvirali bi vrhunski ove violinske-violončelo dionice, atmosfera bi bila sigurno dramatična! Bila bi fora stvarno da ih uspije dobiti....živi bili pa vidjeli;)

10. Croatia Nina feat. 2CELLOS - Nebo

Svjetski:)!!!!

vatroslav_cro

Active member
Haha ma čuo sam, pisalo se ovdje po novinama proteklih dana o tome ... da bi nakon Eura oišao u Besiktas .... a sad, je li istina, vidjet će se brzo:)

Salmon

Well-known member
Hahaha i upravo to!:) Navodno, prema nekim izvorima - ma da kažem i kojima, naime Dubravka (Jukica) je to napisala na temi za izvođače ovdje na forumu - Nina je na twitteru napisala da želi pozvati 2CELLOS da nastupe s njom u Bakuu!:) Ajme to bi bila stvarno ubitačna kombinacija. Dečki su zakon, odsvirali bi vrhunski ove violinske-violončelo dionice, atmosfera bi bila sigurno dramatična! Bila bi fora stvarno da ih uspije dobiti....živi bili pa vidjeli;)

10. Croatia Nina feat. 2CELLOS - Nebo

Svjetski:)!!!!

xwave1xwave1xwave1

vatroslav_cro

Active member
Ne sviđa mi se činjenica što je Nina 33. na kladionicama trenutačno (ukupno, za pobjedu) a kako stoji na onima za ulazak u finale ne znam, no mislim da ni tu nije sjajno.....stvarno je nezahvalno bilo što predviđati ali još se nadam barem prolasku......ona to zaslužuje! Inače imam provizijsku top listu za svako polufinale (još su dakle moguće izmjene):

Polufinale 1: Cipar, Grčka, San Marino, Latvija, Finska, Island, Rumunjska, Švicarska, Izrael, Albanija.
Polufinale 2: Švedska, Norveška, Portugal, Malta, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Slovačka, Makedonija, Nizozemska!

Da, jasno mi je da ove sve neće ući u finale, da će biti "povlaštenih" zato namjerno nemam niti jednog favorita među njima.... ali što možemo. Još su, kako rekoh, moguće preinake do 20.5.:) Živjeli!

vatroslav_cro

Active member
Počele prve probe u Bakuu.:) Nina je na redu u srijedu. Drži se Nina, odradi to vrhunski kao što vjerujem da i budeš, pokaži ovim ignorantima u Europi (mislim na dio esc "fanova" ponajprije) kako se pjeva, što je prava glazba, vrhunska izvedba i uopće, umjetnost na Eurosongu (mislim, umjetnost bez CIRKUSA). Toga nedostaje, jako.
:DIDEMOOOOOOO!!!!:)

Jukica

(Retired) Admin
Sretan Božić :D

Milos-BC

Well-known member
Srecan vam Bozic i od mene xcheers Nadam se da lepo provodite ove posebne trenutke :D

randajad

Super Moderator
Staff member
Ja se izvinjavam što kasnim, ali za čestitke nije nikad kasno (bar se nadam :mrgreen: ). Čestit Božić, narode. :)

vatroslav_cro

Active member
Malo promocije....:)

Najnoviji hit GENIJALACA iz grupe COLONIA, pod nazivom "Kap tvoje ljubavi". Uživajte!:)
Bože, želim ih na ESC-u.....ali u "punom" sastavu...

Milos-BC

Well-known member
Ovde je najprikladnije da postavim :D

Cestitke vasim rukometasima na plasmanu u polufinale xcheers :D

Juce sam vas prvi put gledao na ovom sampionatu i bila je stvarno milina gledati.

Imate sanse realne sanse za zlato i navijacu da ga osvojite jer po ovome sto sam video, ovo je apsolutno najbolji rukomet na prvenstvu.

Top Bottom