Contact us

Govorimo HRVATSKI!

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Eto, Nina potvrdila da će "Nebo" otpjevati ipak na hrvatskom jeziku u Bakuu! Ovakve vijesti volim čuti.....haha...bravo Nina, ma znao sam da si pametna i razumna žena.
Pa, nek te Nebo čuva:)

Jukica

(Retired) Admin
Da je pametna, već bi napravila potpuno novu pjesmu. :lol:

Čak i da želi, ne bi mogla (operacija), ali je meni dobra Nebo :D

vatroslav_cro

Active member
Neki opet nastavljaju "tamburati" po svome, bez ikakve veze....ali što sad, mora biti i takvih....pa dobro, napiši onda ti novu pjesmu pa joj pošalji, kad si toliko pametan (tna)...a što volim filozofe ovakve...

Luki

Well-known member
Pardon, ali glazba i produkcija same pjesme nije dovoljno uvjerljiva za prosječnog stranog gledatelja + tekst pjesme nema istančanu temu.

vatroslav_cro

Active member
OK pretpostavimo da si u pravu. A otkud znaš kako će sve zvučati uživo + kakve će biti ostale pjesme? Istančana tema, veliš. A kakve ostale imaju temu? Pokazivanje guzica, stare babetine i sl....eto to je konkurencija... barem ovo što sam ja vidio, a masa drugih pjesama će biti vjerojatno slični cirkusi....Nina, tj. njena pjesma je ako ništa drugo, originalna! Jednostavno, njezin stil. I nije lakrdija.

Inače slažem se, može Nina bolje, ali kako rekoh ispred, mislim da će to biti jedna od rijetkih recimo to tako, normalnih skladbi (SKLADBA a ne CIRKUS) :).

Luki

Well-known member
Hmmm... jednim dijelom se slažem, ali opet više pažnje = više bodova. Mislim da će biti progutana u moru takvih pjesama. Mislim da je ideja da uzme pjesmu s albuma od samog početka bila loša. :(

Isabella

Active member
Baš sam htjela čuti englesku verziju. Toliko se pričalo o tome a onda ništa :?

vatroslav_cro

Active member
Isabella - javim ti se na privatni...imamo o dosta toga govoriti:)

Inače, da, i mene zanima engleska verzija, ali morat ćemo pričekati, bolje da ona potpuno oporavi glasnice, da ne bi nešto pošlo stvarno loše....

Tinchey - da, istina je možda to,a li izvede li pjesmu stvarno "iz srca", a ona jest takav umjetnik, mislim da će barem žiri prepoznati to.....za televoting ne znam, no ionako je odluka prosudbenog suda važnija. Budemo vidjeli ... možda i pjesma doživi još neka poboljšanja (npr. više vokala ili pojačanje vokalnih dionica)....ma zna Nina, ne sumnjam ja!:)

Jukica

(Retired) Admin
nik_titanik-547x435-20120311-20120315152557-5c25e26fab194472ada4ad59b8bb7fe1.jpg

Čim sam ovo vidjela xrofl3xrofl3xrofl3

Luki

Well-known member
Hej! Cigi je skroz dobar. Ja sam se zapravo iznenadio koliko je on prizemljen i inteligentan. A Alex s druge strane je užasna, baš prava seljanka. :lol:

vatroslav_cro

Active member
Survivor je "outdated" totalno....a one babetine stare....looool

Ljudi jeste čuli novu verziju Neba?? Meni je totalno cool! OK malo mi bilo čudno kad sam čuo prvi put ali onda....ono....skoro pa wow....još će zvučati bolje u samom polufinalu, dok joj se malo te glasnice još oporave:)...da ali vidim ja da na esctoday naslovnici već pljušte glupi komentari i naravno, blaćenje posvuda....majke ti svi su veliki glazbenici, znaju sve o smvemu.... pa stvarno mi neki esc fanovi idu na.....da ne velim šta! Ali neka, oni srećom ne odlučuju tko će a tko neće ući u finale:)
Ali boli me, ja vjerujem u uspjeh Nine i pjesme i svi mi ovdje, koji se nalazimo, trebali bismo je stvarno podržati 24.5.!
Jedva čekam premijeru spota:)

Top Bottom