Contact us

Govorimo HRVATSKI!

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Tako je Leić;) gledaj i uživaj, jer imat ćeš što vidjeti i čuti:)
NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA!NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA!NINA!NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA!NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA!NINA! NINA! NINA! NINA!NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA! NINA!
;):p:cool::lol::Dxcheer

Jukica

(Retired) Admin
Hmm ..... ako je pjesma bolja na engleskom, onda bi trebala pjevati na engleskom :D

Uglavnom, ja neću ništa komentirati, čekam večeras

Jukica

(Retired) Admin
Evo da i ovdje postam kao moderatorica :lol:

Hvala puno xcheer :D

Isabella

Active member
Čestitam Jukice :D. Meni je trebalo malo više vremena da skužim da si ti izabrana za moda :lol:

Jukica

(Retired) Admin
Hvala :D mislim da se dobro snalazim za sada xcheer

vatroslav_cro

Active member
Nina...svaka čast za pjesmu, jasno treba malo dotjerati ali to je uglavnom to:) Energičnost je tu, karizmu ima odličnu.....ono s velom i vjetrom je cool ideja...e sad, daj Bože da ipak pjeva na hrvatskom.....nešto sam načuo da se još predomišlja;)

Jukica

(Retired) Admin
^ Slažem se :D a u vezi jezika, ja mislim da bi trebala dopustiti fanovima da obaberu koja im verzija bolje zvuči

vatroslav_cro

Active member
Ma ja malo sad čitam tu komentare...dobro ima dosta pozitivnih, ne kažem, ali ljudi moji....pa ja ponekad stvarno želim da se povučemo na jedno godinu-dvije s tog Eurosonga, kao Poljaci ove godine, pametno su učinili ... majke ti,za neke nikada nije ništa dovoljno dobro što god mi pošaljemo! Još ni nemamo konačnu verziju ali neki već pametuju, JEDNO TE ISTO svake godine trtljaju.....sve znaju uvijek o svemu.....pa stvarno da poludiš.......:(

Jukica

(Retired) Admin
Ma ja malo sad čitam tu komentare...dobro ima dosta pozitivnih, ne kažem, ali ljudi moji....pa ja ponekad stvarno želim da se povučemo na jedno godinu-dvije s tog Eurosonga, kao Poljaci ove godine, pametno su učinili ... majke ti,za neke nikada nije ništa dovoljno dobro što god mi pošaljemo! Još ni nemamo konačnu verziju ali neki već pametuju, JEDNO TE ISTO svake godine trtljaju.....sve znaju uvijek o svemu.....pa stvarno da poludiš.......:(

Ajde ne moraju svi imati isti ukus :D uvijek će biti onih kojima se neće svidjeti pjesma

vatroslav_cro

Active member
Meni je to jasno Dubravka, ali neki totalno nekritički blate svaku pjesmu, svake godine isto! Pa muka mi je već od takvih, ali stvarno! OK ni meni nisu sve pjesme idealne bile, ali kad se pogleda kakvi su se pjesmuljci prošlih godina provlačili u finale, mislim da smo ipak bili dvije-tri klase iznad! Ali neki to ne žele shvatiti, kao da žive ja ne znam gdje, na Marsu valjda! Ali briga me....
Ja sam odlučio već, ne prođe li Nina u finale, ESC 2013 je mrtav za mene, sistem "auto - ignore":)

Jukica

(Retired) Admin
Meni je to jasno Dubravka, ali neki totalno nekritički blate svaku pjesmu, svake godine isto! Pa muka mi je već od takvih, ali stvarno! OK ni meni nisu sve pjesme idealne bile, ali kad se pogleda kakvi su se pjesmuljci prošlih godina provlačili u finale, mislim da smo ipak bili dvije-tri klase iznad! Ali neki to ne žele shvatiti, kao da žive ja ne znam gdje, na Marsu valjda! Ali briga me....
Ja sam odlučio već, ne prođe li Nina u finale, ESC 2013 je mrtav za mene, sistem "auto - ignore":)

Meni je osobno dobra Ninina pjesma (nije mi među najdražim pjesmama s albuma, ali mi se sviđa pjesma), ali ne možemo mi utjecati na glasovanje na ESC-u :/ osobno mislim da će Nina bolje proći kod žirija nego kod televotinga, tj. da će proći kao Slovenija / Litva / Srbija / Austrija prošle godine ... ali bih voljela da bolje prođe

Nego, lijepo vrijeme zadnjih dana xcheer sunčano, nije prehladno :D

vatroslav_cro

Active member
Ma da, to se i meni čini...probit će se u finale a onda...Bože ponmagaj....no, vidjet ćemo...

da i tu je danas bilo lijepo, sad se naoblačilo ali za vikend...wow, najavljuju temperature i do 16°C:)

vatroslav_cro

Active member
Gospđa Helga Vlahović Brnobić preminula je jučer poslije podne u Zagrebu, nakon izgubljene bitke s rakom. Za one koji se ne sjećaju nje, reći ću da je bila suvoditeljica natjecanja za Pjesmu Eurovizije 1990., u Zagrebu, zajedno s Oliverom Mlakarom. Uistinu je bila prava dama, optimistična, smirena, profesionalno je odrađivala posao, svojim nježnim i umirujućim glasom. Bila je i komentatorica Bečkog novogodišnjeg festivala također, dugi niz godina. Osobno sam je cijenio, jer voditelji kao što je ona rijetki su danas, na žalost ... moglo bi se reći, upravo radi nje i ljudi poput nje Eurosong je (u ono vrijeme) imao smisao i dušu.
I upravo stoga se nadam da ćemo dovesti Eurosong u Hrvatsku još jednom, jer to bi bio jedan od načina da se odužimo toj plejadi ljudi, koji su još uvijek živi, a koji su u svoje vrijeme pridonijeli tome da ovo natjecanje postane popularno kod nas i da se hrvatska glazba promovira u tim okvirima (najprije na JRT-u, tj. TVZ-u, a potom i na HRT-u).

Počivala u miru, draga Helga.

vatroslav_cro

Active member
Nemojmo misliti ružne misli, ionako ih je previše i dosta mi ih je...

Nego, nije mi jasna nikako jedna stvar. Pa jer mi imamo konačnu verziju "Neba"? Jer ja vidim da HRT već emitira u svom programu snimku pjesme s "Dore", što je održana 18.2. (danas sam vidio da je emitirana oko 15 sati). Je li to onda to? I znači li to da neće uopće biti sniman poseban spot? I da ova verzija ide u Baku? Proteklih godina znam (sjećam se) da su započeli s emitiranjem spota u programu nakon što je već bilo potpuno sigurno da će upravo "te" verzije biti poslane na ESC.... Ne znam....

Jukica

(Retired) Admin
RIP :(

Top Bottom