Haustor
Active member
You could say "Ja te volim" and that way you can have "ti" before "volim" and still have same meaning.
You could say "Ja te volim" and that way you can have "ti" before "volim" and still have same meaning.
"Imamo šansu za prolaz i u to svi moramo vjerovati. Bit ću razočaran ne uđemo li u četvrtfinale", izjavio je izbornik Slaven Bilić nakon ždrijeba za Euro 2012 (Hrvatska s Španjolskom, Italijom, Grčkom). Prvu utakmicu igra se protiv Irske, a kaže Bilić - "Prva je najvažnija, ona ti daje polet, ili te nepovratno uzdrma". "Imamo utakmice koje ne mogu biti veće, to je fenomenalno", dodao je još.
A u Srbiji su neki za vrijeme potpisa spaljivali zastavu EU. :?
A u Srbiji su neki za vrijeme potpisa spaljivali zastavu EU. :?
Jao zastavu spalila grupica članova Radikala, njih ionako niko ne uzima za ozbiljno.
Čestitke Hrvatskoj na budućem članstvu. Što se mene tiče ja sam svakim danom sve veći skeptik po tom pitanju (mislim na EU). Rumunija i Bugarska su u EU već par godina a gore žive od nas tristi puta, isto je i u Poljskoj, Latviji, Litvi. Grčka grca u dugovima, Italija, Portugal, Irska bla bla
Imam osećaj da su jedine dve zemlje koje imaju korist od te unije Nemačka i Francuska i da podržavaju širenje samo da bi mogli da nastave da muzu ove male zemlje. Zato i jesu protiv članstva Turske - ipak je to prevelika "krava" da bi se dala tako musti.
U svakom slučaju čestitke još jednom. Ja se iskreno nadam da će moja zemlja da sačuva svoju nezavisnost od svih, pa i od EU-a
seljače Rozge
U svakom slučaju između nje i one seljače Rozge biram - NINU!