Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Luki

Well-known member
ovo je zapravo bila prva košarkaška tekma koju sam pogledala nakon ono, 500 god.
tolko nisam u tom filmu da pojma nemam ni o problemima cibone a iskreno, maltene ni o sustavu natjecanja xrofl2

mislim, šteta kaj je to sve tak, al nekak u zadnjih par mjeseci ta sirota košarka ko da napokon hvata zrak.

i da, evo sad skoro pol tekme i 10 razlike :mrgreen:
mada ko će ga znat kaj bu ispalo od toga na kraju (nekak brijem da bumo zgubili :?)

Pa kaj nisi gledala EURO?! IOTAP

Milos-BC

Well-known member
Drago mi je da je Cibona osvojila ABA ligu. Jos jedan dokaz da zdrava sportska prica uvek prolazi. Imali su dosta problema tokom cele sezone, i unutar kluba i sa samim sastavom, ali bili su najbolji kad je bilo i najbitnije. Sa fakticki svega dva zaista upotrebljiva igraca i ostalima koji su prosecnog kvaliteta za ovaj nivo takmicenje napravljen je ovaj podvig. Ali i to je dokaz kakva je Cibona institucija. Mi smo u slicnim okolnostima osvojili ABA prosle godine. Ove godine nam se nisu slozile sve kockice, imali smo i mi dosta problema s povredama, igrali smo TOP 16 Evrolige koji nas je dodatno iscrpeo.....jbg, sad ce biti malo teze sastaviti se bez Evrolige, ali idemo dalje...........

Ali tamburanje nasih dragih komsija u vecitom derbiju u subotu mi je vratilo kez na lice :mrgreen:

Milos-BC

Well-known member
I ćorava kokoš s vremena na vreme nabode koje zrno :D

Ta corava kokos vas brutalno siluje 20 godina za redom u vaterpolu, u kosarci 15, u fudbalu 6..........nabili smo vam komplekse nevidjene :mrgreen:

Sad ste malo prodisali od kad je Vucic zajahao (kao pravi drzavni projekat sto ste oduvek i bili), ali uskoro se sve vraca na svoje mesto :D

Sad u fudbalu lepo UEFA da vam oduzme bodove i mozete da se pozdravite sa titulom :D Mada nije iskljuceno da vas za*ebu i Rad, Sloboda ili Vojvodina cak ;)

Scooby

Well-known member
Misliš silovali ste sve od reda u momentima kada je Partizan bio državni projekat, a svi ostali u svim ostalim sportovima na ivici egzistencije

Milos-BC

Well-known member
Misliš silovali ste sve od reda u momentima kada je Partizan bio državni projekat, a svi ostali u svim ostalim sportovima na ivici egzistencije

Hahahahaha cuj ovo :mrgreen: A jel mozemo da znamo ko nas je finansirao? Te vase pricice moze Coki da vam prica u Zelezniku, ali kad se prospe nesto ovako onda to treba da se potkrepi argumentima.

Bolje gledaj tvoj FMP, jer izgleda da cete i tu da dobijete po guzi.

Scooby

Well-known member
Ma niko vas nije finansirao, osim što su vam kao generalni sponzori figurrirale sve moguće državne firme.

Milos-BC

Well-known member
Ma niko vas nije finansirao, osim što su vam kao generalni sponzori figurrirale sve moguće državne firme.

Ajde ne pricaj svasta. Pogledaj kakav ste vi sponzorski pul imali u sezoni 2003/04. Tad ste najavljivali pohod na trofej Evrolige. Koje su to "sve moguce drzavne firme" finansirale Partizan? Mi jedva da smo uspeli i MTS, a sada NIS da privolimo da nam budu sponzori. Nemas ti nikakve argumente, nego nacujes nesto sto lupetaju pojedinci i to se prihvata kao istina. Mi da smo imali sve ovo, uzeli bi Evroligu glatko.

Cak i da je sve ovo tacno ko sto nije, Partizan vec godinama najbolje reprezentuje srpsku kosarku, a u Evropi dokazuje svoju vrednost za razliku od vas, tako da mi to i zasluzujemo, a razmisli da li vi zasluzujete.. Ko je vama kriv sto ste se ugasili pa navijate za Covicev klub.

Op op sta je ovo, 15 razlike na poluvremenu? Da li je moguce da taj strasni FMP ovako gubi.........zreli ste za stoka razlike. Voleo bih do kraja utakmice da vas ponizimo sto je vise moguce. Znaci, nikakvo povlacenje i dizanje rucne, trpaj do kraja! :mrgreen:

Scooby

Well-known member
Op op sta je ovo, 15 razlike? Da li je moguce da taj strasni FMP ovako gubi.........zreli ste za stoka razlike. Voleo bih do kraja utakmice da vas ponizimo sto je vise moguce. Znaci, nikakvo povlacenje i dizanje rucne, trpaj do kraja! :mrgreen:

Daboga nas dobili i sa 100 razlike, ionako ste iskompleksirani nama iz samo vama poznatog razloga (u svim sportovima). I dabogda osvojili i tu domaću titulu pa da budete sretni i narednih 365 dana pričate kako ste nas dobili. A mi ćemo i sledeće sezone igrati EL (budi ubeđen u to), a na Jadranu ćemo imati dva kluba i FMP i FMP2. Nego u vaterpolu sad baš videh da ste nas glatko dobili u finalu plejofa! Ček ček .... pa vas i nema u finalu hahahaah

Milos-BC

Well-known member
Daboga nas dobili i sa 100 razlike, ionako ste iskompleksirani nama iz samo vama poznatog razloga (u svim sportovima). I dabogda osvojili i tu domaću titulu pa da budete sretni i narednih 365 dana pričate kako ste nas dobili. A mi ćemo i sledeće sezone igrati EL (budi ubeđen u to), a na Jadranu ćemo imati dva kluba i FMP i FMP2. Nego u vaterpolu sad baš videh da ste nas glatko dobili u finalu plejofa! Ček ček .... pa vas i nema u finalu hahahaah

Sve mi je jasno, al kako mozemo u kosarci da imamo kompleks od vas to mi nikako nije jasno. Valjda onaj ko je losiji treba da ima kompleks od boljeg, a koliko znam vi ste ti koji ste ugaseni i koji cekate titulu skoro 20 godina a ne mi. Malo nema logike ova tvoja tvrdnja :mrgreen:

Pa radujte se malo i vi mukice jedne, i to sa Partizanovim igracima. 20 godina smo pisali po vama, pa red je da se malo i vi poradujete :D Mozda napravimo uskoro jos kojeg igraca da mozete da dominirate sa njim........ :mrgreen:

Pozdravio vas vas Gebels i Vucic. Nadam se da je zakazano dizanje trofeja u Vladi Srbije.

Scooby

Well-known member
Pa nemate vi rezultatske komplekse, već prosto komplekse od postojanja nečega što se zove SD CZ. Ja mislim da bi celokupna Grobarija više volela da CZ bankrotira u svim segmentima sportskog društva nego da vaš klub osvoji i LŠ u fudbalu i košarci.

Za mene kao navijača CZ, Partizan je isto što i Borac iz Čačka - tek jedan od rivala sa kim igraš domaća takmičenja. A svako normalan želi pobedu u svakom meču bez obzira na ime rivala. To što vi nas svaki mogući dan pomenete po hiljadu puta je upravo dokaz te opsesije. čudno

Milos-BC

Well-known member
Pa nemate vi rezultatske komplekse, već prosto komplekse od postojanja nečega što se zove SD CZ. Ja mislim da bi celokupna Grobarija više volela da CZ bankrotira u svim segmentima sportskog društva nego da vaš klub osvoji i LŠ u fudbalu i košarci.

Za mene kao navijača CZ, Partizan je isto što i Borac iz Čačka - tek jedan od rivala sa kim igraš domaća takmičenja. A svako normalan želi pobedu u svakom meču bez obzira na ime rivala. To što vi nas svaki mogući dan pomenete po hiljadu puta je upravo dokaz te opsesije. čudno

Nismo mi kao vi. To sto vi i vas duhovni vodja zelite druge da ugasite ne znaci da i druge to zeli. Ali vi ste Vujosevicem i Partizan bas optereceni. Vi valjda i sanjate Duleta, ali i ja bi na vasem mestu, naneo vam covek neopsive traume....... :D

Jeste, zato redovno svrsavas u gace kad mi izgubimo. Pricaj to nekom detetu, mozda ti i poveruje, ja cu malo teze :D

Scooby

Well-known member
Jeste brate tačno tako. Evo ja svaki dan spomenem po pet puta i Partizan i Duleta Seljaka.

Nego šta ovo bi? Nešto mi televizor ne prikazuje dobar rezultat -----

Scooby

Well-known member
Eto pustili smo vas malo da ne kmecite. Cestitke. Al u plej-ofu se zna sta vam sledi :mrgreen:

ha ha ha
Sad će Ljakse Duka opet da kuje teorije zavere

Hvala. Iako je utakmica bila dosadna. ne znam zašto ali meni je domaće prvenstvo skroz nezanimljivo, nema nikakav smisao, ali baš nikakav

Milos-BC

Well-known member
Pa generalno sad i nema...........osim da merimo ovako patku i da se podjebavamo. Nakon poraza od Cedevite i gubitka EL ovo mi uopste nije tesko palo.

Nama svakako sledi ozbiljan remont sada bez obzira na ishod ove lige.

Scooby

Well-known member
Pa generalno sad i nema...........osim da merimo ovako patku i da se podjebavamo. Nakon poraza od Cedevite i gubitka EL ovo mi uopste nije tesko palo.

Nama svakako sledi ozbiljan remont sada bez obzira na ishod ove lige.

Tako je sledi vam ozbiljan remont, počev od onog psihopate koji vas trenira :D

Milos-BC

Well-known member
Sudeci po BBCu, Srbija i Bosna su zemlje u Africi

470587_srbija-je-u-africi_ff.jpg

Ovo covek prosto da place od njihovih provala. Vise nije ni smesno. I intresantno mi je kako se ovo uvek njima "najnaprednijima" desava, a nama zatucanim Balkancima, npr. koliko god da je novinarstvo na niskim granama, ovo nikad ne bi moglo da se desi.

LakZaNokte

Well-known member
nemreš vjerovat xrofl2

al ono, bbc. jbt pa sudjeluju u eurosongu (!), znaju za europska prvenstva razna (ak niš drugo :rolleyes:) i bubnu tak neš xbow

Top Bottom