ma sve je super
i istina, san marino je trebao biti u finalu prošle godine :? (a i 2012. )
inače, da, tu su se svi povukli s eurosonga ove godine što je grozno i glupo i nadam se da se sljedeće godine svi vraćaju
pogledaj threadove od san marina 2012. i 2013., ovdje je nastao kult valentineSlažem se s vama, San Marino i Valentina su trebali biti u finalu (Mislio sam, da sam ja samo osoba koja sam volio pjesme San Marina 2012. i 2013. hahaha!!)
I naravno, nadam se da će vratiti se sve balkanske zemlje sljedeće godine!!
Hvala ti SRBIJA, Sretan sam, da mogu da govorim jezik!
kolko ja znam ubiju ih riječi tipa grb, grm, krk i sl 2 (u biti sve riječi gdje se r koristi kao samoglasnik)Mnogim ljudima koji nisu s ovog podrucja sam se mucio cak i da objasnim kako da izgovora poslednje slovo mog imena (da ne pricam tek ostalo ).
Nadam se, da sve razumjete, znam da napravim greške
Ma nemoj Izvrstan si! Vidim da se čak i dovoljno trudiš da ispravno koristiš č, ž, š itd. A Valentina
Reci, prilično je neobično za Engleza da uči naš jezik. Zašto si se odlučio za njega?
links for threadsHvala lijepa svima, vrlo sam sretan
Jezik veoma je tešak za ljudi iz Engleske, ali mislim da je jedan od najljepših jezika na cijelom svijetu
I hvala LakZaNokte, ja ću tražiti kult Valentine hehe!!
Imaš pravo, većina engleskih lingvista vjeruje da su svih ovih jezika jedan jezik - ali pišem sva imena jer ne želim nikoga uvrijediti! U mom fakultetu, kurs se zove Srpski i Hrvatski jezik
Ovo je definitivno najsmješniji pokušaj da novinar jednog odvratnog portala napiše znanstveni članak bez ikakvog istraživanja, čije se činjenice temelje na teoriji zavjere (zapravo ni to nego samo trenutak ludosti). U svakom slučaju pročitajte, nasmijat ćete se. :'D
FOTO: Srbi su pali s Mjeseca i slu~e Sotoni? Misteriozna svemirska bia na kraljevskom srpskom grbu!