Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

EscGeek

Veteran
:mrgreen:

Scooby

Well-known member
Sretan Uskrs/Vaskrs svima i da se lepo provedete danas

Milos-BC

Well-known member
Nego Scooby, ja taman pomislio sad ce u Srbiji lepse da se zivi, kad ono.............za sve je kriva Cibona! :(

Scooby

Well-known member
Nego Scooby, ja taman pomislio sad ce u Srbiji lepse da se zivi, kad ono.............za sve je kriva Cibona! :(

Vodi ti računa da večeras ne preteraš sa Cedevitom :twisted:
Zasluženo smo izgubili jer smo odigrali očajno

Milos-BC

Well-known member
^^ Ne brini se ti, ipak smo mi instutucija kosarke, mi idemo korak po korak, nismo sebe proglasili sampionima galaksije i NBA dream-teamom kao recimo vi sebe :mrgreen:

Eto, i svake godine jedino mi moramo da vadimo fleke za srpsku kosarku. Vi svake godine sprcate tonu para i na kraju jedno veliko nista. Dzabe sto vam Vucic i Covic kupuju masne igrace kad ne mogu da vam kupe sampionski karakter. To nikad necete kupiti. U svakoj vaznoj utakmici se userete zestoko, i tako vec godinama........malo falilo i da vam Mega Vizura uzme kup i to bez dinara od drzave.

Ostaje jos Agroziv liga, a tu cete morati da ukrstite koplja sa nama i da nam izadjete na crtu........ :mrgreen:

Scooby

Well-known member
Pa dobro sad može nam se da trošimo kad imamo para. ko je vama kriv kad ne znate da napravite novac :twisted:
Šalim se, srećno večeras, biće teško ali nadam se da Partizan može do pobede

Uzgred sinoć sam se kladio sa bratom pred utakmicu (inače vatreni Grobar na žalost) za ladno 20 evra, i naravno izgubih

Milos-BC

Well-known member
Pa dobro sad može nam se da trošimo kad imamo para. ko je vama kriv kad ne znate da napravite novac :twisted:
Šalim se, srećno večeras, biće teško ali nadam se da Partizan može do pobede

Uzgred sinoć sam se kladio sa bratom pred utakmicu (inače vatreni Grobar na žalost) za ladno 20 evra, i naravno izgubih

Mi da smo dobili samo polovinu ovih para koje je drzava upumpala u vas klub, mi bi uzeli Evroligu. Ovo sto godinama pravimo sa vrlo skromnim budzetom, da ne spominjem onaj F4.........to je vise nego podvig. A opet nikad nismo recimo imali igraca koji je bio placen kao kod vas Schilb (i jos mu je bio dat visegodisnji ugovor). Tako da, sto se para tice, Dule vam je lepo rekao: "Dzabe vam novci moji sinovci" :mrgreen:

Hvala. Nece biti niti malo lagan mec sa Cedevitom, bez obzira sto se igra u Areni. Cedevita jeste mlad klub ali je vrlo ozbiljan, ekipa je isto dobro ukomponovana, a tu je i Jasmin Repesa, koji je po meni uz Duleta najbolji trener na ovom F4. Tako da nas ocekuje tezak posao. Mec je kvalifikicaioni i mnogo toga zavisi od njega. Medjutim, mislim da smo se dobro pripremili, imamo tradiciju igranja ovakvih utakmica i naravno, shodno tome, mozemo da se nadamo pozitivnom rezultatu.

jbt ne znaš ko je više u šoku, mi il vi xrofl2

Ovo sto je Cibona napravila je definitvno veliki uspeh. Prvo i sam odlazak na F4 je ogroman uspeh obzirom da je cele sezone bilo problema i finansijske i kadrovske prirode. I sada u ekipi ima kadrovskih problema, pa se zato daje velika minutaza svim kljucnim igracima. A igra bukvalno u potpunosti zavisi od Sarica i od Blesingejma. I u takvim okolnostima, pod pretnjama strajkovima.......gde se fakticki ekipa jedva skupila da dodje u Beograd na utakmicu a onda pred domacom publikom izbaci prvog favorita turnira (na papiru) je veliki podvig.

Cibona je zapravo odigrala prosecan mec ali takticki vrlo zrelo. Znali su da ce Zvezda biti nervozna jer je veliki ulog u igri, a tradicionalno lose igraju meceve pod pritiskom i pred svojom publikom. Juce je to ponovo bio slucaj. Zato je trener Rimac konstantno forsirao zonu 1-3-1 sa kojom se Zvezda cele sezone jako slabo snalazi, provocirao je sut sa distance, a u napadu se igralo strpljivo i organizovano.

Za ocekivati je da finale u nedelju bude Cibona-Partizan. Dve najvece kosarkaske institucije u bivsoj Jugoslaviji da odlucuju o jadranskom prstenu :D Al da ne trcim pred rudu za nas, jer mi imamo i mec sa Cedevitom pre toga....

Milos-BC

Well-known member
Evo da se prisetimo malo i njihovih bisera za kraj sezone :mrgreen:

1480744_445611338875197_4478472655531246569_n.png

Ali nema veze, sledeca sezona je njihova :mrgreen: Sledece sezone sve osvajaju.....

Scooby

Well-known member
jbt ne znaš ko je više u šoku, mi il vi xrofl2

Iskreno drago mi je zbog Cibone jer ipak je to kako Miloš reče košarkaška institucija na ovim prostorima. I nadam se da će im to učešće u EL pomoći bar malo da se stabilizuju finansijski.

Što se ia super zabavljam na političkoj temi ovde. Adam mi baš ulepšava dane svojim biserima sve ovo vreme :lol:

LakZaNokte

Well-known member
Ovo sto je Cibona napravila je definitvno veliki uspeh. Prvo i sam odlazak na F4 je ogroman uspeh obzirom da je cele sezone bilo problema i finansijske i kadrovske prirode. I sada u ekipi ima kadrovskih problema, pa se zato daje velika minutaza svim kljucnim igracima. A igra bukvalno u potpunosti zavisi od Sarica i od Blesingejma. I u takvim okolnostima, pod pretnjama strajkovima.......gde se fakticki ekipa jedva skupila da dodje u Beograd na utakmicu a onda pred domacom publikom izbaci prvog favorita turnira (na papiru) je veliki podvig.

Cibona je zapravo odigrala prosecan mec ali takticki vrlo zrelo. Znali su da ce Zvezda biti nervozna jer je veliki ulog u igri, a tradicionalno lose igraju meceve pod pritiskom i pred svojom publikom. Juce je to ponovo bio slucaj. Zato je trener Rimac konstantno forsirao zonu 1-3-1 sa kojom se Zvezda cele sezone jako slabo snalazi, provocirao je sut sa distance, a u napadu se igralo strpljivo i organizovano.

Za ocekivati je da finale u nedelju bude Cibona-Partizan. Dve najvece kosarkaske institucije u bivsoj Jugoslaviji da odlucuju o jadranskom prstenu :D Al da ne trcim pred rudu za nas, jer mi imamo i mec sa Cedevitom pre toga....
ovo je zapravo bila prva košarkaška tekma koju sam pogledala nakon ono, 500 god.
tolko nisam u tom filmu da pojma nemam ni o problemima cibone a iskreno, maltene ni o sustavu natjecanja xrofl2

mislim, šteta kaj je to sve tak, al nekak u zadnjih par mjeseci ta sirota košarka ko da napokon hvata zrak.

i da, evo sad skoro pol tekme i 10 razlike :mrgreen:
mada ko će ga znat kaj bu ispalo od toga na kraju (nekak brijem da bumo zgubili :?)

LakZaNokte

Well-known member
Iskreno drago mi je zbog Cibone jer ipak je to kako Miloš reče košarkaška institucija na ovim prostorima. I nadam se da će im to učešće u EL pomoći bar malo da se stabilizuju finansijski.

Što se ia super zabavljam na političkoj temi ovde. Adam mi baš ulepšava dane svojim biserima sve ovo vreme :lol:
mah, tu su financijski stabilni samo dinamo i medveščak; svi, ali doslovno svi ostali su na tankom ledu :rolleyes:

ah, adam...da ga nema... :lol:

Scooby

Well-known member
Tako da, sto se para tice, Dule vam je lepo rekao: "Dzabe vam novci moji sinovci"

Džabe i njemu prazne priče kad se zagrcne običnom Cedevitom :lol:

Mi i dalje imamo šanse da kroz kvalifikacije prođemo dalje

Top Bottom