Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Milos-BC

Well-known member
Cestitke komsije xcheer :D Potpuno ste nadigrali Kamerun i pobedili zasluzeno.

Sad sami odlucujete o svojoj sudbini. Meksiko nije lak protivnik ali mislim da ova ekipa moze da napravi podvig i plasira se u sledece kolo.

LakZaNokte

Well-known member
Cestitke komsije xcheer :D Potpuno ste nadigrali Kamerun i pobedili zasluzeno.

Sad sami odlucujete o svojoj sudbini. Meksiko nije lak protivnik ali mislim da ova ekipa moze da napravi podvig i plasira se u sledece kolo.
na našim forumima su teorije od toga da je taj mexico jači od brazila i svih ostalih u svemiru do toga da su na razini kameruna jučer xrofl2

mnogi očekuju 10-0 formaciju mexica mada to tek treba vidjet, oni baš i nisu ekipa tradicionalno sklona bunkerima xshrug

al dobro, bitno je da smo uspjeli neke golove zavaljat, da su se igrači otkočili i da smo se dočepali pobjede prije odlučujućeg ogleda :mrgreen:

jedino je šteta kaj nisu uspjeli sinoć utrpat sve kaj se moglo :mrgreen: (srećom pa je šansa da će nam gol razlika bit presudna vrlo malena pa se ne kmeči tolko za time al jbg, protiv mexica ne bu bilo tolko prilika pa da bude dovoljno riješit svaku 3. priliku :roll:)

daniels1000

Well-known member
na našim forumima su teorije od toga da je taj mexico jači od brazila i svih ostalih u svemiru do toga da su na razini kameruna jučer xrofl2

mnogi očekuju 10-0 formaciju mexica mada to tek treba vidjet, oni baš i nisu ekipa tradicionalno sklona bunkerima xshrug

al dobro, bitno je da smo uspjeli neke golove zavaljat, da su se igrači otkočili i da smo se dočepali pobjede prije odlučujućeg ogleda :mrgreen:

jedino je šteta kaj nisu uspjeli sinoć utrpat sve kaj se moglo :mrgreen: (srećom pa je šansa da će nam gol razlika bit presudna vrlo malena pa se ne kmeči tolko za time al jbg, protiv mexica ne bu bilo tolko prilika pa da bude dovoljno riješit svaku 3. priliku :roll:)

Ja sam isto nakon utakmice razmišljao da je moglo biti barem 5 ili 6-0, ali onda sam shvatio da se vjerojatno štede za presudnu utakmicu pa je to možda i dobar potez. xthink

A u slučaju da nam zatreba gol-razlika, nema razloga za kmečenjem jer ako odigramo neriješeno s Meksikom onda ostajemo na +2 gol razlici, a ukoliko Brazil nekim čudnim slučajem izgubi od Kameruna, najveća gol-razlika koju može imati je +1 (budući da trenutno imaju +2). :D I to je jedini slučaj kad nam može zatrebati gol-razlika jer niti Meksiko niti Brazil ne mogu imati 6 bodova koje bismo mi imali ako pobijedimo (naglasak na riječi ako :lol:).

LakZaNokte

Well-known member
Ja sam isto nakon utakmice razmišljao da je moglo biti barem 5 ili 6-0, ali onda sam shvatio da se vjerojatno štede za presudnu utakmicu pa je to možda i dobar potez. xthink

A u slučaju da nam zatreba gol-razlika, nema razloga za kmečenjem jer ako odigramo neriješeno s Meksikom onda ostajemo na +2 gol razlici, a ukoliko Brazil nekim čudnim slučajem izgubi od Kameruna, najveća gol-razlika koju može imati je +1 (budući da trenutno imaju +2). :D I to je jedini slučaj kad nam može zatrebati gol-razlika jer niti Meksiko niti Brazil ne mogu imati 6 bodova koje bismo mi imali ako pobijedimo (naglasak na riječi ako :lol:).
ok, brazil ne bu izgubio od kameruna xrofl2
tak da je zapravo svejedno za tu gol razliku jer ono, fakat ne bu došlo do toga :mrgreen:

ma ne, tu se nema kaj mislit, i prije neg je ovo sve počelo bilo je jasno svima da za prolaz treba skinut i kamerun i mexico. to kaj se ispostavilo da taj brazil nije nečemu nam niš ne znači kad smo izgubili od njih :roll:
da je taj siroti kamerun uspio igrat remi sa mexicom bilo bi lakše al ovak... xshrug

Luki

Well-known member
Mislim da svi zaboravljaju da grupa B igra ranije utakmice što postavlja mogućnost da bi Brazilci mogli taktizirat i ić na nerješeno sa Kamerunom jer mislim da bi im Čile više pasao. Nitko nije rekao da će Nizozemska biti prva. ;D Al to su isto teorije zavjere. :'D

LakZaNokte

Well-known member
Mislim da svi zaboravljaju da grupa B igra ranije utakmice što postavlja mogućnost da bi Brazilci mogli taktizirat i ić na nerješeno sa Kamerunom jer mislim da bi im Čile više pasao. Nitko nije rekao da će Nizozemska biti prva. ;D Al to su isto teorije zavjere. :'D
pa ni to nama niš ne mijenja xshrug
bilo bi značajno jedino da izgube (što neće), sve ostalo je irelevantno xbow

LakZaNokte

Well-known member
Dap, ne brinem se toliko za Meksiko. Njihov vratar je već odradio svoju utakmicu života. :twisted:
mah, na to ne treba sad računat jer ne bumo znali ko je u grupi b 1. a ko 2. tj znat će se kad će već bit kasno prilagodit igru (zato i mislim da brazil neće niš kalkulirat jer i ovak nisu baš niš napravili; da remiziraju sa kamerunom žive bi ih pojeli tam :?)

SRBIJA

Banned
Ja nisam gledao početak meča ali sad čitam da im je poništen čist gol :( Onda me i ne čudi pošto to ubije u pojam. :? Valjda će Hrvatska imati više sreće sutra :)

SRBIJA

Banned
Od kandidata koji su se ove godine prijavili za studije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na testu opšte informisanosti očekivalo se da znaju koliko poglavlja ima u pregovorima Srbije i EU, kako izgledaju određeni šahovski potezi, ali i šta su mimezis i bušido. Rešite test i proverite možete li bolje od najboljeg brucoša, koji je od maksimalnih 30 osvojio 23 poena.

Blic Online | 1.309 ljudi je odgovaralo na ovih 30 pitanja. Niko nije imao vise od 23 boda, mozete li vi bolje?

Kolika je vrednost izraza log(e) (sin²α+cos²α):

Jesteeee

Luki

Well-known member
Kakve gluposti, ako su to pitanja opće kulture onda 70% svjetskog stanovništva ne može upisati fakultet. :'D

Scooby

Well-known member
Od gaćica i seski biznismena do Majke Tereze :lol:
samo da na kraju ne ispadne kad se predomisli

tri sam noći rovila, manastir oborila, nije to za mene, šteta 'vake žene

Top Bottom