Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

kopachka

Well-known member
To za razbijanje nije bilo ozbiljno, samo je tako bilo jednostavnije objasniti. :rolleyes:
No dobro, ti to ne slušaš, ima i drugih ljudi koji ne prakticiraju takvu vrstu glazbe, razumijem. Eto, ni ja ne slušam vjerojatno muziku za obrazovane koja tebe zabavlja i čini sretnim i ispunjenim, jer ipak je to kvaliteta. xyes
Ja ću nastaviti povremeno s tom jadnom muzikom, pa kud puklo da puklo, makar i dobijem čašu u čelo. ;)

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Ma mislim, Hrvati si "trpaju" neke stvari koje im uopće ne pripadaju....a svoju kulturu pljuju...i to je problem glavni, zbog toga mi je žao što pripadam ovoj naciji!
Zato nam i je ovako, između ostalog....

Luki

Well-known member
Ma mislim, Hrvati si "trpaju" neke stvari koje im uopće ne pripadaju....a svoju kulturu pljuju...i to je problem glavni, zbog toga mi je žao što pripadam ovoj naciji!

Za ekonomsko stanje kakvo je, ne možeš kriviti utjecaje drugog naroda na naš pogotovo ne po načelu "svi slušaju cajke". Ja volim tu i tamo čut koji veseljak ali to nema nikakve veze s mojom inteligencijom ili obrazovanjem. Taman da na Olivera idem vani plesat ahahahha. A to da svi pljuju našu kulturu nije istina, ja sam onaj tip koji ne voli pretjerano domaću popularnu glazbu, al se nađe nešto u drugim žanrovima i tako sam ja zadovoljen. Eto toliko od mene. :D

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Pa ja ni ne govorim o "utjecajima drugog naroda"..... samo kažem da mi patimo od kroničnog nedostatka poštovanja vlastitoga, tj. onoga što je naše. A to je istina (na žalost)...i ja bih da su stvari drukčije no nisu..... i zbog toga smo praktički pred nestankom. Ali za to nam nije nitko kriv, stvarno!

Scooby

Well-known member

Pa brate preseli se u Severnu Koreju ili Iran, tamo se ubiše od originalnosti i etnikuma.

S obzirom na to da svi znamo šta je to strano koje se trpa voleo bi da vidim pojašnjenje šta je to samo i jedino specifično isključivo za bilo koji od ovih balkanskih naroda.

Eto ja privatno mrzim Seku Aleksić koja je naša al zato obožavam Josipu Lisac i Masima Savića koji su jelte tvoji (i koji uzgred prakticiraju tradicionalni hrvatski melos koliko i krmača Seka srpski)

Odoh u Prag na sedam dana, poželite mi srećan put

Milos-BC

Well-known member
Srecan put Scooby xcheers :D Lepo se provedi!

Jukica

(Retired) Admin
Sretan put Scooby xcheer

kopachka

Well-known member
Sretan put!
Ja još nisam bio u Pragu, ali sam izabran za jedan projekt na ljeto, pa eto, vidjet ću ga u sedmom mjesecu... Znači isplati se otići? :D

kopachka

Well-known member
^ Ajde, drago mi je to za čuti, onda znam da ne bacam pare na glupost :)
Još se nadam da ću umjesto Češke uspjeti uloviti neko mjesto za Portugal ili Irsku, ali svakako se veselim Pragu xcheer

Scooby

Well-known member
Vratio se i bilo je savršeno. Grad je fantastičan i vredi svaki cent (p.s. pivo im je odlično). Uzgred bio sam i u Beču, Bratislavi (ovaj grad me baš baš baš ali ono baš pozitivno iznenadio) i Budimpešti

Scooby

Well-known member
Mnogo 'fala kolega

Scooby

Well-known member
Odlično je bilo. Jeste da je vreme malo zezalo ali ipak je bilo super

Top Bottom