Hvala Miloše
Ej bio je Reggie kod mene, koliko znam pričao ti je? Mislili smo tebe posjetiti u Beogradu. Nadam se da budemo iako teško je uskladiti sve obaveze. Uglavnom bilo nam je super i vodila sam ga na cajke, nekako je preživio
Slike? Valjda nisu one gdje sam bila malo pripita . Ako jesu osvetit ću mu se za to :twisted:
Ja i nisam bila neki domaćin. Kad smo trebali otići na prvo piće trčala sam s posla jer sam kasnila kad nikad nemam vremena . Kad smo bili vani ja i frendica malo više popile i još sam bila preumorna od posla tako da je samo Reggie slikao a ja se nisam sjetila da nas slikam
Vjerujem da bi ti bio odličan domaćin i jedva čekam. Dogovaram se još i s frendicom da odemo do Beograda. Mislile smo u 4. mjesecu pa ti javim . S njom sam bila i u Banja Luci, ali poslovno. Stigle smo malo u shopping i bilo nam je odlično. Iznenadila sam se kako su svi bili gostoljubivi
Thank you!Six (officially).
Bosnian, Croatian, Montenegrin, Macedonian, Slovenian, Serbian.
But Croatian, Macedonian, Slovenian and Serbian are "profiled". Montenegrin is something like, let's say, a dialect of Serbian and Bosnian is a mixture of Croatian, Serbian and compounds some Turkish and Arabic words and phrases. I don't know how acceptable this explanation is but I would say so.....
Sing-along sa Indrid Antičević Marinović! Stihovi ovdje, video dolje.