Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Milos-BC

Well-known member
^^ E ovaj post mi je ulepsao vece :D Bas si mi nedostajala svo ovo vreme :D Dobrodosla nazad! xcheers

Isabella

Active member
Hvala Miloše xrunhug
Ej bio je Reggie kod mene, koliko znam pričao ti je? Mislili smo tebe posjetiti u Beogradu. Nadam se da budemo iako teško je uskladiti sve obaveze. Uglavnom bilo nam je super i vodila sam ga na cajke, nekako je preživio :lol:

Milos-BC

Well-known member
I drugi put :D

Jeste pricao mi je da ste se videli, a video sam i neke slike :D Rekao mi je da vam je bilo super, u sta ni malo ne sumnjam :D

Cuo sam i da planirate da svratite ovde i iskreno - jedva cekam! :D Znate da ste i vise nego dobrodosli u svako doba dana i noci xcheers :D

E sad ja ne zivim u BG-u (mada nije daleko od BG-a), ali sve cemo se dogovoriti kada dodje vreme :D Imam pozitivna iskustva sa domacinstvima ove vrste i pre 2 godine je bio jedan forumas na letovanju u mom mestu i tada smo se i upoznali i tada sam ga proveo kroz sve znacajnije "znamenitosti" mog mestasca :D

Isabella

Active member
Slike? Valjda nisu one gdje sam bila malo pripita :lol:. Ako jesu osvetit ću mu se za to :twisted:
Ja i nisam bila neki domaćin. Kad smo trebali otići na prvo piće trčala sam s posla jer sam kasnila kad nikad nemam vremena :lol:. Kad smo bili vani ja i frendica malo više popile i još sam bila preumorna od posla tako da je samo Reggie slikao a ja se nisam sjetila da nas slikam :lol:
Vjerujem da bi ti bio odličan domaćin i jedva čekam. Dogovaram se još i s frendicom da odemo do Beograda. Mislile smo u 4. mjesecu pa ti javim :D. S njom sam bila i u Banja Luci, ali poslovno. Stigle smo malo u shopping i bilo nam je odlično. Iznenadila sam se kako su svi bili gostoljubivi :D

Jukica

(Retired) Admin
Wb xcheer

Evo da se i ja javim, isto živa :D samo sam malo više odsutna ova 2 tjedna

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
O Izabelice - dobro došla natrag:)
Pa gdje si ti bila, ženo, ja mislio ti nestala bez traga LOL....e daj javi mi se na privatni, želim malo porazgovarat s tobom:)

vatroslav_cro

Active member
Hvala Miloše xrunhug
Ej bio je Reggie kod mene, koliko znam pričao ti je? Mislili smo tebe posjetiti u Beogradu. Nadam se da budemo iako teško je uskladiti sve obaveze. Uglavnom bilo nam je super i vodila sam ga na cajke, nekako je preživio :lol:

na CAJKE?? ajme mene pa ja nisam pojma imao da TO slušaš (jedna obrazovana osoba)....LOL...nadam se da nije stekao jadan dojam da se samo to ovdje sluša, da je čuo bar MALO naše (prave) glazbe?;)

Milos-BC

Well-known member
Slike? Valjda nisu one gdje sam bila malo pripita :lol:. Ako jesu osvetit ću mu se za to :twisted:
Ja i nisam bila neki domaćin. Kad smo trebali otići na prvo piće trčala sam s posla jer sam kasnila kad nikad nemam vremena :lol:. Kad smo bili vani ja i frendica malo više popile i još sam bila preumorna od posla tako da je samo Reggie slikao a ja se nisam sjetila da nas slikam :lol:
Vjerujem da bi ti bio odličan domaćin i jedva čekam. Dogovaram se još i s frendicom da odemo do Beograda. Mislile smo u 4. mjesecu pa ti javim :D. S njom sam bila i u Banja Luci, ali poslovno. Stigle smo malo u shopping i bilo nam je odlično. Iznenadila sam se kako su svi bili gostoljubivi :D

E pazi, na slikama koje sam ja video niste bili pijani, tako da ima srece, neces morati da ga izbubecas :lol: :D

Meni savrseno odgovara termin. To je tacno period kada ce biti i lepse vreme i moci ce i napolju da se sedi :D Mislim da ima direktnih linija iz Beograda ka mom gradicu, ali provericu. Meni kolima odavde do Beograda treba otprilike sat i po - dva maksimalno (kada je guzva tu na ulazu u BG). Moj gradic nije veliki, u principu se sve vrti oko glavne ulice i nekoliko ulica koje se tu spajaju sa njom, ali privlacimo turiste zbog jezera :D Imamo 7 jezera i imamo turiste iz cele Srbije leti koji dodju tu da se kupaju.

Ti mi javi kada budete resili da dodjete pa cemo se preko PP dogovoriti oko svega. Bice mi cast da vas ugostim! :D

Scooby

Well-known member
Miloše kad ti dođu gosti obavezno ih vodi u filharmoniju :lol:

GRE

Well-known member
Excuse me,for speaking in english in this topic,
but i want to ask something.
How many languages exist in all ex-yu countries?

vatroslav_cro

Active member
Six (officially).
Bosnian, Croatian, Montenegrin, Macedonian, Slovenian, Serbian.

But Croatian, Macedonian, Slovenian and Serbian are "profiled". Montenegrin is something like, let's say, a dialect of Serbian and Bosnian is a mixture of Croatian, Serbian and compounds some Turkish and Arabic words and phrases. I don't know how acceptable this explanation is but I would say so.....

GRE

Well-known member
Six (officially).
Bosnian, Croatian, Montenegrin, Macedonian, Slovenian, Serbian.

But Croatian, Macedonian, Slovenian and Serbian are "profiled". Montenegrin is something like, let's say, a dialect of Serbian and Bosnian is a mixture of Croatian, Serbian and compounds some Turkish and Arabic words and phrases. I don't know how acceptable this explanation is but I would say so.....
Thank you!:)

Scooby

Well-known member
joooooj
Generalno svi političari sa ovih prostora kao da idu kod jednog te istog učitelja stranih jezika :lol:

Top Bottom