Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Scooby

Well-known member
Ah Jovana, kokoš odlučila da pokori svetsku scenu xrofl3

kopachka

Well-known member
Taj ingliš-spiking sam danima vrtio na repeat haha
Ali opet, Jovana bi se svakako manje osramotila od naših političara xslap

Scooby

Well-known member
Taj ingliš-spiking sam danima vrtio na repeat haha
Ali opet, Jovana bi se svakako manje osramotila od naših političara xslap

Tu si čak u pravu jer Jovana se ponosi činjenicom da nema mozga, pa joj niko ne bi ni zamerio. Ona i Goga Sekulić su najbezmozgastije bezmozgaste kokošurine od Vardara pa do Triglava

kopachka

Well-known member
To nešto u stilu blago glupima, njima je lijepo u životu? :lol:
Ne znam koliko si upoznat s likom i djelom Ave Karabatić, ona bi se također lagano uklopila prema tom opisu.

Scooby

Well-known member
Ava je krava, ove dve su kokoši, što je ogromna razlika :D

Jukica

(Retired) Admin
Nemojmo zaboraviti ovo :lol:

Jukica

(Retired) Admin
^ Sjećam se ovoga :lol:

Jukica

(Retired) Admin
Koji snijeg ovdje dq doslovno mećava :/

Milos-BC

Well-known member
^^ Ovde bili pljuskovi dva dana. Skoro bez prestanka. Kad izadjes napolje smuci ti se zivot.....

Sad konacno malo sunca :D

Scooby

Well-known member
Ovde snega faktički da nije ni bilo kako treba ove godine, napada celih pola centa i otopi se. Imam osećaj kao da je jesen a ne zima

Milos-BC

Well-known member
^^ Bas tako.

Prosla zima je bila jedna od najjacih, ali ova sad je jedna od slabijih koje pamtim. Uopste nisam imao osecaj da je zima.

Isabella

Active member
^ :lol: :lol: :lol:

A što se tiče Ingrid glavna je tema ovih dana haha. Žena se zbrukala do kraja života. "VI AR EVR DET JOR INGLIŠ SAKS" xrofl2

na CAJKE?? ajme mene pa ja nisam pojma imao da TO slušaš (jedna obrazovana osoba)....LOL...nadam se da nije stekao jadan dojam da se samo to ovdje sluša, da je čuo bar MALO naše (prave) glazbe?;)

Joj daj molim te tko ne sluša cajke u Hrvatskoj? Najgori su mi ovi kaj se prave da ne slušaju a doma potajice uživaju u cajkama :lol:
Znam ljude koji profesionalno se bave klasičnom glazbom a svake subote idu na cajke. Mi smo svestrane osobe :mrgreen:

kopachka

Well-known member
Joj daj molim te tko ne sluša cajke u Hrvatskoj? Najgori su mi ovi kaj se prave da ne slušaju a doma potajice uživaju u cajkama :lol:
Znam ljude koji profesionalno se bave klasičnom glazbom a svake subote idu na cajke. Mi smo svestrane osobe :mrgreen:

Od riječi do riječi!
Mislim, ja ću radije izaći na cajke/narodnjake nego npr. na neku 'svirku' (od te riječi se ježim). Za mene provod nije stajanje i mrdanje glavom i upijanje poruka koje pjesma šalje - radije daj glasno i da se može zaplesat i naučit refren pjesme čim ga prvi put čuješ ako dotad nisi znao pjesmu. A i kako ćeš razbit čašu uz 'kvalitetnu, koju obrazovane osobe slušaju' muziku? :lol:

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
E pa eto neki možda ne razbijaju čaše???? I da, ja ne slušam. Iskreno govorim, ne podnosim ih! I NISAM jedini, samo da znate.
Uostalom ma zašto se ja raspravljam s vama uopće....

Top Bottom