Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Milos-BC

Well-known member
eto, svi gledaju to xrofl2

mislim, ni ja ju ne gledam, nemam ni volje ni interesa ni strpljenja ni ničeg al rulja masovno bleji u to čudo xbow
nevjerovatno :shock:

ak stignem, pogledat ću večeras emisiju o na temu "zakaj su hrvati ponorili za turskim sapunjarama". blago rečeno, sumnjam u neku konkretnu vrijednost te emisije (prekratka je i format je pre"zabavan" da bi se dotaknuli nekih konkretnih aspekata) al to je sad već službeno fenomen na ovim prostorima xbow

Kompletno isti slucaj je i ovde. :lol: Odem recimo na neki rodjendan i umesto da slusamo neku muziku, nesto, ljudi puste Sulejmana i svi zivi se skupe i gledaju kao hipnotisani :lol: Ima nas svega nekoliko koji ne gledamo.

Pre su bile aktuelne latino-americke serije (tu sam ih gledao svega par kad sam bio mali - Kasandru i Esmeraldu, a za ostatak sam brzo skontao da je radjen po istom kalupu samo sa izmenjenim glumcima :D), one gde se zaplet bazira na tome da Rodrigo sazna da je sam sebi majka, a sad su to turske serije.

Ima jos nekoliko turskih koje su ovde popularne, emituju se na Pinku, al to smece od kanala sam izbrisao iz liste TV kanala tako da ne znam tacno koje su serije u pitanju :lol: .

Jukica

(Retired) Admin

Scooby

Well-known member
Ne bih ja poredio turske serije sa španskim sapunjarama, mnogo su kvalitetnije i sadržajnije. Ja sam gledao 1001 noć (tj Šeherzadu) jer mi je prosto bilo zanimljivo čuti turski jezik na tv-u. Serija je bila onako srednja žalost. A onda je došlo Lišće (Yaprak dokumu) e to je bila odlična serija i to ono pravo životna bez uveličavanja i kićenja.

Pa sam malo krenuo da gledam Sulejmana, zaljubio se u sultaniju Hatidže i nakon prve sezone smorio se, izgubio interesovanje za seriju, a samim tim i moja ljubav prema Hatidže je otišla......... flyyyyyy awayyyyy :lol:

Luki

Well-known member
Ni tebi vise ne radi? Meni ne funkcionise vec nekih cirka 5 dana. :?

Meni ne radi evo već drugi dan. Mislim da je do toga što ni Verka ni Bruno nisu aktivni a trebaju domenu obnovit. :lol: Na kraju bu se sve izbrisalo. :D

Cooler

Banned
Meni ne radi evo već drugi dan. Mislim da je do toga što ni Verka ni Bruno nisu aktivni a trebaju domenu obnovit. :lol: Na kraju bu se sve izbrisalo. :D
Ma Verka i ne zna ništa raditi sa tim tehničkim stvarima, ona je tamo admin eto onako, čisto da imaju dva admina. :lol: Daj Ranđo bgt popravi to. :K

Luki

Well-known member
Mah briga me, sad su mi dali alternativnu stranicu, a osim toga tamo je sve zamrlo tako da mislim da je vrijeme da se maknem odatle. :lol: Još bum jedan HSC i onda gotovo, više nemam ni vremena. :?

Milos-BC

Well-known member
Malo da dignemo ovaj topik iz mrtvih :D

Ovo videh na FB danas:

45900_490225731013553_235862702_n.jpg

xroflxroflxrofl

Surova istina situacije na ovim prostorima :lol:

Isabella

Active member
Istina Miloše :lol:

Nadam se da ću od danas biti aktivnija na forumu. Barem jednom tjedno ću se uspjeti logirati nadam se :lol:. Svi ste mi falili xrunhug

Top Bottom