vatroslav_cro
Active member
Lak, potpisujem SVAKU riječ! ja i kad gledam, to činim zato da se smijem odjeći hahahhaaa
a s povijesnog stanovišta - nema veze s vezom
a s povijesnog stanovišta - nema veze s vezom
ola
imali smo malu raspravu: jel se prikazuje sulejman veličanstveni još negdje (u susjedstvu) osim kod nas?
(mislim da u bih ide na hayatu )
ako da, jel ima dobru gledanost?
tnx
eto, svi gledaju to 2
mislim, ni ja ju ne gledam, nemam ni volje ni interesa ni strpljenja ni ničeg al rulja masovno bleji u to čudo
nevjerovatno :shock:
ak stignem, pogledat ću večeras emisiju o na temu "zakaj su hrvati ponorili za turskim sapunjarama". blago rečeno, sumnjam u neku konkretnu vrijednost te emisije (prekratka je i format je pre"zabavan" da bi se dotaknuli nekih konkretnih aspekata) al to je sad već službeno fenomen na ovim prostorima
Šta nam se to desilo s forumom? Da nije OGAE HR hakovao?
Zašto bi OGAE HR hakirao???Šta nam se to desilo s forumom? Da nije OGAE HR hakovao?
Došli smo do zaključka da nije ;D
Ni tebi vise ne radi? Meni ne funkcionise vec nekih cirka 5 dana. :?Ranđo, šta je sa eurosong.hr forumom?
Ni tebi vise ne radi? Meni ne funkcionise vec nekih cirka 5 dana. :?
Ma Verka i ne zna ništa raditi sa tim tehničkim stvarima, ona je tamo admin eto onako, čisto da imaju dva admina. Daj Ranđo bgt popravi to. :KMeni ne radi evo već drugi dan. Mislim da je do toga što ni Verka ni Bruno nisu aktivni a trebaju domenu obnovit. Na kraju bu se sve izbrisalo.