Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Jukica

(Retired) Admin
xwelcome Jopi, evo došla i ja vidjeti šta ima :D

Scooby

Well-known member
Sad već i službeno nisam normalan, 3:00 je sata a ja blejim u komp. Ništa ne bi bilo tragično da nemoram ustati u 6, auopšte mi se nespava

Pošto će već uveliko biti jutro za onoga ko ovo pročita DObro jutro!

aletem

Well-known member
:lol: xrofl3 Dva dupla sam drm'la :lol:

Cooler

Banned
Sad već i službeno nisam normalan, 3:00 je sata a ja blejim u komp. Ništa ne bi bilo tragično da nemoram ustati u 6, auopšte mi se nespava

Pošto će već uveliko biti jutro za onoga ko ovo pročita DObro jutro!
Ništa čudno, da ti pravo kažem. :ugeek: I meni se isto ponekad dešava, a još mi je najgore to kad legnem onak' u 3-4, i trebam ustati u 6-7, ne mogu da zaspim, ajmeeee! :lol:

Jukica

(Retired) Admin
:lol::lol: @Aleks

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Baš sam vidio neke facebook profile, a ljudi moji....stvarno kao da nemaju o čemu pisati po tim statusima nego o Eurosongu, ali o onom "najzanimljivijem": o glasovanju, blokovima, tome tko će kao proći u finale, tj. tko bi trebao proći a tko ne....već se rade kojekakve glupe kalkulacije i konspiracije, a još ne znamo ni sve pjesme! E pa dakle, stvarno smiješno.

Scooby

Well-known member
Ja samo znam da će Hrvatska, Srbija, Makedonija i BiH proći sigurno. Za ostale me iskreno baš briga

Jukica

(Retired) Admin
^ Pozdrav :D

Isabella

Active member
:lol: xrofl3 Dva dupla sam drm'la :lol:

Ahahahaha predobro :lol:

aletem kakav cool sig imaš :mrgreen:. Počašćena sam da se moje ime nalazi u tvom sigu. Čekaj sad ću ja stavit sig "one of Charlie's angels" :lol:.
Btw mislim da bi bilo super da ispod nicka dodaš I'm gorgeous Charlie da se zna :D :lol:

aletem

Well-known member
Ahahahaha predobro :lol:

aletem kakav cool sig imaš :mrgreen:. Počašćena sam da se moje ime nalazi u tvom sigu. Čekaj sad ću ja stavit sig "one of Charlie's angels" :lol:.
Btw mislim da bi bilo super da ispod nicka dodaš I'm gorgeous Charlie da se zna :D :lol:
:lol: Hvala! Sad cu to da uradim. :mrgreen:

Scooby

Well-known member
Drage naše forumske devojčice, danas je vaš dan.

Srećan vam 8. mart. Ostanite nam uvek lepe, sretne i zadovoljne, jer kakav bi to bio svet bez žena (muškarci bi pomrli od gladi hehe).

Ljubim vas sve

orig_d9152b09e8d0d6b6330e405d6462dfca.jpg

Isabella

Active member
Hvala Scooby :D Ja nemam pojma ni kad je dan žena. Tako svake godine netko mi čestita ili dobijem od starog bombonjeru i onda blijedo gledam o čemu on to :lol:. A jučer me zove frend na mob i kaže sve najbolje ti želim, a ja kažem i tebi sve najbolje xrofl3 :oops:

Cooler

Banned
A jučer me zove frend na mob i kaže sve najbolje ti želim, a ja kažem i tebi sve najbolje xrofl3 :oops:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ajmeeeeee!!! :lol:
Ovdje se to ne dešava, al' su mi takve situacije onak' lach :lol:

Isabella

Active member
Jao užasno sam se osramotila, ali bar sam ga nasmijala, jer je ostao bez zraka :lol:

Top Bottom