Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Scooby

Well-known member
Evo Kopačka brate i mala slova stižu: Mala su ista kao i velika (samo manja hehe), jedino se malo Đ i DŽ malo razlikuju.

a - а; b - б; c - ц; č - ч; ć - ћ; d - д; dž - џ; đ - ђ; e - е; f - ф; g - г; h - х; i - и;
j - ј; k - к; l - л; lj- љ; m - м; n - н; nj - њ; o - о; p - п; r - р; s - с; š - ш; t - т; u - у; v - в; z - з; ž - ж.

Uzgred ovaj klip mi je fenomenalan, rep deonica ubija hehe

kopachka

Well-known member
hvala, slova ispisana, polako cu poceti svoje ime ispisivat i tako polako ucit :D
a za "Krpa se zapalila" imam samo rijeci hvale... prije sat vremena objavio na svom fejsbuk profilu, i napisao da je legendarno :)

Jukica

(Retired) Admin
Krpa se zapalila :lol::lol::lol:

Cooler

Banned
koliko vas sa ex yu prostora zna da čita ćirilicu (makedonci se ne računaju)

Колико вас зна да чита ћирилицу или да се служи ћириличним писмом?
Ja znam i čitati i pisati. ^^

Krpa se zapalila, looooooooool. :lol:

Jukica

(Retired) Admin
Krpe dominiraju u ovoj temi danas :lol::lol:

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
hvala, slova ispisana, polako cu poceti svoje ime ispisivat i tako polako ucit :D
a za "Krpa se zapalila" imam samo rijeci hvale... prije sat vremena objavio na svom fejsbuk profilu, i napisao da je legendarno :)
ok krpa se zapalila, valjda su je ugasili?? je li netko zvao 112 LOL

e a koji ti je facebook profile?

Scooby

Well-known member

O lepo lepo.
Majsta je to kačio na OGAESerbia forumu, mislim da je on čak i uradio taj snimak

Jer krpu na ringlu sam stavilaaaaaa i krpa se zapalilaaaaaaaa

Čestitke i Stevi i Milanki na bebetu. Rodija se mali Aca, bogataška bit će faca hehe

Cooler

Banned
Porodila se i Emina Jahović, cool je to što je i njezin i Severinin sin imaju istu težinu i visinu. :lol:

Isabella

Active member
Evo Kopačka brate i mala slova stižu: Mala su ista kao i velika (samo manja hehe), jedino se malo Đ i DŽ malo razlikuju.

a - а; b - б; c - ц; č - ч; ć - ћ; d - д; dž - џ; đ - ђ; e - е; f - ф; g - г; h - х; i - и;
j - ј; k -к ; l - л; lj- љ; m - м; n - н; nj - њ; o - о; p - п; r - р; s - с; š - ш; t - т; u - у; v - в; z - з; ž - ж.

Uzgred ovaj klip mi je fenomenalan, rep deonica ubija hehe

:lol:
"Supa je bila vrela" još uvijek moj number 1, ali i ova je dobra :lol:

Evo ja već naučila ćirilicu. Čitaj ---> Hикoлa je лeгeндa :mrgreen:. Jesus kak sam pametna :lol:

Scooby

Well-known member
"Supa je bila vrela" još uvijek moj number 1, ali i ova je dobra :lol:

Evo ja već naučila ćirilicu. Čitaj ---> Hикoлa je лeгeндa :mrgreen:. Jesus kak sam pametna :lol:

haha mislim svaka čast

Конграчулејшн (obožavam da pišem engleski ćirilicom fore radi hehe)

Scooby

Well-known member
Ajmo piplovi kakve su vaše reakcije na dosadašnje pesme. Pišite malo. Nikako da vam pohvatam opinjne (loool) na regularnim stranicama

Jukica

(Retired) Admin
Ajmo piplovi kakve su vaše reakcije na dosadašnje pesme. Pišite malo. Nikako da vam pohvatam opinjne (loool) na regularnim stranicama

Moglo je i bolje ... ok je ESC :/

Ja odoh, laku noć :D

Top Bottom