vatroslav_cro
Active member
Ja sam učio ćirilicu u osnovnjaku, ali do sad sam veći dio zaboravio (ok čitati bih još i znao, no pisati jako teško).
Ja znam i čitati i pisati. ^^koliko vas sa ex yu prostora zna da čita ćirilicu (makedonci se ne računaju)
Колико вас зна да чита ћирилицу или да се служи ћириличним писмом?
ok krpa se zapalila, valjda su je ugasili?? je li netko zvao 112 LOLhvala, slova ispisana, polako cu poceti svoje ime ispisivat i tako polako ucit
a za "Krpa se zapalila" imam samo rijeci hvale... prije sat vremena objavio na svom fejsbuk profilu, i napisao da je legendarno
hvala, slova ispisana, polako cu poceti svoje ime ispisivat i tako polako ucit
a za "Krpa se zapalila" imam samo rijeci hvale... prije sat vremena objavio na svom fejsbuk profilu, i napisao da je legendarno
Evo Kopačka brate i mala slova stižu: Mala su ista kao i velika (samo manja hehe), jedino se malo Đ i DŽ malo razlikuju.
a - а; b - б; c - ц; č - ч; ć - ћ; d - д; dž - џ; đ - ђ; e - е; f - ф; g - г; h - х; i - и;
j - ј; k -к ; l - л; lj- љ; m - м; n - н; nj - њ; o - о; p - п; r - р; s - с; š - ш; t - т; u - у; v - в; z - з; ž - ж.
Uzgred ovaj klip mi je fenomenalan, rep deonica ubija hehe
"Supa je bila vrela" još uvijek moj number 1, ali i ova je dobra
Evo ja već naučila ćirilicu. Čitaj ---> Hикoлa je лeгeндa . Jesus kak sam pametna
Ajmo piplovi kakve su vaše reakcije na dosadašnje pesme. Pišite malo. Nikako da vam pohvatam opinjne (loool) na regularnim stranicama