Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Milos-BC

Well-known member
Za sad je ok Evrovizija. Nije nesto bas da se padne na dupe, mada ima nekoliko odlicnih pesama, ali je ok. Tek smo negde na pola doduse, mozda druga polovina bude impresivnija :D

LakZaNokte

Well-known member
a ono, zasad imam samo top 3 (Bjelorusija, Turska, Danska). mislim da to sve govori :D

procjenjujem da ću u konačnici moć napravit top 5, ne znam dal bu bilo dovoljno materijala za top 10 xshrug (ko zna, možda se i varam)
još jedna procjena: moglo bi se lako dogodit da ne bude "očiti pobjednik" već rusvaj ko prošle godine

Haustor

Active member
Meni su za sada dobre Danska i Italija. Prvo polufinale izgleda jako lagano za proći dalje.
Nadam se da će Švedska da izabere Loreen.
Ne sviđa mi se da se ovoliko dugo čeka na pjesme iz bivše Jugoslavije.

Milos-BC

Well-known member
Da, prvo polufinale deluje dosta lakse.

Ukoliko Svedjani izaberu Loreen, mislim da imaju sanse za pobedu. Za sad jedino Turke i Italijane vidim u ovoj trci, ali Svedska sa Loreen bi takodje tu upala i imala od starta ogromne sanse.

Cuo sam, iz pojedinih izvora, da je Adele pristala da peva za UK. Ne znam koliko je tacno, i da li je uopste tacno (:lol:) ali ako jeste, to je jos jedan jak konkurent za pobedu. Ako ne i najjaci.

kopachka

Well-known member
Litesound i Gaitana meni uvjerljivi favoriti zasad. nikako mi ne idu jedno uz drugo, al valjda su mi zato i dobri :D
malo manje sam sad "opsjednut" Islandom, Ciprom i Francuskom, al i njih mogu reci da volim.
od ostalih mogu proci jos i Danska, Turska, Njemacka i Norveska.
ovo malo sto je ostalo nenabrojano mi ne pase :)

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Ja ću prvo pričekati da sve pjesme budu izabrane, te konačne verzije, onda ću ih preslušati i načiniti "top listu najboljih".....jer neke su zemlje navodno već mijenjale pjesme koje su odabrale... kod ovih "ex Sovjeta" je bilo takvih slučajeva, jasno (Bjelorusija ili Ukrajina, nisam sad siguran)..i proteklih godina se to događalo....uostalom oni skoro uvijek rade neke cirkuse.....;)ma lagano već gubim interes za to .... no vidjet ćemo, možda se iznenadim na kraju....:cool:

Isabella

Active member
Sad bez zezancije, stvarno mogu čitat ćirilicu. Pročitah ono što su napisali Scooby i kopachka. Samo teško mi je pisati kad nemam slova na tipkovnici :lol:

A što se tiče Eurosonga....pa zasad sam malo razočarana pjesmama. Ali kad sam danas čula "Woki mit deim Popo" uh uljepšalo mi dan. Mislim da Austrija preuzima broj 1 od Danske kod mene. I još su mi dobre Njemačka i Island :mrgreen:

Cooler

Banned
Indie mi je najmrži žanr glazbe, pa je meni Danska totalno pri kraju liste, zajedno uz Švicarsku. :lol:
Norveška najbolja. ^_^

Scooby

Well-known member
Свака част Изабела и Копачка на труду хехе

Ja mislim da ove godine ESC opet seli na zapad, Italija mi tu nekako dođe glavni favorit, i Španija će sigurno biti jaka. Francuska može baš da iznenadi i vrlo lako da pobedi, na kraju krajeva Angun je odlična na ovim promo turnejama. Švedska ukoliko ode Lorin takođe ima dobre šanse

Moj top se vidi u mom potpisu

Jukica

(Retired) Admin
Свака част Изабела и Копачка на труду хехе

Ja mislim da ove godine ESC opet seli na zapad, Italija mi tu nekako dođe glavni favorit, i Španija će sigurno biti jaka. Francuska može baš da iznenadi i vrlo lako da pobedi, na kraju krajeva Angun je odlična na ovim promo turnejama. Švedska ukoliko ode Lorin takođe ima dobre šanse

Moj top se vidi u mom potpisu

Hmmm Italija mi je dobra, ovisi o pjesmi (kako će proći) :D vjerojatno malo slabije nego prošle godine, ali tko zna ... :/ Španjolska će solidno/dobro proći, a za Francusku ne znam :/

Isabella

Active member
Još jedna osoba iz Crne Gore. Jeeej, dobrodošao/dobrodošla Jopi )))

Indie mi je najmrži žanr glazbe, pa je meni Danska totalno pri kraju liste, zajedno uz Švicarsku. :lol:
Norveška najbolja. ^_^

Ne volim ni ja Indie, ali nekako mi je super danska pjesma. Baš je catchy :D. A Norveška mi je s Gruzijom pri kraju liste ahaha :twisted:

Italija mi je malo dosadna iako je Nina odlična pjevačica. Ne vidim ništa posebno u toj pjesmi. Francuska je Bože pomozi :lol:. A Švedska će biti moj novi broj 1 ako Loreen pobjedi :cool:

kopachka

Well-known member
^ Forum Song Contest :) dobrodosla, i vrati nam Crnu Goru na FSC kad je vec Vasa presao u srpski ziri (a uvijek mi je CG bila u top15) :D

Top Bottom