Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Narmina

Well-known member
Željko Joksimović osvojio je moje srce ponovo. Velika pjesma, lijepa melodija, duboki osjećaj Srbije ... Hvala za ovaj magije!

P.S žao zbog lošeg prevodioca uporabe jezika)

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Eto, Nina potvrdila da će "Nebo" otpjevati ipak na hrvatskom jeziku u Bakuu! Ovakve vijesti volim čuti.....haha...bravo Nina, ma znao sam da si pametna i razumna žena.
Pa, nek te Nebo čuva:)

Cooler

Banned
Željko Joksimović osvojio je moje srce ponovo. Velika pjesma, lijepa melodija, duboki osjećaj Srbije ... Hvala za ovaj magije!

This is, actually, a very good translation. xcheer1

Srbija - ne sviđa mi se
Hrvatska - onako, više mi se ne sviđa, nego sviđa
Slovenija - dobra je
Makedonija - onako

Još Bosna i Hercegovina i Crna Gora, mada očekujem nešto grozno od Crne Gore, plus, izvođač mi je užasno iritantan. :lol:

Jukica

(Retired) Admin
Hmm meni je ok srpska pjesma (obično ne volim Joksimovićeve pjesme :lol:), Makedonija mi je ok, Slovenija dobra, HR isto (ali mi malo dosadila pjesma :/ svejedno mi je i dalje dobra)

Mislim da će mi se BiH svidjeti, a da Crna Gora neće

qabadachia

Member
Jedva čekam da čujem Maju Sar. Kako sada stvari stoje, barem što se ex-Yu zemalja tiče, odlučivaće nijanse. Uzgred, šta se dešava sa CG? Uopšte, baš me nervira što svi čekaju zadnji trenutak. Trebalo bi da se ugledamo na Albaniju, hehe. :cool:

Jukica

(Retired) Admin
^ U četvrtak BiH i Crna Gora predstavljaju

Jukica

(Retired) Admin

Scooby

Well-known member

Ti uznaeš shto ya lyublyu tebya xheart

Isabella

Active member
I meni isto. Sad mi je odlična nova verzija. Sa spotom sam iznenađena. Nisam mislila da će biti toliko dobar.
Ali ipak Rambov spot je najbolji :lol:

Cooler

Banned
Onak', fina je nova verzija.
Crna Gora mi je druga najgora pjesma ove godine. xpuke (a najgora mi je Moldova, povraća mi se kad ju čujem =P)

LakZaNokte

Well-known member
meni je Crna Gora na samom vrhu xbow
nemrem reć koja točno pozicija jer ih nisam rasporedila. vjerovatno ni neću. uspjela sam samo napravit top 5 tj top 10. (CG je u top 5)

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Ja planiram početi preslušavati pjesme ali kad sve budu odabrane (ne znam šta sad San Marino prtlja opet sa svojom pjesmom lol), već su trebale sve biti gotove ali baš me briga....inače hm...ok.... nije nam naj naj pozicija nastupa u polufinalu (između Slovenije i Švedske Nina pjeva) ali nadam se da nije ni najgora.....vidjet ćemo, nastup će puno utjecati na sve, neću stvarno ništa predviđati jer ove godine mislim da će biti dosta iznenađenja, nemoguće je prognozirati tko bi mogao u finale:)

qabadachia

Member
U principu, ne'am nikakav problem sa politikom na ESC. Doduše Green Jolly su malo preterali, ali nešto tipa InCulto ("East European Funk") mi je više nego OK. E, sad - ako InCulto nisu prošli u finale sa takvom pesmom (koja je fantastična), stvarno ne verujem da će Rambo imati više sreće.

Top Bottom