I'll try to translate a post, from ByeAlex's official Facebook page (Sorry for the grammar :>)
Fiúk-lányok-jóbarátok! Köszönöm a támogatást és bizalmat! szeretnék gratulálni a többi fellépő produkciójához is, közülük egy-két arcot igazán szimpatikusnak találtam.
Örülök, hogy szerettétek és szeretitek a dalom. Sokat fogok most készülni, hogy ott kint sokkal szebben tudjam előadni, és persze MAGYARUL. Mert engem cseppet sem érdekel semmiféle elvárás, nyomás, vagy konvenció, ami eddig jellemző volt. Ez a dal számomra - nem az éneklésről szól - , de tudom jól, hogy van mit tanulnom. Egy biztos - és higgyétek el, ha mondom - én az utcáról mentem be kb., a műsor mellett dolgozni jártam minden nap BKV-vel, és ebben a projektben még nem is élhettem meg igazán sok fellépést, sőt. Ez most változni fog.
Aki azt mondja, hogy bunda volt tegnap? TESSÉK? Az megőrült... Hogy is lobbizhatna egy ilyen srác, mint ÉN, egy hatalmas televíziós produkciónál? Vicc lenne...
Köszönöm sokaknak, akik mellettem álltak... Dani, Helga, a húgom, a CLS RECORDS, Bérczes Ádám, Pap Laci, és persze TI, meg sokan mások...
Még egyszer külön pedig: GIGI az ÉV legjobb énekesnője számomra. Saunders úr pedig egy őszinte szívtipró, szeressétek őket, mert kiváló énekesek, úgy, ahogyan Vastag Tamás sem viccből állt mellettem aznap este.
Egy dolog még kiderült számomra... Nem tudok tortát szelni... Majd lehozza a sajtó is... Gondolom
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boys-girls-friends! Thank you for your support and trust! I'd like to congratulate to the other performer's productions, some of the singers are really likeable.
I'm glad you liked and like the song. I'm going to prepare a lot, because I'd like to perform it more beatufiul, and of course in HUNGARIAN language. 'Cause I don't care any expectations, pressure, or a convention, which had been habitual. This song for me isn't about singing, but I know that I must learn. One thing is certain - and believe me, when I say - I just went into (
this show) from the street, during the show I went to work every day with public transport, and also I didn't perform a lot in this project. It's going to change.
Anyone who say that there was a cheat yesterday (
about the voting)? WHAT? They went crazy... How can lobby a guy like ME, in a big TV show? It'll be a joke...
I would like to thank the many people who stood by my side... Dani, Helga, my sister, the CLS RECORDS, Ádám Bérczes, Laci Pap, and of course YOU, and many others.
And once again: Gigi (
Radics) the Female Singer of The Year for me. And Mr. Saunders is a honest heartbraker, love them, because they're great singers, adding that Tamás Vastag also did not stand next to me accidentally.
One thing has turned out for me... I can't cut a cake... the press will write it... I think