Contact us

Türkçe

Okan

Active member
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

Açıklayacağız dediler açıklamadılar şarkının adını. Hayal kırıklığına uğradım ama bugün daha çok heyecanlıyım şu ana kadarki müzikleri dinledikçe... :D

goktengri

Banned

Yüksek Sadakat gerçekten isteyerek kendini vererek bir şarkı yaptıysa şuana kadar açıklananları rahat ezer geçer

Turkish97

Active member

Yüksek Sadakat gerçekten isteyerek kendini vererek bir şarkı yaptıysa şuana kadar açıklananları rahat ezer geçer

Zaten şuana kadar açıklanan şarkıların çoğunu beğenmedim ben...bu yıl galiba en kötülerin yılı olucak. :p

goktengri

Banned

hayal kırıklığına uğradım nerede geçen yıllardaki şarkılar şimdikiler hep basit hiç bi özelliği olmayan saçma sapan şeyler hiç birini beğenmedim zaten ama kötünün iyileri var tabi ki...

kalite git gide kötüleşiyor

Okan

Active member

Ben bi tek Jedward'ı beğendim , Finaldiya'nın ki hafif güzel bakalım :D Almanya zaten felaket :D

goktengri

Banned

ulusal seçimlerde hata yapıldı bence, bir kaç ülkeninkisine bakmıştım çok güzel şarkılar vardı hepsini elediler. en kötüleri seçildi sanki.

Finlandiya'dan Cardiant bekliyodum en azından beğenebileceğim bi şarkı olurdu...

Turkish97

Active member

hayal kırıklığına uğradım nerede geçen yıllardaki şarkılar şimdikiler hep basit hiç bi özelliği olmayan saçma sapan şeyler hiç birini beğenmedim zaten ama kötünün iyileri var tabi ki...

kalite git gide kötüleşiyor

Katılıyorum.

Ben bi tek Jedward'ı beğendim , Finaldiya'nın ki hafif güzel bakalım :D Almanya zaten felaket :D

Jedward en iyisi zaten şuana kadar,Almanya...

Turkish97

Active member

ulusal seçimlerde hata yapıldı bence, bir kaç ülkeninkisine bakmıştım çok güzel şarkılar vardı hepsini elediler. en kötüleri seçildi sanki.

Finlandiya'dan Cardiant bekliyodum en azından beğenebileceğim bi şarkı olurdu...

Bence bütün şarkılar sıkıcıydı. :D

goktengri

Banned

nasıl buldunuz şarkımızı :)

ben şahsen beğendim ama gaza getirecek bir şarkı değil, keyifle dinlemek için uygun bence.

Top Bottom