Contact us

Türkçe

Deleted member 5361

Guest
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

Oh, benim aslında bir şeyim yok Ronny. Sadece birazcık sıkılıyorum o kadar. Don't worry mein süßer! Wenn ich mit dir reden, fühle ich mich glücklich. :)

ronny1988

Well-known member

Oh, benim aslında bir şeyim yok Ronny. Sadece birazcık sıkılıyorum o kadar. Don't worry mein süßer! Wenn ich mit dir reden, fühle ich mich glücklich. :)
Gerçekten seni sweety bilmek çok memnunum. ve i de biz chating zaman ve çok zevk. Schatzi =) :D

goktengri

Banned

İyi Akşamlar :D

Bugün büyük üstad Uğur Mumcu'nun ölüm yıl dönümü. Sevgi ile anıyoruz, Huzur içinde yatsın. Biz Atatürkçüler susmayacağız, susturulmayacağız.

ugur-mumcu.jpg

Deleted member 5361

Guest

Bugün neden herkes bana böyle davranıyor. Bir sürü arkadaş kaybettim. Herkes şaka mı yapıyor, yoksa problem gerçekten bende mi? Neden bugün herkes bana sana küstüm vs. gibi şeyler söylüyor...

Deleted member 5361

Guest

Şuan gerçekten şoka girmiş durumdayım. Son zamanlarda en çok güvendiğim kişi beni sırtımdan vurdu. İnanamıyorum.. Bana bunu nasıl yaptı? Ben şuan gerçekten şoka girmiş durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten benim için çok önemli olan bir şeyi bana sormadan yok etti. İnanamıyorum, ben şuan gerçekten delirmek üzereyim. Bunu nasıl yaptı. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum. Ona çok güvenmiştim. Ben şuan gerçekten ağlıyorum, o kadar kötü durumdayım ki şuan size asla anlatamam. Şoka girdim neredeyse, inanamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum yeter artık bu hafta gerçekten hayatımda geçirdiğim en kötü günler arasına işlendi. Şimdide garip davranışlarını gözlemlemiş olduğum bir kişi beni sorguluyor, korkuyorum. Gerçekten çok zor durumdayım, hayatım mahvoldu. En çok güvendiğim kişilerden birisinin aslında tam bir yalancı olduğunu bilmek çok acı verici...

Last edited by a moderator:

AlekS

Veteran

Next time I'm not gonna delete that stuff. olgunlaşmamış çocuklar ;)
@Batu and Altug - no more going personal, deal with your problems via PM.

Matt

Admin Schmadmin
Staff member

Remember that we can read everything and know what's going on. Thank you very much!!!

goktengri

Banned

Remember that we can read everything and know what's going on. Thank you very much!!!

:lol:

You really can't know what are we talking here without a Turkish translator's help. ;) Any online translator, doesn't help you and you can't understand even 1 word. ( Even if you know Turkish a bit )

AlekS

Veteran

:lol:

You really can't know what are we talking here without a Turkish translator's help. ;) Any online translator, doesn't help you and you can't understand even 1 word. ( Even if you know Turkish a bit )
Funny? Sad.

Nobody knows what you're talking about here? Sweeet, then I have a reason to close this thread :mrgreen: ))))) Kidding ;)
Now go back to your discussion.

Deleted member 5361

Guest

Şuan şoka girmiş durumdayım. Esrarengiz bir biçimde aylardır görüşmediğim bir şahıs (ESC fani) bana bir SMS gönderdi. Ve içeriği de bana oldukça gizemli ve ürkütücü geldi. Aynen şöyle yazmış. "Yola çıkıyorum..." Sizce bu mesajı neden bana göndermiş olabilir? Amacı ne, veya şaka mı yapıyor. İntihar falan mı edeceğini söylemek istiyor acaba. Yanlış kişiye attı diye düşündüm önce, fakat beni neden hala kontakt listesinde tutsun ki? Birisi beni aydınlatsın lütfen. Geri mesaj atıp sormayı düşündüm, ama onunla tekrar muhatap olmak istiyor değilim. :S

Turkish97

Active member

Şuan şoka girmiş durumdayım. Esrarengiz bir biçimde aylardır görüşmediğim bir şahıs (ESC fani) bana bir SMS gönderdi. Ve içeriği de bana oldukça gizemli ve ürkütücü geldi. Aynen şöyle yazmış. "Yola çıkıyorum..." Sizce bu mesajı neden bana göndermiş olabilir? Amacı ne, veya şaka mı yapıyor. İntihar falan mı edeceğini söylemek istiyor acaba. Yanlış kişiye attı diye düşündüm önce, fakat beni neden hala kontakt listesinde tutsun ki? Birisi beni aydınlatsın lütfen. Geri mesaj atıp sormayı düşündüm, ama onunla tekrar muhatap olmak istiyor değilim. :S

Korkma ya :? :)

Top Bottom