Contact us

Türkçe

ronny1988

Well-known member
Re: Türkçe , Türkçe , Türkçe

Merhaba friends! i only know some swear words and they i don't want to post here^^

Jukica

(Retired) Admin

Merhaba Altug & Batuhan :D

Deleted member 5361

Guest

Aa, herkese merhaba. Bu başlığı yeni gördüm, yazayım dedim. Tatlı Gamzecik artık bu başlıkta aktif olacak! :)

Deleted member 5361

Guest

Bana hoşgeldin diyen herkese çok ama çok teşekkür eder, iyi dileklerimi onlara sunarım. Şuan gerçekten aşırı derecede sıkılmış durumdayım, hayal edemeyeceğiniz derecede. Hastalıktan olsa gerek, normalde insanlar üşür ama ben sıcaktan patlıyorum, ev biraz aşırı sıcak galiba. Bugün nedense herkes beni tersliyor, ya da ben mi acaba garip davranıyorum kişilere hiç ama hiç bilmiyorum. Son günlerde birçok arkadaşım bana küstü veya aramız bozuldu. Gerçekten aşırı derecede hastayım kendimi kötü hissediyorum. Hayatım ciddi derecede kötüye gidiyor anlayacağınız. Önümde 3 haftalık bir tatil var ve bu boş vaktimde ne yapacağımı bile bilmiyorum. Yapmam gereken tonlarca ödevim, bitirmem gereken bir sürü işim falan var, off birisi bana yardım etsin!!

goktengri

Banned

Ben de hastayım ^^ hasta olunca çok sıcaklıyorsun normaldir. Yani ben öyle teselli etmeyi beceremem ondan pek bişey yazamıyorum ne bilim takma kafana hep böyle kalacağını sanmam düzelir hayat güzel her şeye umutla bakarsan yaşamak güzel çünkü ne kadar sıkıntın olsa da tek bir umut hayatı güzel kılar

ödevler konusunda bir şey diyemicem anadolu lisesi sonuçta hayvan gibi ödev veriyolar yapacak bişey yok :D

Deleted member 5361

Guest

@goktengri

Biliyor musun neden yaşadığımı bile bilmiyorum artık. Acaba yaşamdaki amacım ne, ne yapmam gerekiyor falan. Komik gelecek biliyorum ama o kadar sıkıldım ki artık kendimi yemek yeme ve su içme işine verdim. Durmadan bir şeyler atıştırıyorum, o kadar abarttımki artık kilo almaktan korkuyorum. Okul olduğunda tatil gelsin artık, rahatlayıp dinleneyim diyorum, tatil geliyor ne yapacağım sıkıldım falan diye kendi kendime stres yapıyorum. Hayatım çok ama çok monotonlaştı.. :/

goktengri

Banned

benimki de monoton bi şekilde yaşıyoruz bunları düşünmek için çok ama çok erken hayatımızın baharındayız ne bilim bişeylerle oyalanmaya çalış müzik kursu olur dil kursu olur vs. ben gitara gidiyordum mesela ama geleceğe umutla bak bence anı da yaşa

carpe diem :cool:

Deleted member 5361

Guest

@goktengri

Lol, bıktım artık öyle şeylerden ya.. Uğraştığım bir sürü şey var ama yine de her şey çok ama çok sıkıcı benim için son zamanlarda... :(

ronny1988

Well-known member

Merhaba Arkadaşlar!
Neler oluyor?

Üzgün tatlı gamze olmayın, ben şeyler) = yakında tekrar daha iyi olacaktır eminim
Pozitif düşün ve bekliyoruz. :)

Top Bottom