Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

SRBIJA

Banned
Toliko me razočarao ovaj eurosong u Švedskoj da to ne mogu opisati...Prvo skoro pa su bolje organizirali svaki svoj nacionalni izbor u posljednjih 10 godina nego ovu euroviziju. Onda, koja je poanta žirija?? Oni su tu da bi spasili kvalitetne pjesme poput Izraela a ne da se npr. Finska kvalificira na uštrb onakve pjesme (ah, u Skandinaviji smo, zaboravih, oprostite)! Slažem se apsolutno za slogan...mislim pošaljite različite pop dance pjesmuljke na engleskom! Toliko su se ove zapadne pjesme bunile s dolaskom istočnih a u suštini toliko dominiraju da je ne moguće nešto napravit od njih. Isto mi smeta što male zemlje ne mogu, ali baš ne mogu da imaju potencijalnu pobjedničku pjesmu išta napravit! Zar i žiri ne bi trebao malo njih zaštititi???? Da, bitno je da se finale gleda u zemljama s nekoliko milijuna stanovnika a ne u San Marinu. Na kraju on je tu da Italija dobije sigurnu 12-icu! E pa nadam se da će dogodine odstupiti i Italija, i San Marino i Cipar i Grčka i cijela regija i da će se ostati sve na zapadu i ex-SSSR-u! Pa nek se oni natječu za rezultate! Ionako svi ostali moraju poslati svog Joksimovića ako hoće dobar rezulat a u ostalim godinama se nadati da će imati podršku susjeda i žirija i skupit ostale mrvice i tako proć u finale ako pošalju nešto kvalitetno.

U potpunosti se slazem, da sam na mestu zemalja tipa :rs: :hr: :sl: :sm: :at: :il: :ch: :bg: ... jednostavno bih napustio takmicenje jer vise ne vredi pokusavati. I onda jos neko dodje i zvizdi Balkancima kad medjusobno razdele poene, a kad to rade Skandinavci onda je u redu. :lol:

Scooby

Well-known member
Ali fora je što oni stalno zviđde kada recimo Grčka i Kipar razmene 12-ke ili Turska i Azerbejdžan, Srbija i Bosna i da ne nabrajam, ali se uvek sa aplauzima dočeka kada Island da 12 Švedskoj, Irska UK, Finska Norveškoj.... Licemerje do neba

Kao da su oni izmislili ceo svet (mislim ove seronje sa zapada). Kad se samo setim kako su ismejavali Azere prošle godine, te biće debakl od ESC, pod šatorom, ruše kuće da naprave dvoranu i bla bla. A Švedi nam uvališe pkolsku tablu u pres centar :lol:

SRBIJA

Banned
Upravo o tome pricam, licimerni zapad

Pa sve mi je jasno kad vidim da se neki genije setio da produkcija odredjuje redosled nastupa. Pa ej ljudi, pa tu je jasno da to veze sa muzikom i fer igrom nema.
I onda Svedska nekim cudom izvuce broj 16 - idealna startna pozicija ako cemo realno.

LakZaNokte

Well-known member
bitno da se prošle godine pljuvalo po samom azerbajdžanu jer su koma zemlja, sve im je koma i niš nisu dobro napravili xbow

ali ne, švedska ima školsku ploču, to je to xbow

Mimi

Member
Pozdrav svima! xwave
Zao mi sto sam ovaj topic nasla prekasno... verovatno ste vec svi razbezali "kud koji mili moji". :lol:
Razocarana sam faktom da se nijedna od ex-YU nije plasirala, kao i neki od mojih favorita pr. San Marino, Izrael... Stvari postaju toliko predvidjive (pobednik), da se cesto pitam sta ce meni ovaj cirkus?! :lol:
Volite se ljudi! xlove

LakZaNokte

Well-known member
ma, i to je isto trenutno samo trend. esc ak niš, voli mijenjat trendove svakih x godina.
nastavit ćemo ovaj razgovor 2018 xrofl2

al je, istina je da su ove godine razvalile skupe produkcije i klonirani pjesmuljci. a ta uberskupa produkcija svima tu i stvara problem xshrug

Scooby

Well-known member
Znači da su nešto muljali žešće sa glasovima publike u finalu. Šok hehe

SRBIJA

Banned
Ocigledno je da je namesteno... Zalosno stvarno ako se jedna Evrovizija namesta...

Scooby

Well-known member
Dobro jutro! Nameštaju se izbori, ne vidim zašto ne bi i Evrovizija

SRBIJA

Banned
Hladni talas, koji bi trebalo da donese osveženje u Srbiju u noći između utorka i srede, već je prošao Sloveniju, gde je ispod Triglava pao sneg.

Na Kredarici ispod Triglava, čija je nadmorska visina 2.844 metra, temperatura je pala na 1°C, a padao je i sneg, dok su u drugim delovima Slovenije temperature spale na oko 15 stepeni.

Hladni talas je iz Slovenije prošle noći stigao i u Hrvatsku, najpre do zapada zemlje. Nestabilno vreme s grmljavinom bilo je lokalnog karaktera, a pljuskova je bilo na severnom Jadranu, Gorskom kotaru i Lici, kao i u zadarskom području.

Prema podacima mreže meteoroloških stanica Pljusak.com, najviše kiše do 11 sati palo je u Zambratiji, 18 litra po metru kvadratnom, a zatim slede Osijek Retfala 14, Poreč 12, Bilje 11, Flengi 10...

Prodorom hladnije vazdušne mase osetno je zahladnelo u unutrašnjosti Hrvatske, severnom i delu srednjeg Jadrana. Tako je na primer u 11 sati na zapadnoj obali Istre izmjereno 18°C, a u delu srednje Dalmacije 31°C.

Meteorolozi iz Srbije pak kažu da će ta hladna vazdušna masa u Srbiju stići u noći između utorka i srede, ali da se veći pad temperature ne očekuje.

Milos-BC

Well-known member
Auuuuu, da li ja to dobro vidim, SNEG? xshock u avgustu?

Severina je videla sneg u maju, a gle mi.........mi u avgustu :mrgreen:

Jukica

(Retired) Admin
Mi Jugići smo postali proroci :mrgreen: ima da preradimo Severininu pjesmu xrofl3

LakZaNokte

Well-known member
nego, jel i druge narode maltretiraju sa sevkom i milanom?

jer ja to više nemrem podnijet :mrgreen:

ono, to je sve bilo tak neočekivano. ja sam mislila da bu zauvijek skupa i da ih niš nebu razdvojilo xpuke

Milos-BC

Well-known member
I ovde su puni mediji toga :lol: Svako malo izadje po koji tekst o njima. Iskreno, ne iznenadjuje me bas ovakav razvoj situacije zato sto sam cuo neke stvari od odredjenih ljudi o Milanu i nisu bas pozitivne. Sad opet, ne mogu da sudim o coveku kog ne poznajem a ne znam ni koliko je to sto sam cuo tacno, ali ako jeste, onda ne iznenadjuje ovo sto se desava.

A Severinu sam nekoliko puta video u Vrscu (i ja sam tu iz okoline i svako malo sam tamo :D ) i svaki put mi je izmakla kad sam hteo da uzmem autogram :( Bas nemam srece :lol:

Top Bottom