Pa ja mislim da GNK Dinamo Zagreb i nije zaslužio drugo nego Europsku ligu. Možda tamo nešto i učine......vidjet ćemo...u svakom slučaju bit će blamaža manja...
ali dobro, sve to se nekako podnese: daj Bože da reprezentacija nekako prođe te dodatne kvalifikacije (koje su sada sasvim izvjesne), te da se kvalificiraju za Brazil... kad bi se to barem dogodilo.....
Znas kako, po onome sto sam video (ali opet moram da se ogradim malo jer ne pratim redovno Dinamo, poslednji put sam ga gledao pre ovoga u kupu Hrvatske), Dinamo ima sastav za Ligu Prvaka, dovoljno kvalitetan (mislim pre svega na samo ucesce), ali ovaj trener sto je bio na klupi, i sto je sad smenjen koliko vidim definitvno nije kapacitet za Dinamo. Po faci tacno vidis da je alibi trener, i podseca me na neke nase.........
Dinamo je kvalitetniji od Austrije ali dzabe kad su ovi takticki odigrali bas ono sto su zeleli i sad imaju preveliku prednost pred revans. Oni su solidna ekipa, dosta cvrsta i disciplinovana kako u odbrani tako i u napadu ali nisu jaci od Dinama. No, presudila je taktika. Igraci mogu da daju sve od sebe i da im se nista ne zameri, ali ako ne stoje dobro na terenu i ako su robovi pogresne taktike, sve je uzaludno.
Video sam sinoc da je Rijeka dobila Stutgart
Solidan rezultat pred revans, a bio bi jos bolji da nije bilo primljenog gola koji umanjuje sanse, ali su one i dalje realne. Stutgart cele kvalifikacije igra lose i dosta oscilira i to je sansa koju Rijeka moze da iskoristi.
Mi smo, nakon sinocnjeg meca, korak blize Ligi Evrope i bilo bi lepo da se plasiramo, kao i Vojvodina. Jos plus sto Srbija nikad nije imala dva kluba u grupnoj fazi bilo kog evrokupa
Doduse, Vojvodini ce biti teze ali ako prevazidju njihov mentalitet da gube kad god se od njih ocekuje pobeda, imaju sanse. Tim pre sto Serif uvek bolje igra na strani nego kod kuce.
ma znaš kaj?
ja bum se fino zabavila sad sa hokejem. ono, medveščak je ušo u khl, trebalo bi se imat kaj gledat i pratit, nije mi muka čim se sjetim cijele te ekipe u tom sportu tak da ono...
sam nek se ovi loptaju, fala
Jao kod nas je hokej totalno nepopularan
Mi cak i ne igramo srpsku ligu, jer ne postoji fakticki, vec igramo sa Slovencima, a jednom nas i Austrijanci zvali da igramo kod njih
Jedino mi imamo kakav takav profesionalni tim i postoji jos svega 2-3 amaterska i to je to.