Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

LakZaNokte

Well-known member
Sad opet, ne mogu da sudim o coveku kog ne poznajem a ne znam ni koliko je to sto sam cuo tacno,
kak nemreš? pa ja bez nekih većih problema sudim o poznatim osobama (raznih vrsta) xrofl2
i nemam baš nimalo grižnje savjesti pritom :mrgreen:

Milos-BC

Well-known member
Haha, e pa pazi, sve zavisi o kome se radi i o kakvoj se situaciji radi :mrgreen:

Recimo da bi formirao neko misljenje o pojavama kao sto su: Ekrem Jevric, Sexy Sandra, Sandra Afrika itd .......... mi i ne treba neka podloga, jer oni sami govore o sebi ali ovo su ipak ozbiljne stvari :mrgreen:

Doduse, ako mene pitas, Milan mi deluje kao teska sirovina. Meni licno. A i informacije koje imam govore u prilog tome. E sad da li bas on u potpunosti snosi odgovornost za sve ovo sto se sad desava, to ne znam.

LakZaNokte

Well-known member
a viš, ja za sve njih kao polaznu točku uzimam da nisu normalni :mrgreen:

nogometaši, političari, glazbenici, glumci, posvuduše razne; svi narodi, sve rase i religije - ne diskriminiram nikog xsnooty

a i za ozbač: samim time što su javne osobe su podložni kritici javnosti, kakva god ta kritika bila (a ja sam javnost, jel :mrgreen:).
ko se nemre nosit s tim nek ide delat u neki ured xshrug

a za ovo dvoje je jasno da su iste sorte, razlike su u nijansama xbow

Milos-BC

Well-known member
Hahaha, znaci kod tebe vazi ono "nisi normalan dok se ne dokaze suprotno" :lol::lol::lol: :D

Kao u sudnici "Dok se ne dokaze suprotno, kriv si" :lol:

Pazi, nije to los ugao posmatranja, naprotiv, ima dobrih stvari :D

A ovo za javni posao je tacno. To sam isto i ja govorio i ovde a i po drugim forumima, oni se bave javnim poslom, i samim tim moraju da znaju da podnesu pritisak javnosti i cinjenicu da ce biti kritikovani kada za to daju povoda. Ko to ne moze da podnese, zaista i ne treba da se bavi javnim poslom. Mislim, tako je svuda, i ne samo kod javnih poslova. Eto i ja sam ovde moderator (i ne samo ovde) i kao i ostale kolege iz mod i admin tima znamo da se svaki nasi potezi gledaju pod dodatnom lupom i mi smo uvek prvi na udaru kada nesto podje po zlu. Ja sam isto svestan toga savrseno i nemam problema da se nosim sa pritiskom uopste. Ne trazim nikakve alibije, svestan sam svojih odgovornosti i uvek stojim iza svojih reci i svojih postupaka.

Sto se tice Severine.......o njoj imam pozitivnije misljenje nego o Milanu :D :mrgreen:

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Lak, ja sam isto na neki način glazbenik iako se "ne zna" za mene....pjevamM u zboru, dakle ni ja nisam (po tom kriteriju) normalan? LOL
pa i nisam - priznajem hahahaha

Milos-BC

Well-known member
Gledao sam sinoc Dinamo i Austriju Bec.

Dinamo ima bas odlican sastav, ali ono sinoc nije bilo na njihovom nivou. Ovaj trener Austrije je potpuno takticki nadigrao Dinamovog trenera. U prvom poluvremenu se Austrija povukla i umrtvila ritam, zeleci da na poluvreme ode bez primljenog gola, sto im je i uspelo. Dinamo je imao inicijativu ali posto su bokovi bili odseceni, bio je bezopasan. U drugom su udarili visok presing i iskoristili brojne Dinamove greske u odbrani......

Bas me podsetilo dosta i na nase meceve u Evropi. Jer i mi slicno prolazimo.

Mislim da je ex-yu liga moranje, kao u kosarci. Ovako placamo ceh slabih nacionalnih liga. Sta vredi dominacija Dinamu u Hrvatskoj i nama u Srbiji (s tim sto mi u Srbiji nismo odskocili toliko kao Dinamo u :hr: ali smo dominantni vec 6 godina zaredom) kada smo u Evropi i jedni i drugi topovsko meso........

Sa ovim stanjem sada, Liga Evrope i koji bod tamo su realnost i maksimum.

vatroslav_cro

Active member
Pa ja mislim da GNK Dinamo Zagreb i nije zaslužio drugo nego Europsku ligu. Možda tamo nešto i učine......vidjet ćemo...u svakom slučaju bit će blamaža manja...

ali dobro, sve to se nekako podnese: daj Bože da reprezentacija nekako prođe te dodatne kvalifikacije (koje su sada sasvim izvjesne), te da se kvalificiraju za Brazil... kad bi se to barem dogodilo.....

LakZaNokte

Well-known member
Gledao sam sinoc Dinamo i Austriju Bec.

Dinamo ima bas odlican sastav, ali ono sinoc nije bilo na njihovom nivou. Ovaj trener Austrije je potpuno takticki nadigrao Dinamovog trenera. U prvom poluvremenu se Austrija povukla i umrtvila ritam, zeleci da na poluvreme ode bez primljenog gola, sto im je i uspelo. Dinamo je imao inicijativu ali posto su bokovi bili odseceni, bio je bezopasan. U drugom su udarili visok presing i iskoristili brojne Dinamove greske u odbrani......

Bas me podsetilo dosta i na nase meceve u Evropi. Jer i mi slicno prolazimo.

Mislim da je ex-yu liga moranje, kao u kosarci. Ovako placamo ceh slabih nacionalnih liga. Sta vredi dominacija Dinamu u Hrvatskoj i nama u Srbiji (s tim sto mi u Srbiji nismo odskocili toliko kao Dinamo u :hr: ali smo dominantni vec 6 godina zaredom) kada smo u Evropi i jedni i drugi topovsko meso........

Sa ovim stanjem sada, Liga Evrope i koji bod tamo su realnost i maksimum.
ma znaš kaj?

ja bum se fino zabavila sad sa hokejem. ono, medveščak je ušo u khl, trebalo bi se imat kaj gledat i pratit, nije mi muka čim se sjetim cijele te ekipe u tom sportu tak da ono...

sam nek se ovi loptaju, fala xbow

Milos-BC

Well-known member
Pa ja mislim da GNK Dinamo Zagreb i nije zaslužio drugo nego Europsku ligu. Možda tamo nešto i učine......vidjet ćemo...u svakom slučaju bit će blamaža manja...

ali dobro, sve to se nekako podnese: daj Bože da reprezentacija nekako prođe te dodatne kvalifikacije (koje su sada sasvim izvjesne), te da se kvalificiraju za Brazil... kad bi se to barem dogodilo.....

Znas kako, po onome sto sam video (ali opet moram da se ogradim malo jer ne pratim redovno Dinamo, poslednji put sam ga gledao pre ovoga u kupu Hrvatske), Dinamo ima sastav za Ligu Prvaka, dovoljno kvalitetan (mislim pre svega na samo ucesce), ali ovaj trener sto je bio na klupi, i sto je sad smenjen koliko vidim definitvno nije kapacitet za Dinamo. Po faci tacno vidis da je alibi trener, i podseca me na neke nase.........

Dinamo je kvalitetniji od Austrije ali dzabe kad su ovi takticki odigrali bas ono sto su zeleli i sad imaju preveliku prednost pred revans. Oni su solidna ekipa, dosta cvrsta i disciplinovana kako u odbrani tako i u napadu ali nisu jaci od Dinama. No, presudila je taktika. Igraci mogu da daju sve od sebe i da im se nista ne zameri, ali ako ne stoje dobro na terenu i ako su robovi pogresne taktike, sve je uzaludno.

Video sam sinoc da je Rijeka dobila Stutgart :) Solidan rezultat pred revans, a bio bi jos bolji da nije bilo primljenog gola koji umanjuje sanse, ali su one i dalje realne. Stutgart cele kvalifikacije igra lose i dosta oscilira i to je sansa koju Rijeka moze da iskoristi.

Mi smo, nakon sinocnjeg meca, korak blize Ligi Evrope i bilo bi lepo da se plasiramo, kao i Vojvodina. Jos plus sto Srbija nikad nije imala dva kluba u grupnoj fazi bilo kog evrokupa :D Doduse, Vojvodini ce biti teze ali ako prevazidju njihov mentalitet da gube kad god se od njih ocekuje pobeda, imaju sanse. Tim pre sto Serif uvek bolje igra na strani nego kod kuce.

ma znaš kaj?

ja bum se fino zabavila sad sa hokejem. ono, medveščak je ušo u khl, trebalo bi se imat kaj gledat i pratit, nije mi muka čim se sjetim cijele te ekipe u tom sportu tak da ono...

sam nek se ovi loptaju, fala xbow

Jao kod nas je hokej totalno nepopularan :lol: Mi cak i ne igramo srpsku ligu, jer ne postoji fakticki, vec igramo sa Slovencima, a jednom nas i Austrijanci zvali da igramo kod njih :lol: Jedino mi imamo kakav takav profesionalni tim i postoji jos svega 2-3 amaterska i to je to.

LakZaNokte

Well-known member
Jao kod nas je hokej totalno nepopularan :lol: Mi cak i ne igramo srpsku ligu, jer ne postoji fakticki, vec igramo sa Slovencima, a jednom nas i Austrijanci zvali da igramo kod njih :lol: Jedino mi imamo kakav takav profesionalni tim i postoji jos svega 2-3 amaterska i to je to.
uspon hokeja je došao paralelno sa padom nogometa :mrgreen:

mislim, očito je da je došlo do pada nogometa. kolko god neki tvrdili da nije. stadioni prazni, svi su sam nadrkani oko cijele situacije al opet mazohistički kao prate prek tv-a itd. s druge strane, već par godina se za hokej traži karta više. nogomet tu priču nije vidio već jako dugo a pitanje je kad bu opet.

a i ono, cijelo to brljavljenje mi već pomalo ide na živce. u ligi prvaka nemamo kaj tražit, a bome ni u europskoj ligi.
kaj se europskih i svjetskih prvenstava tiče, u zadnjih 100 godina nije pobijedio nitko izvan lige 5 + brazil.
ma daj, pa ko je tu lud zapravo?

Luki

Well-known member
Više ni nogomet nemreš pratit na TV-u kak spada, jedino ak imaš MaxTV. :'D Iskreno možda je tako i bolje, nogomet mi je oduvijek bio dobar za pratit, al sve to skupa je prenapuhano.

LakZaNokte

Well-known member
Više ni nogomet nemreš pratit na TV-u kak spada, jedino ak imaš MaxTV. :'D Iskreno možda je tako i bolje, nogomet mi je oduvijek bio dobar za pratit, al sve to skupa je prenapuhano.
pa naravno da je prenapuhano.
da uopće ne ulazim u problem love koje se tam vrti. milijuni, milijarde, a za kaj?
u naše pak financije ne bum ni dirala, podivljam čim se sjetim i dinama i hajduka i cijelog sranja sa njima a sad mi je rano za divljanje :mrgreen:

vatroslav_cro

Active member
Ma samo da se naši, tj. repka, kvalificiraju nekak za to SVvjetsko u Brazilu.......mislim bila bi velika šteta da se propusti još jedno, nakon Južne Afrike 2010.... no kako rekoh, vidjet ćemo....
a ovo pak za LP i EL je čista istina (nažalost)....

Top Bottom