Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Farahim

Active member
Excuse me :) I have one quick question, Are Balkan ppl language are close to Russian Language? Cause when i read your comments, i feel i can understand you a little bit :) anyways Azerbaijan loves you all.

Logichno

Member
Excuse me :) I have one quick question, Are Balkan ppl language are close to Russian Language? Cause when i read your comments, i feel i can understand you a little bit :) anyways Azerbaijan loves you all.

South Slavic (BCS, Macedonian, Bulgarian, Slovene) are, but Albanian and Romanian are not.

Jukica

(Retired) Admin
^ Languages are in South Slavic branch :D

Anyway, let's go back to ex-yu languages :D

Jao ovog tjedna dq bilo neko jako nevrijeme prije 2 dana, trgalo grane ...

Luki

Well-known member
Jao ovog tjedna dq bilo neko jako nevrijeme prije 2 dana, trgalo grane ...

Jooooj znam, užasno je bilo... ja sam taman bio na trgu kralja Tomislava i bilo je vruće i sunačano i samo najednom počnu padat krupne kapi kiše i puhalo je ko bura. :S

Isabella

Active member
Kad je bilo jako nevrijeme? Bože ja kao da ne živim u Zagrebu :lol:

Jel' tko od vas glasovao za Švedsku sinoć? Ja nisam gledala pa nisam ni glasala, ali da sam mogla sigurno bih za Loreen i Željka. Dvije najbolje pjesme a sad vidim da su imali i odlične nastupe :D. A za one ruske bakice sam u šoku. Mislim jesu simpa i privukle su pozornost, ali takvo smeće od pjesme broj 2 :confused:. I ona vrišteća Albanka u top 5 :lol:

kopachka

Well-known member
Jel' tko od vas glasovao za Švedsku sinoć? Ja nisam gledala pa nisam ni glasala, ali da sam mogla sigurno bih za Loreen i Željka. Dvije najbolje pjesme a sad vidim da su imali i odlične nastupe :D

it was me :) ali za svedsku i spanjolsku... zamalo sam i za zeljka glasao, ali sam bio uvjeren da dobija 12 bodova od nas i bez moje poruke :D

Luki

Well-known member
Ja sam glasao za :ba: :rs: :mk: :lt: :al: :dk: i polovično sam zadovoljan rezultatima, ali mi je pobjednička skroz dobra. :)

Jukica

(Retired) Admin
Ja sam glasala za Rumunjsku i Španjolsku :D i dobra mi je pobjednička pjesma xcheer

Interrail

Active member
Meni je isto OK :se: pesma, nisam razocaran sto je pobedila.
U finalu sam glasao za :mk: i :it:
U polu-finalu :mk: :hr: :sl: :pt: :bg: i samo je Kaliopi prosla, tako da nisam bas zadovoljan rezultatima polu-finala:/

Jukica

(Retired) Admin
Ej ljudi, da li neko zna gde je ona tema gde su se prevodile pesme sa ESC na druge jezike,ukljucujuci i srpski i hrvatski?

Hmm nisam sigurna :/ pogledat ću sutra

Luki

Well-known member
Ne znam jel netko gledao finale Survivora, ali ja nakon odgledanog mogu samo reći da je Ava kraljica nad kraljicama! :D

Jukica

(Retired) Admin
^ Nisam gledala :/

Jukica

(Retired) Admin

Interrail

Active member
Nisam ni ja gledao finale Survivora, ali 100% se slazem da je Ava zakon;))))

Jukica

(Retired) Admin
I kakvo je vrijeme ovaj tjedan? :D Ovdje užasno vruće xgaah

Top Bottom