Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

AlbertTv

Member
Ja sam Italijan i studiram srpski i hrvatski :) Ako neko hoće pričati sa mnom, ja bih bio vrlo rad vežbati jezik :) Pozdrav :D

LakZaNokte

Well-known member
Ja sam Italijan i studiram srpski i hrvatski :) Ako neko hoće pričati sa mnom, ja bih bio vrlo rad vežbati jezik :) Pozdrav :D
super :D
kako ti se čini zasad? jesi li bio u Hrvatskoj ili Srbiji već?
btw, sasvim dobro ti ide :D (jer ti su jezici jako teški za naučiti, pogotovo nekom tko nije iz tog govornog područja)

AlbertTv

Member
super :D
kako ti se čini zasad? jesi li bio u Hrvatskoj ili Srbiji već?
btw, sasvim dobro ti ide :D (jer ti su jezici jako teški za naučiti, pogotovo nekom tko nije iz tog govornog područja)

Da, bio sam i u Srbiji i u Hrvatskoj :) Već sam diplomirao taj jezik, nije tako teško, jer ima dosta gramatičkih pravila koja mnogo pomažu :) Ali uvek je lepo naći nekog s kim mogu vežbati jezik, naročito kad ima neke zajedničke teme, kao Eurovision XD

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Da, bio sam i u Srbiji i u Hrvatskoj :) Već sam diplomirao taj jezik, nije tako teško, jer ima dosta gramatičkih pravila koja mnogo pomažu :) Ali uvek je lepo naći nekog s kim mogu vežbati jezik, naročito kad ima neke zajedničke teme, kao Eurovision XD

haha ne taj "jezik" nego "te jezike" jer dva su, pa ti je to množina:) plural:)

Jukica

(Retired) Admin
xwelcome AlbertTv :D Ima nas dosta ovdje, bez brige xcheer

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
:)

sad opet gledam ova naklapanja na glavnoj stranici o tome tko bi trenbao proći u finale tko ne.......ma opet imam osjećaj da nitko ne voli "Nebo" i želim prestati biti escfan.....stvarno mi je dosta nekih ljudi ovdje:(

Luki

Well-known member
Koliko se god ja trudio, nikako ne mogu zavoljet tu pjesmu. Lijepa je, ali je poprilično ravna... Šteta, da je bilo Dat će nam Bog bilo bi puno, puno bolje. :(

Milos-BC

Well-known member
Dobrodosao Alberte :D

Moram priznati da odlicno govoris nasim jezikom. Srpski i hrvatski su svakako jedni od najtezih jezika, i tesko je za nekoga ko nije sa tog govornog podrucja da ga savlada (kao sto je i LakZaNokte za rekao). Mislim, sve se moze, ali treba dosta posvecenosti.

Ako treba bilo kakva pomoc sto se jezika tice, tu smo :D

Interrail

Active member
Pozdrav AlbertTv! Odlično ti ide jezik/jezici! Ako ti treba vežbanje, slobodno me dodaj na MSN. Poz!

Btw, da li neko od nas ovde (osim mene:oops:) gleda Survivor? :lol:

Scooby

Well-known member
Gledam ja Survivor i verovatno sam jedini koji navija za Staniju :oops:
Organski ne podnsoim onu sisu od čoveka Žareta, te Milana i Ognjena. Neven je kralj, Ava ko da je pala s Marsa postala mi je omiljena razbibriga.

Dobrodošao Alberte na ove stranice. Vidim da ti jezik ide odlično. Zanima me kako se snalaziš sa ćiriličnim pismom (kada je u pitanju srpski jezik naravno)?

Luki

Well-known member
Gledam ja Survivor i verovatno sam jedini koji navija za Staniju :oops:
Organski ne podnsoim onu sisu od čoveka Žareta, te Milana i Ognjena. Neven je kralj, Ava ko da je pala s Marsa postala mi je omiljena razbibriga.

Dobrodošao Alberte na ove stranice. Vidim da ti jezik ide odlično. Zanima me kako se snalaziš sa ćiriličnim pismom (kada je u pitanju srpski jezik naravno)?

Slažem se sa svim što si napisao. Sebi, Ogi, Milanče, Žare i ostala ekipa ne da su odvratni, nego su šovinisti, kukavice i igraju na prljavo. Najdraži su mi Neven, Martina, Ava, Stanija i Marko. Ostali lagano padaju pod utjecaj tzv. alfa mužjaka kao što je onaj seljačina Ognjen. Puj. :lol:

Jukica

(Retired) Admin
Ajme kako je vruće :/

Interrail

Active member
Meni je Ava super, PREsmesna mi je i nju najvise volim da gledam:D:cool: Umrem od smeha cim progovori:)
Ognjen/Sebastijan/Zarko su mi uzas, ali naj naj najveci uzas mi je Milan, naporan iritantan covek.
Od tipova su mi ok Vlada i Marko.
Od zena Ava....mozda i Martina.
Za staniju mislim da je PREglupa i prosta (ne zato sto psuje, nego ovako...nekako. Isto i Aleksandra i Radovan...gde se nadjose:?
Mia i Jelena su bolesne zene, sto se mene tice;)
Voleo bih da pobede Ava ili Marko (ali ne verujem), pobedice neko od alfa-seljaka.

Jukica

(Retired) Admin
Danas je bilo prelijepo. Ja se lijepo sunčala i raspoloženje mi odmah bolje :D
Ma volim ja sunce, samo nagla promjena ... kod moje bake u BiH prije tjedan dana padao snijeg, a sad 30°C kod njih :lol:

Cooler

Banned
Danas je bilo prelijepo. Ja se lijepo sunčala i raspoloženje mi odmah bolje :D
Indeed, vrijeme je zaista fenomenalno, no, kao što Juki kaže, naglo. Al' bolje ovako nego kiša il' da je hladno, ja sam danas obukao japanke, a šorc sam htio, al' ne izgledam cool, pa si neki moram kupiti. :lol:

Luki

Well-known member
Indeed, vrijeme je zaista fenomenalno, no, kao što Juki kaže, naglo. Al' bolje ovako nego kiša il' da je hladno, ja sam danas obukao japanke, a šorc sam htio, al' ne izgledam cool, pa si neki moram kupiti. :lol:

O bože :lol:

Scooby

Well-known member
Danas je baš vreo da bio. Al dobro bar jednom da bude 1. maj bez kiše i haldnoće

Top Bottom