superJa sam Italijan i studiram srpski i hrvatski Ako neko hoće pričati sa mnom, ja bih bio vrlo rad vežbati jezik Pozdrav
super
kako ti se čini zasad? jesi li bio u Hrvatskoj ili Srbiji već?
btw, sasvim dobro ti ide (jer ti su jezici jako teški za naučiti, pogotovo nekom tko nije iz tog govornog područja)
Da, bio sam i u Srbiji i u Hrvatskoj Već sam diplomirao taj jezik, nije tako teško, jer ima dosta gramatičkih pravila koja mnogo pomažu Ali uvek je lepo naći nekog s kim mogu vežbati jezik, naročito kad ima neke zajedničke teme, kao Eurovision XD
haha ne taj "jezik" nego "te jezike" jer dva su, pa ti je to množina plural
Amin!Koliko se god ja trudio, nikako ne mogu zavoljet tu pjesmu. Lijepa je, ali je poprilično ravna... Šteta, da je bilo Dat će nam Bog bilo bi puno, puno bolje.
Gledam ja Survivor i verovatno sam jedini koji navija za Staniju
Organski ne podnsoim onu sisu od čoveka Žareta, te Milana i Ognjena. Neven je kralj, Ava ko da je pala s Marsa postala mi je omiljena razbibriga.
Dobrodošao Alberte na ove stranice. Vidim da ti jezik ide odlično. Zanima me kako se snalaziš sa ćiriličnim pismom (kada je u pitanju srpski jezik naravno)?
Ajme kako je vruće :/
Ma volim ja sunce, samo nagla promjena ... kod moje bake u BiH prije tjedan dana padao snijeg, a sad 30°C kod njihDanas je bilo prelijepo. Ja se lijepo sunčala i raspoloženje mi odmah bolje
Indeed, vrijeme je zaista fenomenalno, no, kao što Juki kaže, naglo. Al' bolje ovako nego kiša il' da je hladno, ja sam danas obukao japanke, a šorc sam htio, al' ne izgledam cool, pa si neki moram kupiti.Danas je bilo prelijepo. Ja se lijepo sunčala i raspoloženje mi odmah bolje
Indeed, vrijeme je zaista fenomenalno, no, kao što Juki kaže, naglo. Al' bolje ovako nego kiša il' da je hladno, ja sam danas obukao japanke, a šorc sam htio, al' ne izgledam cool, pa si neki moram kupiti.