Contact us

EX-YU topic (zajednička tema)

Jukica

(Retired) Admin
^ Ovdje 31°C trenutno, baš išla gledati temperaturu na termometru prije 5 minuta

Isabella

Active member
Indeed, vrijeme je zaista fenomenalno, no, kao što Juki kaže, naglo. Al' bolje ovako nego kiša il' da je hladno, ja sam danas obukao japanke, a šorc sam htio, al' ne izgledam cool, pa si neki moram kupiti. :lol:

Kupi si neki cooler šorc :lol:
Danas svi imaju kratke hlačice po gradu pa na kraju i ja isto obukla. A turisti su mi najžešći s onim šeširićima i sandalicama :lol: :cool:

Interrail

Active member
Ja sam vec izgoreo:? Ali bolje i ovako vruce letnje vreme, nego zima;)

Milos-BC

Well-known member
Bome, vreme je toliko dobro da sam sezonu kupanja otvorio znatno ranije nego sto bi inace :D I za divno cudo, voda je divna. Bas mi se svidja sto je ovakvo vreme. Stvarno mi se kisa popela vise na vrh one stvari :lol: Jes' malo pretoplo mozda za ovo doba, ali i ne smeta previse.

Nego, poslusajte ovaj mega-hit :geek:

Danima se odusevljavam gluposcu ove pesme. A tek tekst i nastup.......... :lol::lol::lol:

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Danas svi imaju kratke hlačice po gradu pa na kraju i ja isto obukla. A turisti su mi najžešći s onim šeširićima i sandalicama :lol: :cool:

ohohooooo ... woooow....mogu si zamisliti kako izgledaš u shortsu...mmmm....;);):) LOL

Luki

Well-known member
JAO SI PRODUKCIJI AKO AVA ISPADNE! Stvarno, mnogima je jedini razlog što prate Survivor pa i meni. Sibu je puno seljačina i backstabbera. :(

Scooby

Well-known member
Ja sam vec izgoreo:?

Bolje biti i izgoreo nego zagoreo haha

I ja ću da bojkotujem Survivor ako izbace Avu. Zgadili su mi se danas na onoj maloj borbi.

Cooler

Banned
Kupio sam danas, da znaš! ^^ Onaj je materijal kao za farmerke, i baš mi super stoji, jedva čekam da ga sutra i obučem. :D
A turisti... :lol: One bakice pogotovo, kad dođu npr. dolje neke čarape krznene, doslovno, a gore skoro pa gole. :lol:

Interrail

Active member
Hahah, Scooby:twisted:,...ne vuci me za jezik:p

To za turiste...je tako tacno..mislim da ih covek svugde moze prepoznati po carapama i sandalama...ili...[Ovo sad za Beograd: onda one uzasne patike/tenisice...u principu za trcanje:/ Ali, eto...Vidim da je Knez Mih. pun tih stranaca/staraca (Dunavom dodju) sa tim patikama, stariji turisti, obuceni su kao za Adu Ciganliju, lol. Mislim, ok, nek svako nosi sta hoce.
Mladji dodju vozom, u polu raspadnutom stanju i onda zaspu u parku:D Oni nose sandale sa kaisicima.:lol:

Steta za Survivor ako ispadne Ava, ali mene cudi da je i dovde dogurala. Od zena jedino Alex i Kristina imaju sanse za nesto, mislim da jedino njih muski klan nece dirati jer su kao 'super ortaci'.

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
Ljudi, ja vidim da su od ex-yu jezika ovdje zastupljeni samo hrvatski i srpski (ok i bosanski ako se uzme kao jezik), ali nema makedonskog ni slovenskog....?
Pa evo, da bude malo zanimljivije i "šarolikije":

VERJAMEM DA ZNOVA UJELA SE BOVA :p :)

Ja se nadam da na forumu imamo članova iz Slovenije i Makedonije! Pa nek se jave, da čujemo (slišamo) malo i njih!:)

apasionata

Veteran
Ljudi, ja vidim da su od ex-yu jezika ovdje zastupljeni samo hrvatski i srpski (ok i bosanski ako se uzme kao jezik), ali nema makedonskog ni slovenskog....?
Pa evo, da bude malo zanimljivije i "šarolikije":

VERJAMEM DA ZNOVA UJELA SE BOVA :p :)

Ja se nadam da na forumu imamo članova iz Slovenije i Makedonije! Pa nek se jave, da čujemo (slišamo) malo i njih!:)
Imamo jednog slovenca i par makedonaca ali su stidljivi. xD

Scooby

Well-known member
Preživela Ava danas glasanje u Surviveru aaaaaaa
Baš mi milo, em drago

Bio je Aletem na ovim stranicama tako da je makedonska kvota ispunjena "ne razbiram što zboruvam"

Interrail

Active member
Hahha, ostade Ava:D Sad mi drago sto je Marko ispusio, malo mi se zgadio;)

Jukica

(Retired) Admin
Jao ovih nevremena zadnjih dana ... dq

aletem

Well-known member
Danas je bilo prelijepo. Ja se lijepo sunčala i raspoloženje mi odmah bolje :D
Woo, global warming!! xcheer :lol:

Kupio sam danas, da znaš! ^^ Onaj je materijal kao za farmerke, i baš mi super stoji, jedva čekam da ga sutra i obučem. :D
Aaaaa, e ajde da vidime. :mrgreen:

Imamo jednog slovenca i par makedonaca ali su stidljivi. xD
Mi ne se stidimo. :mrgreen: Malo smo zauzeti! :lol: Jel "stidni/a" ima i drugo znacenje? Kao na primer "picajzla"? :lol:

Bio je Aletem na ovim stranicama tako da je makedonska kvota ispunjena "ne razbiram što zboruvam"
:lol: xrofl3 Sakam kazam, ne znam recam. :lol:

I ja retko dolazim na forum.

Top Bottom