Indeed, vrijeme je zaista fenomenalno, no, kao što Juki kaže, naglo. Al' bolje ovako nego kiša il' da je hladno, ja sam danas obukao japanke, a šorc sam htio, al' ne izgledam cool, pa si neki moram kupiti.
Kupi si neki cooler šorc
Danas svi imaju kratke hlačice po gradu pa na kraju i ja isto obukla. A turisti su mi najžešći s onim šeširićima i sandalicama
Ja sam vec izgoreo:?
Kupio sam danas, da znaš! ^^ Onaj je materijal kao za farmerke, i baš mi super stoji, jedva čekam da ga sutra i obučem.Kupi si neki cooler šorc
Danas svi imaju kratke hlačice po gradu pa na kraju i ja isto obukla. A turisti su mi najžešći s onim šeširićima i sandalicama
Imamo jednog slovenca i par makedonaca ali su stidljivi. xDLjudi, ja vidim da su od ex-yu jezika ovdje zastupljeni samo hrvatski i srpski (ok i bosanski ako se uzme kao jezik), ali nema makedonskog ni slovenskog....?
Pa evo, da bude malo zanimljivije i "šarolikije":
VERJAMEM DA ZNOVA UJELA SE BOVA
Ja se nadam da na forumu imamo članova iz Slovenije i Makedonije! Pa nek se jave, da čujemo (slišamo) malo i njih!
Woo, global warming!!Danas je bilo prelijepo. Ja se lijepo sunčala i raspoloženje mi odmah bolje
Aaaaa, e ajde da vidime.Kupio sam danas, da znaš! ^^ Onaj je materijal kao za farmerke, i baš mi super stoji, jedva čekam da ga sutra i obučem.
Mi ne se stidimo. Malo smo zauzeti! Jel "stidni/a" ima i drugo znacenje? Kao na primer "picajzla"?Imamo jednog slovenca i par makedonaca ali su stidljivi. xD
3 Sakam kazam, ne znam recam.Bio je Aletem na ovim stranicama tako da je makedonska kvota ispunjena "ne razbiram što zboruvam"