Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

Nicholas123

Well-known member
Και μετά δε μιλάμε πολύ... Γιατί τ' όνειρο ζει στη σιωπή... xsing

Πού είστε όλοι ; Τί κάνετε ;

greece

Active member
Και μετά δε μιλάμε πολύ... Γιατί τ' όνειρο ζει στη σιωπή... xsing

Πού είστε όλοι ; Τί κάνετε ;

Eίμαστε σοκαριστμένοι απο τα αποτελέσματα :lol:

Nicholas123

Well-known member
Eίμαστε σοκαριστμένοι απο τα αποτελέσματα :lol:

Γιατί σοκαρισμένοι? xshock

Άσε ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος χτες, καλά ξημερώματα τελείωσα την καταμέτρηση! Είχα και κάποια δυσάρεστα περιστατικά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά στο τέλος όλα καλάαααα....

greece

Active member
Γιατί σοκαρισμένοι? xshock

Άσε ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος χτες, καλά ξημερώματα τελείωσα την καταμέτρηση! Είχα και κάποια δυσάρεστα περιστατικά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά στο τέλος όλα καλάαααα....

Eεε κοίτα τώρα δεν ξερώ αν είσαι Χρυσαυγήτης, αν και πιστεύω πως όχι, αλλά δεν περίμενα μετά από όλα αυτά που έγιναν να είναι ακόμη 3οι... εχθές έβλεπα στο Star που είχαν σε απευθείας σύνδεση τον Κασιδιάρη και δεν μπορούσε να κάνει μιά συζητηση πολιτισμένα....

Αλλά τέλος πάντων πλάκα έκανα οπότε :D

Nicholas123

Well-known member
Eεε κοίτα τώρα δεν ξερώ αν είσαι Χρυσαυγήτης, αν και πιστεύω πως όχι, αλλά δεν περίμενα μετά από όλα αυτά που έγιναν να είναι ακόμη 3οι... εχθές έβλεπα στο Star που είχαν σε απευθείας σύνδεση τον Κασιδιάρη και δεν μπορούσε να κάνει μιά συζητηση πολιτισμένα....

Αλλά τέλος πάντων πλάκα έκανα οπότε :D

Αχ, εννοείται πως δεν είμαι αλλά πρέπει να είμαι λίγο φειδωλός σε ό,τι αφορά στα πολιτικά σχόλια σε αυτό το thread!

Όσο για το ότι η Χ.Α ήρθε τρίτη δύναμη χτες, ευθύνονται πολλοί! Και δεν εννοώ μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν αποκλείσει τους χρυσαυγίτες από τα κανάλια και δεν τους δίνουν λόγο ώστε να αποκαλυφθεί στον κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο! Τους έχουν δηλαδή, "θυματοποιήσει" στη συνείδηση πολλών Ελλήνων.

Τέλος πάντων...

greece

Active member
Αχ, εννοείται πως δεν είμαι αλλά πρέπει να είμαι λίγο φειδωλός σε ό,τι αφορά στα πολιτικά σχόλια σε αυτό το thread!

Όσο για το ότι η Χ.Α ήρθε τρίτη δύναμη χτες, ευθύνονται πολλοί! Και δεν εννοώ μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν αποκλείσει τους χρυσαυγίτες από τα κανάλια και δεν τους δίνουν λόγο ώστε να αποκαλυφθεί στον κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο! Τους έχουν δηλαδή, "θυματοποιήσει" στη συνείδηση πολλών Ελλήνων.

Τέλος πάντων...

Νομίζω πως δεν τους καλούν εξαιτίας εκείνου που είχε γίνει με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη... αλλά τέλως πάντων ας αλλάξουμε συζήτηση καλύτερα...

Και ελάτε γράψτε κι άλλοι xcheer

Υ.Γ. Φυσικά ξέρεις ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η λέξη φειδώλος :D

Nicholas123

Well-known member
Νομίζω πως δεν τους καλούν εξαιτίας εκείνου που είχε γίνει με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη... αλλά τέλως πάντων ας αλλάξουμε συζήτηση καλύτερα...

Και ελάτε γράψτε κι άλλοι xcheer

Υ.Γ. Φυσικά ξέρεις ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η λέξη φειδώλος :D

E, σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος πως το βρήκες από το net άρα κερδισμένη βγήκες! έμαθες μια νέα λέξη!!! xcheer

Μόνο η lilka γράφει μαζί με μας! Κανείς άλλος!

έχει πιάσει ζέστη, το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι εγώ, ονειρεύομαι παραλίες και νησιά!!! xrofl2

greece

Active member
E, σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος πως το βρήκες από το net άρα κερδισμένη βγήκες! έμαθες μια νέα λέξη!!! xcheer

έχει πιάσει ζέστη, το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι εγώ, ονειρεύομαι παραλίες και νησιά!!! xrofl2

Άσε χάλια... δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου το καλοκαίρι όμως..... τουλάχιστον μόνο γιά 20 μέρες θα πρέπει να πάμε στη θάλασσα και μετά θα πάμε στα βουνά...

Ναι ενοώ έχουμε και άλλους Έλληνες έδω (3 νομίζω) και Κύπριους επίσης... μην μας περιφρονείτε τόσο άσχημα :rolleyes:

Nicholas123

Well-known member
Άσε χάλια... δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου το καλοκαίρι όμως..... τουλάχιστον μόνο γιά 20 μέρες θα πρέπει να πάμε στη θάλασσα και μετά θα πάμε στα βουνά...

Ναι ενοώ έχουμε και άλλους Έλληνες έδω (3 νομίζω) και Κύπριους επίσης... μην μας περιφρονείτε τόσο άσχημα :rolleyes:

A, εμένα μου αρέσει αρκετά, αλλά να μη δουλεύω με 40 βαθμούς υπό σκιά!! :lol:

Ε, μια χαρά σε βρίσκω! Και βουνό και θάλασσα! Τί άλλο θες πια? xrofl3

greece

Active member
A, εμένα μου αρέσει αρκετά, αλλά να μη δουλεύω με 40 βαθμούς υπό σκιά!! :lol:

Ε, μια χαρά σε βρίσκω! Και βουνό και θάλασσα! Τί άλλο θες πια? xrofl3

Nα μην έχει καύσωνα γιατί τον χειμώνα δεν έχει χιόνι.... Και θα πρεπει να πάμε και σχολείο 5 Σεπτεμβρίου...

Nicholas123

Well-known member
Nα μην έχει καύσωνα γιατί τον χειμώνα δεν έχει χιόνι.... Και θα πρεπει να πάμε και σχολείο 5 Σεπτεμβρίου...

Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι... Έτσι είπαν οι μετεωρολόγοι.... :?

lilka

Well-known member

Παρούσα κι'εγώ! :D

Οσο για το καλοκαίρι... καμία διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας :lol: Τέλος Ιουλίου όμως πάω Ελλάδα. xheya Οπως πάντα θα κάνω την διερμηνέα :lol:

Nicholas123

Well-known member
Παρούσα κι'εγώ! :D

Οσο για το καλοκαίρι... καμία διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας :lol: Τέλος Ιουλίου όμως πάω Ελλάδα. xheya Οπως πάντα θα κάνω την διερμηνέα :lol:

Τέλεια!!! xheart

Ελλάδα σε ποιο μέρος θα πας;

lilka

Well-known member
Κατερίνη ;)

lilka

Well-known member
Εγώ προσωπικά νιώθω πάρα πολύ δεμένη με την πόλη. Είναι πολύ κοντά στον Όλυμπο, γι'αυτό και έχει απίστευτα όμορφη θέα.

Jim

Well-known member
Εγώ προσωπικά νιώθω πάρα πολύ δεμένη με την πόλη. Είναι πολύ κοντά στον Όλυμπο, γι'αυτό και έχει απίστευτα όμορφη θέα.

Μήπως θα πας και στον Πλαταμώνα; Είναι υπέροχο μέρος! ;)

lilka

Well-known member
Εχω ήδη πάει μερικές φορές και ναι, είναι όντως υπέροχα εκεί. ;)

Το όνειρο μου είναι να πάω Σαντορίνη, αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά αυτή τη στιγμή. Κάποτε όμως θα παω...

Nicholas123

Well-known member
Φολέγανδρος!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος!!! xcheer xheart

Top Bottom