Nicholas123
Well-known member
Και μετά δε μιλάμε πολύ... Γιατί τ' όνειρο ζει στη σιωπή... xsing
Πού είστε όλοι ; Τί κάνετε ;
Και μετά δε μιλάμε πολύ... Γιατί τ' όνειρο ζει στη σιωπή... xsing
Eίμαστε σοκαριστμένοι απο τα αποτελέσματα
Γιατί σοκαρισμένοι?
Άσε ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος χτες, καλά ξημερώματα τελείωσα την καταμέτρηση! Είχα και κάποια δυσάρεστα περιστατικά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά στο τέλος όλα καλάαααα....
Eεε κοίτα τώρα δεν ξερώ αν είσαι Χρυσαυγήτης, αν και πιστεύω πως όχι, αλλά δεν περίμενα μετά από όλα αυτά που έγιναν να είναι ακόμη 3οι... εχθές έβλεπα στο Star που είχαν σε απευθείας σύνδεση τον Κασιδιάρη και δεν μπορούσε να κάνει μιά συζητηση πολιτισμένα....
Αλλά τέλος πάντων πλάκα έκανα οπότε
Αχ, εννοείται πως δεν είμαι αλλά πρέπει να είμαι λίγο φειδωλός σε ό,τι αφορά στα πολιτικά σχόλια σε αυτό το thread!
Όσο για το ότι η Χ.Α ήρθε τρίτη δύναμη χτες, ευθύνονται πολλοί! Και δεν εννοώ μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους δημοσιογράφους, οι οποίοι έχουν αποκλείσει τους χρυσαυγίτες από τα κανάλια και δεν τους δίνουν λόγο ώστε να αποκαλυφθεί στον κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο! Τους έχουν δηλαδή, "θυματοποιήσει" στη συνείδηση πολλών Ελλήνων.
Τέλος πάντων...
Νομίζω πως δεν τους καλούν εξαιτίας εκείνου που είχε γίνει με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη... αλλά τέλως πάντων ας αλλάξουμε συζήτηση καλύτερα...
Και ελάτε γράψτε κι άλλοι
Υ.Γ. Φυσικά ξέρεις ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η λέξη φειδώλος
E, σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος πως το βρήκες από το net άρα κερδισμένη βγήκες! έμαθες μια νέα λέξη!!!
Μόνο η lilka γράφει μαζί με μας! Κανείς άλλος!
έχει πιάσει ζέστη, το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι εγώ, ονειρεύομαι παραλίες και νησιά!!! 2
Άσε χάλια... δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου το καλοκαίρι όμως..... τουλάχιστον μόνο γιά 20 μέρες θα πρέπει να πάμε στη θάλασσα και μετά θα πάμε στα βουνά...
Ναι ενοώ έχουμε και άλλους Έλληνες έδω (3 νομίζω) και Κύπριους επίσης... μην μας περιφρονείτε τόσο άσχημα
A, εμένα μου αρέσει αρκετά, αλλά να μη δουλεύω με 40 βαθμούς υπό σκιά!!
Ε, μια χαρά σε βρίσκω! Και βουνό και θάλασσα! Τί άλλο θες πια? 3
Nα μην έχει καύσωνα γιατί τον χειμώνα δεν έχει χιόνι.... Και θα πρεπει να πάμε και σχολείο 5 Σεπτεμβρίου...
Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι... Έτσι είπαν οι μετεωρολόγοι.... :?
E, σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος πως το βρήκες από το net άρα κερδισμένη βγήκες! έμαθες μια νέα λέξη!!!
Μόνο η lilka γράφει μαζί με μας! Κανείς άλλος!
έχει πιάσει ζέστη, το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι εγώ, ονειρεύομαι παραλίες και νησιά!!! 2
Παρούσα κι'εγώ!
Οσο για το καλοκαίρι... καμία διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας Τέλος Ιουλίου όμως πάω Ελλάδα. Οπως πάντα θα κάνω την διερμηνέα
Κατερίνη
Εγώ προσωπικά νιώθω πάρα πολύ δεμένη με την πόλη. Είναι πολύ κοντά στον Όλυμπο, γι'αυτό και έχει απίστευτα όμορφη θέα.