Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

greece

Active member
Κοίτα λογικά θα είμαστε αλλά στις θέσεις 8-10 κατά την γνώμη μου, που είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα...

Nicholas123

Well-known member
Κοίτα λογικά θα είμαστε αλλά στις θέσεις 8-10 κατά την γνώμη μου, που είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα...

Συμφωνώ... Δεν πιστεύω αυτά που λένε κάποιοι Έλληνες ότι μπορεί να φτάσουμε και 5άδα!

Θα γίνει σφαγή σήμερα! Πολλά ισοδύναμα τραγούδια φέτος! Δεν ξεχωρίζει κάποιο! Οπότε, όλα είναι ανοικτά ως ενδεχόμενο!

greece

Active member
Συμφωνώ... Δεν πιστεύω αυτά που λένε κάποιοι Έλληνες ότι μπορεί να φτάσουμε και 5άδα!

Θα γίνει σφαγή σήμερα! Πολλά ισοδύναμα τραγούδια φέτος! Δεν ξεχωρίζει κάποιο! Οπότε, όλα είναι ανοικτά ως ενδεχόμενο!

Καλα οι δικοι μας λενε οτι εχουμε το καλυτερο τραγουδι.

Προσωπικα πιστευω οτι περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισει εχει η Αυστρια, αν οχι αυτη τοτε Ολλανδια η Ουγγαρια νομιζω

Nicholas123

Well-known member
Καλα οι δικοι μας λενε οτι εχουμε το καλυτερο τραγουδι.

Προσωπικα πιστευω οτι περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισει εχει η Αυστρια, αν οχι αυτη τοτε Ολλανδια η Ουγγαρια νομιζω

Aναρωτιέμαι να είναι φούσκες αυτές οι 2 χώρες! Μου αρέσουν πολύ κι οι 2, αλλά δεν ξέρω... Τόση ξαφνική άνοδος στα στοιχήματα; Μήπως παίζουν βρώμικο παιχνίδι οι bookers?

Ας κερδίσει ο καλύτερος! Η Νορβηγία μου για νίκη δεν πάει (παραείναι "συγκεκριμένο τραγούδι") οπότε ας είναι κάποιο αξιοπρεπές!!!! xcheer

greece

Active member
Aναρωτιέμαι να είναι φούσκες αυτές οι 2 χώρες! Μου αρέσουν πολύ κι οι 2, αλλά δεν ξέρω... Τόση ξαφνική άνοδος στα στοιχήματα; Μήπως παίζουν βρώμικο παιχνίδι οι bookers?

Ας κερδίσει ο καλύτερος! Η Νορβηγία μου για νίκη δεν πάει (παραείναι "συγκεκριμένο τραγούδι") οπότε ας είναι κάποιο αξιοπρεπές!!!! xcheer

Ελπιζω πως ηταν απλα η εμφανιση τους στους ημιτελικους που βοηθησε αν και η Αυστρια νομιζω ηταν ηδη ψηλα στα στοιχηματα. Τωρα για την Σουηδια να κερδισει χλωμο το βλεπω γιατι κερδισαν προ περσυ και εχουν κερδισει πολλες σκανδιναβικες τωρα κοντα. Η Αγγλια θα ειναι ψηλα ομως δεν νομιζω οτι θα κερδισει. Η Ουκρανια ειναι κοντα στον πολεμο. Η Δανια πολυ δυσκολο να ξανα κερδισει. Η Αρμενια δεν εχει καλη εμφανιση...

Η Νορβηγια παροτι εχει ενα πολυ καλο τραγουδι την σκοτωνει η θεση εμφανισης και το οτι ειναι σκανδιναβικη χωρα. Θα παει πολυ καλα πιστευω ομως

lilka

Well-known member
Καλή επιτυχία στην Ελλάδα ΜΑΣ! xcheer

greece

Active member
Ευχαριστημένος ο κύριος Νικόλας τώρα που έχω την Ελληνική σημαία; :mrgreen:

Αλλά εντάξει τώρα τελείωσε οπότε δεν έχει νόημα xshrug

Nicholas123

Well-known member
Ευχαριστημένος ο κύριος Νικόλας τώρα που έχω την Ελληνική σημαία; :mrgreen:

Αλλά εντάξει τώρα τελείωσε οπότε δεν έχει νόημα xshrug

Κι εγώ θα την αλλάξω σε λίγο!

Αχ πάει κι αυτή η Γιουροβίζιον!!! xcry

greece

Active member
Κι εγώ θα την αλλάξω σε λίγο!

Αχ πάει κι αυτή η Γιουροβίζιον!!! xcry

Αν έχει PED εδώ υπάρχουν λύσεις :mrgreen:
Πάντως το signature σου είναι όλα τα λεφτά :lol:

Nicholas123

Well-known member
Αν έχει PED εδώ υπάρχουν λύσεις :mrgreen:
Πάντως το signature σου είναι όλα τα λεφτά :lol:

Tη βρίσκω πολύ χαριτωμένη φωτογραφία! xheart

Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ των αποστολών Αυστρίας και Ελλάδας! Χιχι!

Είχα βρει και μια άλλη φωτογραφία με την Conchita και τον χορογράφο μας αλλά ξέχασα να την ποστάρω! :mrgreen:

greece

Active member
Tη βρίσκω πολύ χαριτωμένη φωτογραφία! xheart

Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ των αποστολών Αυστρίας και Ελλάδας! Χιχι!

Είχα βρει και μια άλλη φωτογραφία με την Conchita και τον χορογράφο μας αλλά ξέχασα να την ποστάρω! :mrgreen:

Ώστε υπάρχει χημεία εδώ :mrgreen: Ναι έχει πλάκα την έχουν κάνει σάντουιτς :lol:

Nicholas123

Well-known member
Χα!!! Θα τα πούμε στις εκλογές, οι οποίες κοντοζυγώνουν!!!! xcheer

lilka

Well-known member

Συγνώμη, αλλά και εσείς στην Ελλάδα είστε πίσω. Εμείς αυτούς τους "χωρίς αρχίδια" τους έχουμε 460! :lol:

Nicholas123

Well-known member
Συγνώμη, αλλά και εσείς στην Ελλάδα είστε πίσω. Εμείς αυτούς τους "χωρίς αρχίδια" τους έχουμε 460! :lol:

Έλεος!!!! 460?? :eek:

Top Bottom