Κοίτα λογικά θα είμαστε αλλά στις θέσεις 8-10 κατά την γνώμη μου, που είναι ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα...
Συμφωνώ... Δεν πιστεύω αυτά που λένε κάποιοι Έλληνες ότι μπορεί να φτάσουμε και 5άδα!
Θα γίνει σφαγή σήμερα! Πολλά ισοδύναμα τραγούδια φέτος! Δεν ξεχωρίζει κάποιο! Οπότε, όλα είναι ανοικτά ως ενδεχόμενο!
Καλα οι δικοι μας λενε οτι εχουμε το καλυτερο τραγουδι.
Προσωπικα πιστευω οτι περισσοτερες πιθανοτητες για να κερδισει εχει η Αυστρια, αν οχι αυτη τοτε Ολλανδια η Ουγγαρια νομιζω
Aναρωτιέμαι να είναι φούσκες αυτές οι 2 χώρες! Μου αρέσουν πολύ κι οι 2, αλλά δεν ξέρω... Τόση ξαφνική άνοδος στα στοιχήματα; Μήπως παίζουν βρώμικο παιχνίδι οι bookers?
Ας κερδίσει ο καλύτερος! Η Νορβηγία μου για νίκη δεν πάει (παραείναι "συγκεκριμένο τραγούδι") οπότε ας είναι κάποιο αξιοπρεπές!!!!
Ευχαριστημένος ο κύριος Νικόλας τώρα που έχω την Ελληνική σημαία;
Αλλά εντάξει τώρα τελείωσε οπότε δεν έχει νόημα
Αν έχει PED εδώ υπάρχουν λύσεις
Πάντως το signature σου είναι όλα τα λεφτά
Tη βρίσκω πολύ χαριτωμένη φωτογραφία!
Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη συμπάθεια μεταξύ των αποστολών Αυστρίας και Ελλάδας! Χιχι!
Είχα βρει και μια άλλη φωτογραφία με την Conchita και τον χορογράφο μας αλλά ξέχασα να την ποστάρω!
3 3 3 3 3
Συγνώμη, αλλά και εσείς στην Ελλάδα είστε πίσω. Εμείς αυτούς τους "χωρίς αρχίδια" τους έχουμε 460!
460 μόνο στην Κάτω Βουλή, και άλλους 100 στην Άνω Βουλή.Έλεος!!!! 460??
460 μόνο στην Κάτω Βουλή, και άλλους 100 στην Άνω Βουλή.