Contact us

Govorimo HRVATSKI!

Jukica

(Retired) Admin
^ Lol :lol:

Šta ima novoga? - What's up?

Inače, i ja sam dobro :D

vatroslav_cro

Active member
Croatia/ Kroatien/ Croatie/ Croacia/ Croazia/ Hrva
A ovi naši rukometaši me sad iživcirali....ali hvala Bogu da su izgubili i sretan sam zbog toga jer ova igra je bila katastrofa i DEFINITIVNO nije dovoljno za medalju. Sramota, ali ok.

Jukica

(Retired) Admin
A ovi naši rukometaši me sad iživcirali....ali hvala Bogu da su izgubili i sretan sam zbog toga jer ova igra je bila katastrofa i DEFINITIVNO nije dovoljno za medalju. Sramota, ali ok.

+1 ... slažem se :/

Milos-BC

Well-known member
Nazalost uvek mora da dodje jedna sezona kada ce ucinak biti slabiji od ocekivanog :( Tako se i ja sad osecam povodom kosarkaskog kluba Partizan. Ja sam mislio da ce Hrvatska isto igrati finale opet sa Francuskom, tacnije tipovao sam na to, al sta da se radi. I mi smo bili razocarani nakon SP u fudbalu (ja iskreno jos uvek jesam :lol: ), bila su velika ocekivanja, al eto...ispada da je bolje ne ocekivati nista i onda se samo radovati, a kad ocekujes mnogo a ne uradis nista, onda je to bolan pad.

vatroslav_cro

Active member
Nazalost uvek mora da dodje jedna sezona kada ce ucinak biti slabiji od ocekivanog :( Tako se i ja sad osecam povodom kosarkaskog kluba Partizan. Ja sam mislio da ce Hrvatska isto igrati finale opet sa Francuskom, tacnije tipovao sam na to, al sta da se radi. I mi smo bili razocarani nakon SP u fudbalu (ja iskreno jos uvek jesam :lol: ), bila su velika ocekivanja, al eto...ispada da je bolje ne ocekivati nista i onda se samo radovati, a kad ocekujes mnogo a ne uradis nista, onda je to bolan pad.

Hvala ti Miloš....a što da se radi, tako valjda mora biti, kao što veliš....ja ustvari nisam više niti razočaran, toliko imam drugih stvari i briga u svom životu, da imam osjećaj da sve ono što se dogodilo prethodni dan, kao da se dogodilo prije mjesec dana.....

vatroslav_cro

Active member
Heeej Izabelice!!!!!!!!!
Pa i ti stigla! Gdje si posljednjih dana, nema te ništa? Kako si? Kakav ti se čini novi format Dore? Meni je večeras najbolja bila Ana Eškinja, prošle subote Jacques Houdek, možda bih čak htio da nas on predstavlja u Düsseldorfu ali vidjet ćemo još. Ima šta novo kod tebe? Ja sam započeo tečaj za turističke pratitelje, subotom se održava, u Koprivnici.....šest subota predavanja + putovanje u Budimpeštu dva dana....nadam se da ću se tako spasiti od nezaposlenosti:)!

vatroslav_cro

Active member
Hahaha ljudi moji jeste li vi vidjeli šta postigoše naši Ivica i Natko danas, u Chamonixu!!!:):) Prvo i drugo mjesto u superkombinaciji!
Pravi profesori, SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!!!Mislim da je Ivica definitivno pobjednik ovogodišnjeg Svjetskog kupa. Onako se vratiti nakon relativno loše vožnje u spustu, pa to može samo ON!!!!!

IVICA I NATKO - PONOSI HRVATSKE:)!

Jukica

(Retired) Admin
Hahaha ljudi moji jeste li vi vidjeli šta postigoše naši Ivica i Natko danas, u Chamonixu!!!:):) Prvo i drugo mjesto u superkombinaciji!
Pravi profesori, SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!!!Mislim da je Ivica definitivno pobjednik ovogodišnjeg Svjetskog kupa. Onako se vratiti nakon relativno loše vožnje u spustu, pa to može samo ON!!!!!

IVICA I NATKO - PONOSI HRVATSKE:)!

Slažem se xcheer

Isabella

Active member
Heeej Izabelice!!!!!!!!!
Pa i ti stigla! Gdje si posljednjih dana, nema te ništa? Kako si? Kakav ti se čini novi format Dore? Meni je večeras najbolja bila Ana Eškinja, prošle subote Jacques Houdek, možda bih čak htio da nas on predstavlja u Düsseldorfu ali vidjet ćemo još. Ima šta novo kod tebe? Ja sam započeo tečaj za turističke pratitelje, subotom se održava, u Koprivnici.....šest subota predavanja + putovanje u Budimpeštu dva dana....nadam se da ću se tako spasiti od nezaposlenosti:)!

Hvala na pitanju Vatroslave :D
Dobro sam sad. Baka mi je bila u bolnici i sve mi se skupilo, užas :( Još sutra imam ispit. Nema ništa posebno novo osim što sam prekinula s dečkom :lol:
Ma daj?! :eek: Znači ipak si se odlučio za turističkog vodiča. Pa super. Čula sam da imaju dobru plaću. A koliko košta taj tečaj? Puno sreće onda i da napokon nađeš posao ;)

A što se tiče Dore nije mi baš nešto. Previše je amatera, ali dobro nadam se da će pjesma biti dobra. Dosad su mi najbolji: Sabrina, Houdek, Dora Benc, Doris Teur i Saša Lozar. Lozar mi je najbolji :D

I da čestitke Ivici i Natku. Legende!

vatroslav_cro

Active member
Ajme, šteta zbog prekida s dečkom:( Žao mi je ali....ma dobro, zaljubit ćeš se ti već, naći ćeš pravoga! Je li sa bakom nešto teško?
Da, ovo što se tiče turističkog pratitelja, na to sam se odlučio zato što me takav posao zbilja zanima, volim putovati, a nije skup tečaj(1600, 00 kn), s time da je sve uključeno u cijenu: skripta, putovanje u Budimpeštu od dva dana, te diploma i licenca.

Drugo nema ništa novo ni kod mene.

Isabella

Active member
Hvala. Bolje je ovako kad smo prekinuli, jer ono je bilo katastrofa. Previše svađanja i laži.
Baka je imala moždani i još je u bolnici, ali doktori kažu da će ozdraviti. Samo se nadam da se to neće ponoviti.

I meni je to baš super. Da imam vremena i ja bi na taj tečaj, jer uopće nije skup. Isplati se ;)
Budimpešta je tako lijepa. I ja bi malo u Budimpeštu :D

Top Bottom