Turkish97
Active member
Veče Batuhan, šta ima novoga?
Dobro sam, ti?
I suck or google translate sucks... !!! 3
Veče Batuhan, šta ima novoga?
Puno hvala for your help!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ovi naši rukometaši me sad iživcirali....ali hvala Bogu da su izgubili i sretan sam zbog toga jer ova igra je bila katastrofa i DEFINITIVNO nije dovoljno za medalju. Sramota, ali ok.
Nazalost uvek mora da dodje jedna sezona kada ce ucinak biti slabiji od ocekivanog Tako se i ja sad osecam povodom kosarkaskog kluba Partizan. Ja sam mislio da ce Hrvatska isto igrati finale opet sa Francuskom, tacnije tipovao sam na to, al sta da se radi. I mi smo bili razocarani nakon SP u fudbalu (ja iskreno jos uvek jesam ), bila su velika ocekivanja, al eto...ispada da je bolje ne ocekivati nista i onda se samo radovati, a kad ocekujes mnogo a ne uradis nista, onda je to bolan pad.
Želim da svi imaju dobar dan provesti.
Hahaha ljudi moji jeste li vi vidjeli šta postigoše naši Ivica i Natko danas, u Chamonixu!!! Prvo i drugo mjesto u superkombinaciji!
Pravi profesori, SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!!!Mislim da je Ivica definitivno pobjednik ovogodišnjeg Svjetskog kupa. Onako se vratiti nakon relativno loše vožnje u spustu, pa to može samo ON!!!!!
IVICA I NATKO - PONOSI HRVATSKE!
Heeej Izabelice!!!!!!!!!
Pa i ti stigla! Gdje si posljednjih dana, nema te ništa? Kako si? Kakav ti se čini novi format Dore? Meni je večeras najbolja bila Ana Eškinja, prošle subote Jacques Houdek, možda bih čak htio da nas on predstavlja u Düsseldorfu ali vidjet ćemo još. Ima šta novo kod tebe? Ja sam započeo tečaj za turističke pratitelje, subotom se održava, u Koprivnici.....šest subota predavanja + putovanje u Budimpeštu dva dana....nadam se da ću se tako spasiti od nezaposlenosti!