Contact us

Українська тема

usaorest

Member
Бути на подіях ДПКЄ і хотіти на доросле - 2 великі різниці.
Pur:pur ... може ми почуємо новий матеріал на відборі? xbow
Navi - Але ж ти обрав Такі Молоді ;) Тимчасовий Релакс мене не вразив, цим Євробачення наврядчи можна здивувати. Навіть серед цьогорічних учасників - максимум це середина підсумкової таблиці.

Боже збав! Павло Зібров, Поплавський, подружжя Білоножків, Оксана Білозір та Іво Бобул на українському Санремо? :? Тільки здихалися від них з Першого на Прямий і тут знову на українське Санремо... ні, ні, ні, ні в якому разі. Джамала, The Hardkiss і Pur:pur рознесли б то Санремо на друзки.

я маю на увазі що 1) великі імена як Тіна Кароль / ОНУКА / Христина Соловій не боялися 2) ПІСНІ були головним елементом шоу 3) це не тільки був відбір на євро але також конкурс та піару хітів та музичну культуру країни

AlekS

Veteran
^ А я кажу як воно буде з Першим))) Бо запросити Onuka хотів Стюарт Барлоу, а не Перший. Тіна Кароль вже була на Євробаченні, нащо воно їй знову? Про Христину Соловій можна забути :lol: - навіть якщо це буде найкращій відбір у світі. Ну, можливо, якщо її оберуть внутрішнім відбором і сам Аласанія з усім музичним відділом будуть благати навколішках і раком... :rolleyes:

пс. ПІСНІ - це до авторів))

AlekS

Veteran
313044.jpg
Дані за перше півріччя 2017 (із травнем ;) включно, звісно): загальна кількість іноземних туристів, які відвідали Київ, збільшилася і складає майже 700 тис.:

1. Ізраїль
2. США (доречі, на Євробачення близько 2 тисяч квитків були придбані американцями)
3. Німеччина
4. Білорусь
5. Туреччина
6. Велика Британія
7. Азербайджан
8. Франція
9. Італія
10. Грузія

Дехто вилетів з топ-10 :rolleyes:

usaorest

Member
Дані за перше півріччя (із травнем ;) включно, звісно): загальна кількість іноземних туристів, які відвідали Київ, збільшилася і складає майже 700 тис.:

1. Ізраїль
2. США (доречі, на Євробачення близько 2 тисяч квитків були придбані американцями)
3. Німеччина
4. Білорусь
5. Туреччина
6. Велика Британія
7. Азербайджан
8. Франція
9. Італія
10. Грузія

Дехто вилетів з топ-10 :rolleyes:

:twisted::p

usaorest

Member
найкращий ефір цього сезону

красивий )

xheart

емоційно

сильне виконання

я дуже люблю цю пісню !! і Нікітін їхні продюсер )

AlekS

Veteran
Нікітін їхні продюсер )
Тоді можна поздоровити їх із виходом в прямі ефіри)))) якщо геть не налажають у тренувальному таборі.

Спочатку Романовська, тепер вони... після DETACH вже не соромляться)) Давайте Вєркіну маму і трійка фіналістів вже є :lol:
До речі, я не проти))))

AlekS

Veteran
^ Її музикант зустрічав новий рік під промову Путіна і він проти гей-парадів, тому марширують вони таржествєнно-пєчАльно на х*й. Аж не віриться що я голосував за ту п*здоту :(

ps. Те відчуття, коли вже підшукав клініку для операції, завчасно занотував необхідні знеболювальні, приготувався почути "а ми знайшли пухлину, п*здуйте в онкологічну", а це страшніше за 2 місяці болю після операції... Але :D призначив собі курс медикаментів і терапії (особиста пристрасть до медицини стала у нагоді) і вони позбавили мене цього "задоволення" xheya Зроблю онкологічне обстеження після 40-ка, як і годиться. А ця маленька болячка вже в минулому. Втомлений і щасливий. Буду приймати пігулки 2 місяці на рік перші 5 років, але це того варте. Ну і замість онкології поп*здую на стадіон наступного року :lol: Якщо ти худий і не п'єш/не куриш, це ще не значить що в тебе все ок.

usaorest

Member
п'ята частина

wishlist part 5:

22) TAYANNA - probably would've been the most predictable and safest choice of 2017 but i think in a more pop genre would be more interesting (instead of just a ballad).

23) The Erised - cool group signed on with a British record label but also quite active on the Ukrainian scene. they also performed at X Factor a few years back so they at least have some relationship with STB :)

24) Dima Kostiuk - from Holos 5. He could work with Morphom as he has with some of his latest tracks.

25) KAZKA - she was on my list before her X Factor audition lol...but I think Nikitin (her producer) has big potential with this project and now they are just one step closer to getting into Vidbir.

26) ALLOISE - I really liked her in 2016 and she could bring some diversity and quality.

AlekS

Veteran
Те, про що я говорив раніше :cool: Тарабарова знову обіср.ла Євробачення:

“Я людина, яка живе музикою. Але Євробачення в нашій країні – це перебільшення, – зауважила Світлана Тарабарова. – Так, цей конкурс крутий, шалений, але я не впевнена в його правдивості”.

“Я не хочу витрачати на це своє життя. Адже це цілий рік! Для чого? Щоб хтось там зверху перекерував все по-своєму. Поки є корупція, я в цьому приймати участь не буду”.

Скажи це в очі Джамалі :twisted: Вона перемогла, незважаючи на те, що половина жюрі були проти неї. А на відборі СТБ практично зірвали її номер.

AlekS

Veteran
Після "Бє-бє-бє" і "Баригі" третій сингл буде на зоні Євробачення, розрив пуканів буде навіть кращим за Джамалу:
ТСН вражає, СТБ - можливо все! xcookie

ps.
xbow

ps2. Якась тітка забакопорила її пісню на Х-Факторі :? Мені не сподобалось.

AlekS

Veteran
Сьогодні Злата буде співати дуетом з Андреа Бочеллі. Поки чекаємо на відео ось мій улюблений виступ (і трішечки оперного діапазону):
Бочелі мабуть скривився б від такої вимови, але ж вибачайте... хочу послухати, як би він шпарив пісню українською :lol:

ps. Вже є відео з Олімпійського -----> http://escunited.com/forum/threads/...ch-–-Gravity?p=1747235&viewfull=1#post1747235

AlekS

Veteran
Награда знайшла свого гЄроя:

INAIA випустила альбом, над яким працювали команди Джамали і Онуки. Також вона буде в цьому Х-Факторі.
https://soundcloud.com/inaiaofficial
Я помню все - Дом xheart

usaorest

Member
Награда знайшла свого гЄроя:

INAIA випустила альбом, над яким працювали команди Джамали і Онуки. Також вона буде в цьому Х-Факторі.
https://soundcloud.com/inaiaofficial
Я помню все - Дом xheart

INAIA xheart

нехай вона піде на Євробачення

AlekS

Veteran
О, наш Євровіжн фан фрік Тібор на Х-Факторі))
Ну шо, лохі з фкантактІка :p навіть Тібор потрапив на ТВ, а ви сидіть, ридайте у кутку xcry1 , строчіть опросіки і лайкайте Мєладзе, який сере на відбір і на вас.
:lol:

AlekS

Veteran
giphy.gif

1+1 сьогодні запросили на "Життя без обману" лесбійську пару і назвали їх родиною :cool:
Хоча, на "Зважених і щасливих" СТБ теж була лесбійська родина кілька років тому + ще одна лесбійка брала участь в попередньому сезоні, але про неї казали натяками, згодом вона знайшла подружку.

DJNightingale

Member
Нещодавно вирішив узяти участь у форумному конкурсі NSC. Що далі - то більше з нього дивуюся. Як на NSC 94 серед 60 пісень могли перемогти Потап і Настя з піснею "Чумачечая Весна"?!!! Тим більше на такому конкурсі як NSC? Ні, я нічого не маю проти Потапа і Насті, але... Хтось слухав пісні з NSC? Там дуже багато нестандартних, іноді навіть психоделічних пісень. І на одному з таких конкурсів перемогли Потап і Настя. Мене це шокувало...

Top Bottom