Contact us

Українська тема

DJNightingale

Member
Вдома) і також під час української школи (по суботах)

У тебе є українські корені?

Ну, таке... від повного провалу цей випуск спасає криклива "Адель", знервована дівчина-Боб Ділан з Біларусі.... і все.
Це навіть не рівень відбору)) Виявляється, СТБ ще є куди деградувати.

1+1 рулить! :lol:

AlekS

Veteran
1+1 рулить! :lol:
1+1 ще гірше.
Якби не СТБ, то не було б перемоги Джамали, а ми б мали лише блювотних переможців Голосу - це була їхня умова, а ще вони хотіли транслювати головне Євробачення і не платити за це.... :? :? :?
Седюк - це їхній рівень, саме вони його створили і пестили кицю голу сраку :lol: ЖОДНОГО представника/підрядника 1+1 на тендерах Євробачення не було.

AlekS

Veteran
Мої улюблені виступи з вечора пам'яті Мозгового:

Не люблю Пономарьова, але мені подобається ця пісня + він назавжди буде нашим першим учасником Євробачення :lol:

Ненавиджу цю совкову обробку :mad: але подобається його виконання - Пономарьов на його фоні взагалі ніякий:

Тіна переслухала Мерайі та фадо)))))

AlekS

Veteran
2) я взагалі не знаю хто би краще робив відбір .... мабуть ua:перший та m1 разом ??
M1 - це канал-сестра СТБ. Вони належать компанії Пінчука. Люди з М1 вже частково займаються відбором, один з них був ко-продюсером, були дизайнери, особливо ті люди, які займаються M1 Music Awards. Також директор М1 був в жюрі дорослого і дитячого Євробачень.

usaorest

Member
M1 - це канал-сестра СТБ. Вони належать компанії Пінчука. Люди з М1 вже частково займаються відбором, один з них був ко-продюсером, були дизайнери, особливо ті люди, які займаються M1 Music Awards. Також директор М1 був в жюрі дорослого і дитячого Євробачень.

але таке відчуття що Стб хоче якісь талант шоу на відборі :( сумую за відбір 16-ого року

AlekS

Veteran
але таке відчуття що Стб хоче якісь талант шоу на відборі :( сумую за відбір 16-ого року
Це СТБ хоче ;) Але у UA:Першого також своя думка, у телеглядачів своя.
На жаль, без виконавців з СТБ відбору не буде. Природньо, що СТБ буде займатися промоцією своїх шоу. Але там сидять не дурні... директор канала має своє слово і намагався тиснути на жюрі у 2016-му, наскільки мені відомо, був навіть скандал за зачиненими дверима під час обговорення, йому це не допомогло, бо у глядачів був свій переможець, а UA:Перший Руслана його послала. Тиснули і цього року - тягнули Таяну як могли (навіть не "свого" Меловіна ;) ). Двічі поспіль вони не змогли протягнути "свого" учасника :lol:
І, все ж таки, треба віддати їм належне, що вони не хочуть міняти правила "під свого".

Мінуси: селекція виконавців - це п****ць. Вони серють на свої ж власні правила вже 2 роки поспіль, фрік-онлайн цього року - це мега треш, навіть за стандартами СТБ.
Те, що сталося після обрання Грицака, це страшенне ганьбисько ... канал робить відбір спільно з UA:Перший, потім поливає його лайном і поширює тупі фоннатські плітки з "фффконтАктіка" і хворе марення від звільненого креативного директора. Чернуха від звільненої команди перебила навіть промо власних учасників. Всі займалися власними дупами і планами як найвдаліше обісрати конкурента, а по факту срали на країну, бо власна ненависть засліпила останні залишки мозку. От мене і цікавить хто ж все таки зважиться піти на відбір після всього цього.

usaorest

Member
Це СТБ хоче ;) Але у UA:Першого також своя думка, у телеглядачів своя.
На жаль, без виконавців з СТБ відбору не буде. Природньо, що СТБ буде займатися промоцією своїх шоу. Але там сидять не дурні... директор канала має своє слово і намагався тиснути на жюрі у 2016-му, наскільки мені відомо, був навіть скандал за зачиненими дверима під час обговорення, йому це не допомогло, бо у глядачів був свій переможець, а UA:Перший Руслана його послала. Тиснули і цього року - тягнули Таяну як могли (навіть не "свого" Меловіна ;) ). Двічі поспіль вони не змогли протягнути "свого" учасника :lol:
І, все ж таки, треба віддати їм належне, що вони не хочуть міняти правила "під свого".

Мінуси: селекція виконавців - це п****ць. Вони серють на свої ж власні правила вже 2 роки поспіль, фрік-онлайн цього року - це мега треш, навіть за стандартами СТБ.
Те, що сталося після обрання Грицака, це страшенне ганьбисько ... канал робить відбір спільно з UA:Перший, потім поливає його лайном і поширює тупі фоннатські плітки з "фффконтАктіка" і хворе марення від звільненого креативного директора. Чернуха від звільненої команди перебила навіть промо власних учасників. Всі займалися власними дупами і планами як найвдаліше обісрати конкурента, а по факту срали на країну, бо власна ненависть засліпила останні залишки мозку. От мене і цікавить хто ж все таки зважиться піти на відбір після всього цього.

1) нема слів.... сподіваюсь на приємних змін для відбору :?
2) я би хотів побачити сильніші пісні бо цього року були круті виконавці без сильних пісень (MamaRika / ILLARIA / Lumiere / Panivalkova / Rozhden ) і ті які мали пісні не пройшли (Vivienne / KADNAY / Prudius / Laliko)
3) мені вже дуже неприємно слухати про організацію цього року бо я не знаю де знайти правду :(
4) як я можу стати продюсером відбору?? :lol: Я вже знаю де ставити виконавці у піввіналах за жанром.

знову, вибачаюсь за помилки :/

AlekS

Veteran
Якраз до Євробачення відкривають додатковий рейс до Лісабону, без наших не обійдеться, не рахуючи діаспори :D

AlekS

Veteran
Україна претендує на проведення Універсиади 2021 або 2023: http://xsport.ua/others_s/news/ukra...provedeniya-universiady-2021-ili-2023_339990/

Новий аква-центр, який вже хостив Чемпіонат Європи в червні - лялечка xheart
%D0%93%D0%9B%D0%90%D0%92_%D0%A4%D0%9E%D0%A2%D0%9E_2.png

628vaOK.jpg

2 арени Євробачення: The IEC і Палац Спорту також будуть використовуватись.

AlekS

Veteran
Не очікував такої новини від проросійського 112-го: https://ua.112.ua/suspilstvo/rosiia...lshykh-potokom-turystiv-do-kyieva-409657.html

313044.jpg

Так, Росія більше не в топ-5 з 2016-го.
Євробачення, звісно, вплине в цьому році: Біларусь і Німеччина зміцнять свої позиції, може Турцію змінить Велика Британія.

AlekS

Veteran
Пономарьов запостив фото з нашого першого Євробачення у 2003:
21314479_1598905550131405_7499811114973328521_n.jpg

:lol: :mrgreen:

AlekS

Veteran
І менш приємне. Терористична атака проти грузина-чеченця з добровольчого батальйону в центрі Києва біля Арена-Сіті.

18+ (але нічого шокуючого там нема)
На жаль він помер, у його жінки важкі поранення, з дитиною дивом все ок.
Абсолютно ГЕРОЇЧНА :cool: поведінка перехожих і водіїв. Вони розібрали уламки і акуратно витягнули постраждалих.
Навчені Майданом і 3-ма роками війни.

Скоріш за все, за вибухом стоять чечени з Росії/АТО і їм п*зда.

ps. Американка-українка стала сенатором США від Індіани. Переїхала 17 років тому, але для деяких україночок немає нічого неможливого :mrgreen: На жаль, від республіканської шобли :lol:

ps2. Моя улюблениця Торі Еймос випустила альбом і там є пісня, де вона дає копняка Трампу і прямо називає Х...а композитором Сталіна :lol: Остання частина пісні - це те, через що пройшла і проходить Україна але вже на адресу США.

AlekS

Veteran
^ Романовська - бек-вокалістка Вєрки)) Вона вже була на Євробаченні, доречі, тоді в 2007-му))
Ось вона зліва:
ukraineeurovision2007.jpg

Андрій - якщо добереться до живих шоу, дадуть йому Лінкін Парк :cool: Після O.Torvald в мене алергія майже на будь-який рок, але він хороший.

ps. Pianoboy - найбільше розчарування цього року. Спочатку його скандальна заява типу "мишебраття", тепер цей зашквар.

Вінник - хамло, але це вже було зрозуміло давно. А як він кидається на жінок: "Поцілуй мене!" :? :lol:

usaorest

Member
четверта частина

Wishlist Part 4:

16) TARABAROVA - participated in Vidbir 2016 and had a nice summer hit) Maybe she could do something fun for Vidbir.

17) Pur:pur - LOVED them in 2016 and waiting for new music from them (!!) perhaps a collaboration with Morphom this time ?

18) Ivan Navi - rising star especially in W Ukraine with his Ukrainian-language hits (perhaps taking the Barskih market for people who want more Ukrainian language content). Also came from Holos from one of the earlier seasons.

19) Vivienne Mort - one of my personal winners of Vidbir 2017 and probably would've been my ideal entry. talented and deserves more recognition even within the Ukrainian music industry.

20) LAUD - Vlad Karaschuk who was a Holos 6 finalist is now on Jamala's label and released his first single under his new stage name.

21) Мальбэк - internet project that now features Syuzanna Abdulla from X Factor Ukraine a few seasons back. Quickly rising with internet views and popularity as they wrote a song on Karol's new album.

AlekS

Veteran
^ Тарабарова вже не хоче на Євробачення.
Pur:pur хотіли, але згодом поїхали у тур, дуже сподіваюсь що вони знов не проти.
Ivan Navi - щось я не в захваті від його останніх пісень, хоча він може приймати участь цього разу.
Vivienne Mort -
shuffle.gif
голосував за них і за О.Торвальд.

usaorest

Member
^ Тарабарова вже не хоче на Євробачення.
Pur:pur хотіли, але згодом поїхали у тур, дуже сподіваюсь що вони знов не проти.
Ivan Navi - щось я не в захваті від його останніх пісень, хоча він може приймати участь цього разу.
Vivienne Mort -
shuffle.gif
голосував за них і за О.Торвальд.

Але Тарабарова на всіх події стосовно ДКПЕ .... очевидно що вона не проти бренду Євробачення.
Я обожнюю пісні PurPur але де новий матеріал??
Navi "Тимчасовий Релакс" - класна пісня
Чекаю на нову відео роботу від Vivienne Mort

Я би хотів що наш відбір був більш як СанРемо де всі великі виконавці подали заявки (так як і нові) і шоу би був як m1 music awards бо нинішній формат :?

AlekS

Veteran
Бути на подіях ДПКЄ і хотіти на доросле - 2 великі різниці.
Pur:pur ... може ми почуємо новий матеріал на відборі? xbow
Navi - Але ж ти обрав Такі Молоді ;) Тимчасовий Релакс мене не вразив, цим Євробачення наврядчи можна здивувати. Навіть серед цьогорічних учасників - максимум це середина підсумкової таблиці.

Боже збав! Павло Зібров, Поплавський, подружжя Білоножків, Оксана Білозір та Іво Бобул на українському Санремо? :? Тільки здихалися від них з Першого на Прямий і тут знову на українське Санремо... ні, ні, ні, ні в якому разі. Джамала, The Hardkiss і Pur:pur рознесли б то Санремо на друзки.

Top Bottom