Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

Nicholas123

Well-known member
Η Ασλανίδου περνά στις επόμενες φάσεις τους άνδρες που γουστάρει περισσότερο ως άνδρες... :lol:

xthink Σε ποιον αναφέρεσαι ;

Nicholas123

Well-known member
Σε όλους! :?

Γι αυτό σε ρωτάω! Ποιος άξιζε να περάσει από αυτούς που έκοψε η Ασλανίδου επειδή δεν της γυάλισε ως άντρας? :eek:

Jim

Well-known member
Γι αυτό σε ρωτάω! Ποιος άξιζε να περάσει από αυτούς που έκοψε η Ασλανίδου επειδή δεν της γυάλισε ως άντρας? :eek:

Λένε ότι διατηρεί σχέση με 25χρονο κιόλας... :geek:

Nicholas123

Well-known member
Λένε ότι διατηρεί σχέση με 25χρονο κιόλας... :geek:

A ναι? Μπράβο της αν μπορεί και βρίσκει τόσο νέους συντρόφους!

Αλλά και πάλι, πώς συνδέεται αυτό με το ότι περνάει στα battles μόνο αυτούς που ορέγεται; :lol:

Εγώ πάντως πιστεύω πως όσοι άξιζαν παρέμειναν στο παιχνίδι!

Έχω ένα -δυο μικροενστάσεις αλλά μάλλον ήσσονος σημασίας!

Jim

Well-known member
[MENTION=12033]Nicholas123[/MENTION], βρίσκεσαι εδώ πάνω βόρεια; Επειδή βλέπω "Φοίνικας"...! :p

Nicholas123

Well-known member
Α ναι! Το έχω εδώ και καιρό στο profil κι απορώ πώς δε μου το είχες ξαναναφέρει!

Όντως είμαι στα βόρεια για δουλειά! Χιχι! :mrgreen:

Jim

Well-known member
Α ναι! Το έχω εδώ και καιρό στο profil κι απορώ πώς δε μου το είχες ξαναναφέρει!

Σίγουρα, βρίσκεσαι Φοίνικα, μήπως εννοείς Άγιο Ιωάννη;

Jim

Well-known member

Υπέροχα! :p

lilka

Well-known member
Η Ασλανίδου περνά στις επόμενες φάσεις τους άνδρες που γουστάρει περισσότερο ως άνδρες... :lol:

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει εκεί η Βανδή αφού οι περισσότεροι απο τους διαγωνιζόμενους έχουν καλύτερες φωνές. Μπορεί να έχει κάνει επιτυχίες και να έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους, αλλά εδώ μιλάμε για ΦΩΝΕΣ.

greece

Active member
Εε ενταξει δεν την λες και αφωνη...ειναι καλη τραγουδιστρια και τοσα χρονια εκει μεσα...δεν νομιζω να ειναι καμια τυχαια...

Αλλα εδω κερδισε το παρτσακλο την Eurovision με τη Βανδη απορεις

lilka

Well-known member
Εκτιμώ αυτό που έχει κάνει στο χώρο της μουσικής, απλά δεν μ'αρέσει η φωνή της.

greece

Active member
Εκτιμώ αυτό που έχει κάνει στο χώρο της μουσικής, απλά δεν μ'αρέσει η φωνή της.

Ενταξει η χροια ειναι υποκειμενικη για τον καθενα.Απλως βλεποντας οτι εχει εδω και αρκετα χρονια τοσες επιτυχειες και ειναι καταξιομενη στο επαγγελμα της δεν το βρησκω αφυσικο που την επιλεξαν για την επιτροπη.Στο κατω κατω αν δεν θελαν οι αλλοι θα κατσει να σκασει νομιζεις ο ΑΝΤ1?Παει στον επομενο

lilka

Well-known member
Ενταξει η χροια ειναι υποκειμενικη για τον καθενα.Απλως βλεποντας οτι εχει εδω και αρκετα χρονια τοσες επιτυχειες και ειναι καταξιομενη στο επαγγελμα της δεν το βρησκω αφυσικο που την επιλεξαν για την επιτροπη.Στο κατω κατω αν δεν θελαν οι αλλοι θα κατσει να σκασει νομιζεις ο ΑΝΤ1?Παει στον επομενο

Δεν αμφισβητώ το μεγαλείο του ονόματος της, αλλά υποτίθεται ότι το The Voice είναι ενα σόου όπου οι coach έχουν κάτι να προσφέρουν στους διαγωνιζόμενους σε θέμα φωνιτικών, άρα πρέπει να'ναι και μεγάλα ονόματα και καλές φωνές. Καθαρά σαν ποπ φωνή θα ήταν καλύτερη π.χ. η Παπαρίζου.

Δεν ξέρω αν εκφράστηκα αρκετά καλά στα ελληνικά να με καταλάβεις. :lol:

greece

Active member
Ναι καταλαβα αν ενοεις αυτο που καταλαβα :lol:

Απλα νομιζω οτι ψαχνουν τους τραγουδιστες που θα τους βοηθησουν στην μετεπειτα καριερα τους.Τωρα αν ειναι καλοι φωνιτηκα η οχι ειναι αλλο.Για αυτο κι ολας οσοι εχουν συεργαστει με τον Ρεμο τον επιλεγουν.Γιατι ξερουν οτι μπορει να τους βοηθησει επαγγελματικα.

Τωρα της Παπαριζου μπορει να της εκαναν προταση και να την απερριψε.Αφου λοιπον του ειπε αυτη ναι δεν θα κατσουν να σκασουν για το αν ειναι καλη η οχι.

lilka

Well-known member
Εντάξει, παραδίνομαι... :lol:

Με απλά λόγια, στο The Voice καλές φωνές επιλέγουν καλές φωνές, και στο X Factor προσωπικότητες επιλέγουν προσωπικότητες. Η Βανδή θα ταίριαζε περισσότερο στο X Factor.

Nicholas123

Well-known member
Ζητω η 25η Μαρτιου !

Χρονια πολλα σε ολους τους Ελληνες.!

CypriotGirl

Veteran

Καλά, μόνο οι κατινάρες μπορεί να λένε τέτοια. Τουλάχιστον οι μισοί που πήρε ήταν γυναίκες, και σε μερικά battles υπήρχαν άντρες εναντίον τους, μερικοί ήταν και "νόστιμοι". Και οι άντρες που πήρε δεν είναι και τίποτα θεοί, απ' ότι θυμάμαι. Αν έκανε αυτό που λες, τότε θα έπαιρνε μόνο άντρες και μόνο ωραίους. Κοινώς, καμία σχέση.

Τώρα χθες με νευρίασε το κοινό που ψηφίζει με βάσει από πού είναι κάποιος. Καλά οι πρώτοι δυο ήταν πιστεύω οι καλύτεροι από την τετράδα τους (Άλεξ και Αίμιλη) αλλά να κάνει η Κύπρος το 3 στα 3 με το Γιούρι ήταν άδικο. Και έμεινε εκτός η Βιολέτα που ήταν από τις καλύτερες φωνές που τραγούδησαν χθες βράδυ. Αλλά τι να πεις αν γέμισαν την περιοχή με πανό "Ψηφίστε Γιούρι". Δεν το θεωρώ καθόλου παράξενο να αγόρασαν και να μοίρασαν κάρτες τηλεφώνου σε όλα τα γύρω χωριά, όπως ακριβώς έκαναν οι δικοί του Γιώρκα στο X Factor και στον Ελληνικό τελικό. :?

Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν η Βανδή να αφήσει τον Αξιώτη εκτός για να πιάσει τον μπουζουκοτέτοιο που δεν έχει ιδέα πώς να κινηθεί πάνω στη σκηνή. Μέγα λάθος!

Θα προτιμούσα την Αγγελική Ζήκα αντί για την Ιφιγένεια Άτκινσον από την ομάδα της Μελίνας, γιατί ήταν πολύ καλύτερη (η Άτκινσον παραφωνούσε και κοινώς "εκτέλεσε" το "Diamonds", ενώ η Ζήκα είπε τη "Φαίδρα" τέλεια) αλλά με αυτό δεν εκνευρίστηκα γιατί και η Ιφιγένεια έχει καλές προοπτικές.

Nicholas123

Well-known member
Μας πήρε παραμάζωμα η Κύπρος χτες! :mrgreen:

Κατά τα άλλα αρχίζει να διαφαίνεται ότι τα κριτήρια επιλογής των κριτών δεν είναι αμιγώς μουσικά (πώς αλλιώς να εξηγήσεις πχ ότι δεν επελέγη η Ζήκα ή ο Αξιώτης;)

Νομίζω ότι οι κριτές βλέπουν κι άλλα πράγματα, όπως την ηλικία και τις προοπτικές του κάθε παίκτη. Τικτόπουλος, Ζήκα και Αξιώτης δεν είναι στην 1η νιότη τους και μάλλον προτιμούνται πιο νέα παιδιά που υποτίθεται πως έχουν μέλλον μπροστά τους κι ας μην είναι ακόμα ολοκληρωμένοι τραγουδιστές.

Top Bottom