Contact us

Μιλάμε Ελληνικά - It's all Greek to me!

CypriotGirl

Veteran
Όταν βρω χρόνο θα πάω! Έχω άλλες προτεραιότητες τώρα! Κι εγώ με τους Βούλγαρους, τους λέω να μου μιλάνε Βουλγάρικα μόνο, γιατι όταν δουν ότι είμαι Κύπρια και δυσκολεύομαι λίγο, μου απαντάνε στα ελληνικά! Έτσι όμως δε θα μάθω!

lilka

Well-known member
Εγώ επίσης γνώρισα Ελληνες που μιλάνε λιγάκι πολωνικά και ήθελαν να μιλήσουν μαζί μου πολωνικά, ενώ εγώ τους απαντούσα στα ελληνικά. Ωραία κουβέντα! :D
Με τι ασχολείσαι, FoFo; Σπουδάζεις ακόμα ή δουλεύεις;

PS Γιατί μόνο εμείς γράφουμε εδώ;

CypriotGirl

Veteran
Τέλειωσα τις σπουδές μου και θα αρχίσω να δουλεύω στο γραφείο του πατέρα μου, στα λογιστικά, και παράλληλα έχω δική μου μικροεπιχείρηση με κοσμήματα, και κάνω μερικές επιδείξεις, και σκοπεύω να τα εκθέσω στο γραφείο όπου θα δουλεύω για να βρω περισσότερους πελάτες! Εσύ;

ParadiseES

Well-known member
Such a pity I can't understand this beautiful language :(

lilka

Well-known member
Εγώ σπουδάζω γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας, είμαι στο δεύτερο έτος. Σκέφτομαι να αρχήσω σπουδές και στο τμήμα θεατρολογίας της Θεατρικής Ακαδημίας, γιατί πάντα ενδιαφερόμουν για το θέατρο. Μετά θέλω να κάνω μεταφράσεις θεατρικών έργων από αγγλικά και ισπανικά στα πολωνικά. Η μήπως να δουλέψω ως δημοσιογράφος... γι'αυτό δεν είμαι τόσο σίγουρη, αλλα σίγουρα θα ασχοληθώ με το θέατρο.

Καλημέρα Νικολάι, τι κάνεις εσύ; Πες μας κάτι! Τι σε ενδιαφέρει; Or maybe you don't feel sure enough to write more in Greek? :)

ParadiseES - Then just start learning it! You won't regret! :)

CypriotGirl

Veteran
Πολύ ωραία! Κι εμένα θα μου άρεσε να είχα ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία ή το θέατρο, αλλά προτίμησα να κάνω κάτι πιο πρακτικό, και να ασχολούμαι με αυτά σαν χόμπυ!

busybee

Active member
Καλησπέρα κι από μένα. Ποιός θέλουμε να νικήσει φέτος? Εγώ Ηνωμένο Βασίλειο.

ParadiseES

Well-known member
Καλησπέρα, Νικολάι! Καλά είμαστε, εσύ; Εγώ τώρα πάω για ύπνο γιατί πήγε μία!

We can offer you free lessons if you like!!

Eyxaraisto! That would be awesome! :D
I can sing Greek songs cause pronounciation is easy for a Spaniard, but most of the time I can't understand what I'm singing :lol:

CypriotGirl

Veteran
That's good, I do the same in Spanish, but I know mostly what I sing! You are right, our pronunciation is very similar!

Ηνωμένο Βασίλειο για τη νίκη! Μου αρέσει πάρα πολύ και η Ελβετία, αλλά μακάρι να περάσει στον τελικό, για νίκη δεν τη βλέπω! Εναλλακτικές έχω το Αζερμπαϊτζάν και τη Ρουμανία!

lilka

Well-known member
Εγώ θέλω να νικήσει η Πολωνία. :p
Σ'αυτό όμως δεν πιστεύω, άρα θέλω Ελλάδα/Κύπρο/Βοσνία.

CypriotGirl

Veteran
Ενώ αυτές θα κερδίσουν! Καμιά από αυτές δεν έχει πιθανότητες νομίζω! Η Βοσνία μπορεί να μπει στο τοπ 10, αλλά Ελλάδα και Κύπρος δεν πάνε για νίκη με τίποτα! Η Πολωνία έχει περισσότερες πιθανότητες από εμάς!

lilka

Well-known member
Μα τις περισσότερες πιθανότητες έχει η Εστονία. ;)
Θέλω νίκη για την Πολωνία γιατί είναι η πατρίδα μου, αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολλά τραγούδια τα οποία έχουν αυτό το κάτι ιδιαίτερο. Λοιπόν, αν όχι Πολωνία, τότε Ελλάδα ή Κύπρος λόγω της μεγάλης αγάπης που έχω για τις χώρες αυτές, αλλά έχουν και καλά τραγούδια. Η Βοσνία έχει το καλύτερο.

CypriotGirl

Veteran
Η Εστονία έχει δυνατό τραγούδι, αλλά δε νομίζω να κερδίσει! Καθόλου παράξενο όμως! Πολλές πιθανότητες έχει το Ηνωμένο Βασίλειο, η Σουηδία, η Γαλλία, η Ρουμανία και το Αζερμπαϊτζάν!

Top Bottom