Nicholas123
Well-known member
^Παρε με μαζι σου...........
Γιατί θέλετε να φύγετε αμφότεροι ρε παιδιά ;
^Παρε με μαζι σου...........
Γιατί θέλετε να φύγετε αμφότεροι ρε παιδιά ;
Ρε Νίκο, αυτοί οι αμφότεροι τι είναι;
Ρε Νίκο, αυτοί οι αμφότεροι τι είναι;
Είδες παιχνίδια που παίζει η ζωή τελικά;
Βλέπεις πολύ μπροστά!
Πεθαίνω να δω τί έχεις στείλει!!!!!
Είναι λιγο άσχετο, αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω.....
Φέτος το καλοκαιρι θα πάω για διακοπές Πολωνία και σκοπεύω να κινήσω διαδικασίες για να μείνω για πάντα εκεί!!!! Ποιά είναι η γενική άποψη των Πολωνών για τους Έλληνες;;; μήπως έχει επηρεαστεί αρνητικά με όλα αυτά που εχουν συμβει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα;;;
Δύσκολες ερωτήσεις βλέπω... Δεν θα σου πω ψέματα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν Πολωνοί που παραπονιούνται για την κρίση στην Ελλάδα. Λένε πως οι Ελληνες μας “αρπάζουν” τα λεφτά μας, πως χορεύουν και γλεντάνε αντί να δουλεύουν κλπ. Αυτοί όμως είναι πολύ λίγοι. Γενικά οι γνώσεις ενός τυπικού Πολωνού για την Ελλάδα περιορίζονται σ’αυτό που έμαθε στο σχολείο για το αρχαίο ελληνικό θέατρο, την αρχαία Αθήνα, τον Σωκράτη κ.α. και μετά στον “Βίο και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά”. Από την άλλη, η πλειοψηφία των Πολωνών λατρεύει την ελληνική κουζίνα, την ελληνική μουσική, την αισιοδοξία σας και τον πολιτισμό σας, και εκτιμά την πίστη σας στο Θεό και τον πατριωτισμό σας (στα δύο τελευταία σημεία μοιάζουμε πάρα πολύ). Φαίνεται επίσης να μας ενώνει η άδικη πολιτική της Γερμανίας προς τις δύο χώρες μας... Νομίζω ότι αν πας τελικά να ζήσεις στην Πολωνία θα βρείς κοινή γλώσσα με τους Πολωνούς πολύ σύντομα.
Εγώ προσωπικά αγαπώ την Ελλάδα.
Δεν κάνει τίποτα. Να σου πάνε όλα καλά όταν έρθεις να μείνεις!
Μιλάς πολωνικά; Αν δεν κάνω λάθος, κάπου έχεις ψράψει ότι είσαι Πολωνοέλληνας...;
+1Με λίγη θέληση όλα γίνονται, άλλωστε τα λατρεύω τα πολωνικά!!!!