Contact us

Türkçe

escandesc

Active member
Ben dertleneyim biraz. Son 1 aydır gündemle alakam yoktu bazı nedenlerden dolayı ve şu an biraz haber bakayım dedim hiçbir şeyi anlamıyorum. Kahretsin. Ayrıca ben sanat tarihi ile ilgilenmek istiyor ama yap/çap başvurularını kaçırdım. Depresyondayım. Bir de hiçbir şey bilmiyorum. İnsanlar siyaset ile ilgili yorumlar yapıyor ne güzel ya. Bir program izleyeyim dedim de adamlar öyle bir konuşuyorlar ki terimlerle falan anlamadım yani. Türkçe konuşmuyor gibiydiler. Bilmemnenilzm, bilmem ne bilmem ne... Ayrıca ben İngilizcede kendimi geliştirmek istiyorum her anlamda. Özellikle de yazma konusunda. Ancak gel gelelim ki benim Türkçe'de bile kurduğum cümleler basit. Nasıl böyle karmaşık cümleler kurulur? Kendi dilimde yapabilmem lazım öncelikle bunu. Bir de sohbetini sevdiğim hiçbir insan yok. Çevremde bir sürü kişi var ama eğlenemiyorum hiçbiriyle. Kendimle bile eğlenemiyorum bazen. Ayrıca ben insanları mutlu etmeyi çok iyi biliyorum ancak onlar beni nasıl mutlu edeceklerini bilmiyorlar! Geriye bakıyorum da çok boş yıllar geçirmişim ya. Artık hayatı dolu dolu yaşamak istiyorum ancak bazı şeylerden taviz vermem de gerek. O şeylerden de taviz veremiyorum. :( İst'a gittiğimde spora başlayıp zihnimi yavaş yavaş rahatlatmaya başlayacağım. Hem böylece kilo da veririm biraz. (Bunu diyince herkes saçmalama diyor ama neyse.) Onun dışında üni'de 3. sınıftayım... Şaka gibi. Okul bitecek ya!!! Ben alanımda hiç iyi olacağımı düşünmüyorum. Zaten ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. Ben öğretmen olmak istemiyorum. Ben böyle yabancılarla etkileşimde olabileceğim bir meslek istiyorum ama ne? Akdeniz oyunlarında delegasyon asistanlığı yaptım mesela. Malta'yı asiste ettim. Çok eğlenceliydi ya. Hayatımın en güzel günleriydi. Öyle bir iş istiyorum işte. Olimpiyatları bize verirlerse hemen gönüllü olacağım. Sırf o yüzden istiyorum hatta. Versinler bize ben orada gönüllü olacağım. Ayrıca başka bir dil de öğrenmek istiyorum ancak nereden başlayacağımı bilmiyorum. Benim İspanyolca öğrenmem lazım...!!! Ergen konuşması gibi oldu ama çok da yetişkin sayılmam yani. Off neyse... Hepsini okuduysanız tebrik ediyorum sizi ayrıca.

hijirio

Veteran
Boğaziçi'nde tek bir Eurovision fanının bile olmayışı... :(

hijirio

Veteran
ben biliyorum ingliş tiiçır adayı kendileri. sanki buraya üyeydi ama bilmiyorum tam. :D

Gerçekten mii? *_*
Yalnız olmadığını bilsin, lütfen! :D

Destroyer

Well-known member
Türk eğlenceli bir dildir.

Top Bottom