Contact us

Azərbaycanca danışaq!

AYAN

Active member
heç baxmamışam hansı mahnıdı.Bottomda olmag şansımız çoxdu ki?FSC-de elede ugurlu deyilik?:(

AYAN

Active member
Onda demeli FSC ESC-in tam eksi.Ama bu ay biraz yaxşı oldu..
Yaman durgunluqdu,nese bu mövzuda bizimkilerin sesi çıxmır..

Narmina

Well-known member
beli, FSC-da adeten bize ses vermirler o geder de, amma bu gozlenilendi...ozun bilirsende bizimkiler ne cur mahnilar yazir :?

hee, ESC-dan hele cox ses chixmayacag )))

AYAN

Active member
Bilirem bilirem...goresen bu ne vaxtsa düzelecek.Tam mehsul heç vaxt normal olmur bizde.Ya bestekarı zeif olur,ya müğennı,ya da sözleri.esasende klipler..
Sesler ancag deyesen yanvardan sonra çıxar..

AYAN

Active member
Narmina,biraz FSC mahnı seçimi ve ses verme baresinde informasiya vere bilersen?Eger zehmet deyilse.Ümumi qaydaları bildim ama bezi meqamlar qaranlıq qaldı.Meselen: mahnını nece seçirsiniz (tek ve yaxud bashqa jurilerle);jurı seslerini ne zaman verir. He,birdeki avqust üçün olan mahnını harda yerleşdirmisiniz.

Narmina

Well-known member
Zehmet deyil Ayan :) Mahni secimi bizde jurilerin meslehetshme neticesinde melum olur. 1-2 mahni teqdim edilir ve sonda 1 mahni secilir. Her ayin 1 ve yaxud ikisi "show" baslayir. Adminler butun mahnilari bir fayla yerleshdirib FSC bolmesinin Private Member Forum hissesinde yerleshdirirler. Fayl adeten 180-200 mb olur. Onu yukledikden sonra gulag asmaga bashlayirsan. Sesverme deadline ayin sonunda olur. Oz seslerivi mene gondere bilersen ve yaxud da men Azerbaijan Forum-da acdigim xususi bir movzuda yerleshdire bilersen. Ses verende hec bir siyasi, dostlug megamlara verme. Ancaq dogrudan da beyendiyin mahniya ses ver. Avgust uchun olan mahni burada yerleshir

FSC >> Azerbaijan Forum >> Azerbaijan 2011

narahat olma, show bashlayanda sene hele komek edecem ))

AYAN

Active member
Her şey yavaş-yavaş aydınlaşır)))Teşekkürler,Narmina.Mahnımıza baxdım orta babat,ama ümid edirem kiminse zövqüyle üst-üste düşer ;)

Top Bottom