Mam stres jak przed Cool Me Down i Grateful![]()
Ten Pablosson to jakiś śmiech na sali. Zwrotki jeszcze spoko, ale refren jak z Papa Dance i Kombi....
Jakim cudem było to lepsze od United States of Emotion?!
To już Michael Casey lepszy, przynajmniej wiem, że na scebie byłaby DIVA
![]()
Szkoda, że nie ma tych półfinałów. Ludzie by pokazali gdzie jest miejsce dla takich piosenek.
Półfinały w KE? Tak szczerze to nie ma z czego zrobić takich rozbudowanych preselekcji. Piosenki są tak marne, że ja wręcz zmniejszyłabym ich ilość do 5-6, a nie szukała 9-10 na siłę, a już napewno nie 15-20. Powiem też szczerze, że gdybym była takim Gromee'm to złapałabym się za głowę, że muszę konkurować z takim np. Pablossonem z żałosnym utworem..
Gromee nam spadł z nieba w tym roku.
Byłabym nawet za takim rozwiązaniem, by przeplatać KE z wyborami wewnętrznymi, w 2 lata więcej chętnych by się zebrało na preselekcje, a wewnętrznie można wybrać dobre nazwisko i trzymać zainteresowanie, no ale to takie moje marzenia![]()
Wiem, że to nie wyczny, bo Gromee odpisuje na każdy komentarz, ale skomentowałam jego wpis i mi odpisałJestem dumna
![]()
EUROVISION 2018 GROMEE & LUKAS MEIJER - LIGHT ME UP![]()
#TeamGromee #TeamLukas #Krakow2019 #LightMeUp
Na jakis konkretny temat?
Jezeli chodzi o Groomego i jego niedoszly kawalek na Eurowizje, to nie bylem jego szczegolnym fanem. Inaczej jest z jego aktualna, zgloszona piosenka, bo urywki daja nadzieje, na cos w miare konkretnego. No, ale czekam do czwartku.
Co do preselekcji to niestety, ale w tym roku poziom jest wrecz zenujacy. Nie chce mi sie kazdego z kolei komentowac, ale jak na razie ze wszystkich dostepnych, pelnych utworow, to najbardziej podoba mi sie Delirium. A ona tez raczej na zasadzie "meh, moze byc".
Ciekawi mnie Future Folk, ale nie sadze by mogli oni uzdrowic nasza tragiczna sytuacje![]()
revallsay liked this post
Największe zagrożenie to w tej chwili Momentum. Zobaczymy jeszcze co ma Future Folk.
.