Results 1 to 7 of 7

Thread: Requiring authentication

  1. Wizard
    Estonia
    SpZ's Avatar
    Gender
    Male
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3,969
    Location
    In your head
    #1

    Requiring authentication

    From time to time i get that annoying box every time i go to a new page on this forum:

  2. Legend
    Ukraine
    AlekS's Avatar
    Gender
    Male
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    18,488
    Location
    BOPkraine
    #2

    Re: Requiring authentication

    everything works fine for me
    maybe it's because of your browser's security settings.

    http://y2u.be/leopt__ATR0

  3. Admin Schmadmin
    United States
    Matt's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    22,723
    Location
    Los Angeles, USA
    #3

    Re: Requiring authentication

    I will look into that later on tonight. If any other members are experiencing the same issue, please let me know know. The more data i have, the easier for me to figure out what's happening


  4. Junior Member
    Norway
    Ueland's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    30
    Location
    Oslo, Norway
    #4

    Re: Requiring authentication

    My guess is that a user have a avatar or a signature from a password protected place.

  5. Legend
    Bulgaria
    94ayd's Avatar
    Gender
    Male
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    16,890
    Location
    Bulgaria - Bulgarie - България - Болгария
    #5

    Re: Requiring authentication

    Estonian is so cool! But I don't have that problem, either.
    http://s27.postimg.org/ls78wb9ib/BULGARIA.png

  6. Super Moderator
    Serbia
    Milos-BC's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    11,652
    Location
    Serbia
    #6

    Re: Requiring authentication

    Nope, never had that problem either.
    "Budućnost pripada onima koji se najdalje i najduže sećaju prošlosti"



  7. Legend
    Ukraine
    AlekS's Avatar
    Gender
    Male
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    18,488
    Location
    BOPkraine
    #7

    Re: Requiring authentication

    I've just had that problem

    That happens when you enter "escforums.com" everything works fine if you use "esctodayforum.com" instead.

    http://y2u.be/leopt__ATR0

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright © 2009-2018 escunited.com. All rights reserved. Designed by Trece All times are GMT +2. The time now is 15:19.